Kind op Hamas-tv: ‘Joden zijn barbaarse apen’

Zo, we zijn weer helemaal in de kerstsfeer. 

Het is bijna Kerst, dus waarom ook niet, moeten ze gedacht hebben bij Al-Aqsa TV, het officiële propagandakanaal van Hamas. In een kinderprogramma dat de tv-zender eerder deze maand uitzond, lieten ze een jongetje een Jodenhatend gedicht opzeggen. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen met het zaaien van haat tegen Israël en de Joodse inwoners van de staat.

In onderstaande video, die het onderzoeksinstituut MEMRI heeft vertaald en op YouTube heeft gezet, zegt het jongetje onder andere dat Joden barbaarse apen zijn en dat ze “de meest kwaadaardige schepsels” zijn. Dit is wat hij letterlijk zegt: “Oh sons of Zion, oh the most evil of creatures, oh barbaric apes, Jerusalem rejects you and vomits your filth.” Het ziet er nogal agressief uit:

Voor wie dit soort beelden niet eerder heeft gezien, moet het schokkend zijn om een jong kind zoiets te zien zeggen in een kinderprogramma, maar het verbaast mij allang niet meer. Dit gebeurt namelijk op grote schaal op de Gazastrook. Ik weet zeker dat het kind geen idee heeft waar hij over praat (hij heeft nog nooit een Jood gezien, omdat er geen Joden wonen op de Gazastrook), maar dat doet er niet toe.

Dit soort ‘kinderprogramma’s’ zijn een belangrijk onderdeel van de propaganda die wordt verspreid om Israël zwart te maken. Het is, zeg maar, ‘gewoon’ een van de tactieken die de islamitische terreurorganisatie Hamas toepast om de geesten van alle inwoners van Gaza (en het liefst ook op de Westelijke Jordaanoever) rijp te maken voor vernietiging van Israël. Dat is waar Hamas op uit is.

Als we hier een einde aan willen maken, en geloof me, dat is harder nodig dan ooit tevoren, dan moeten we Gaza bevrijden… van Hamas.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

18 reacties

 1. jofele jood

  Met dit soort moslimlarven rekent het IDF wel af op een gegeven moment, daar kan je op wachten.

 2. LantR.fant

  Hey Frank, dat is wel geestig: Moslims, die Joden verwensingen toespelen omdat het………. bijna kerst is.

  Dat is net zoiets als Noord Korea, dat ter gelegenheid van Chanoeka een Japans bedrijf hackt,

 3. joga

  Willen jullie dit filmpje even sturen naar Dieuwertje Blok, die in 1Vandaag zojuist zat te raaskallen, dat ze dit soort dingen niet hoeft te zien omdat ze er niet naar kan kijken maar dat ze zelf graag altijd naast allochtonen in de tram gaat zitten en ons adviseerde dat ook veel vaker te doen.
  Nu vooral met kerst. Weer een tenenkrommende reportage van de extreem linkse NPO, die natuurlijk dit achterlijke initiatief van harte onderschreef.
  Ik raad het in ieder geval alle dames in de grote steden uitdrukkelijk af , behalve de oerlelijke masochisten dan
  onder het vrouwvolk. Die zal weinig overkomen vrees ik (voor hen dan).

  1. Epimenides

   Heb het ook gezien, de bloedrode politiek correcte diarree droop van het scherm.

  2. Staphylocoque

   Tsja, volgens links is MEMRI een pro-Israëlorganisatie die moedwillig alles verkeerd vertaalt. Blijkt de vertaling toch te kloppen dan haast men zich te vertellen dat het toch allemaal heel begrijpelijk is, omdat Israël zo’n verschrikkelijke bezetter is en dat je het allemaal maar moet vergelijken met het verzet tijdens de WO II.
   Geloofwaardig hè?

 4. Kuifje

  De haat tegen Joden word er vroeg ingebracht.

  Hamas to kids: Shoot all the Jews
  https://www.youtube.com/watch?v=0ORAM-usqhQ

 5. Ego non solus

  En gesponsord door de EU natuurlijk. Fijn dat wij die 1,1 miljoen mochten nabetalen, dat bengt ook hier kerstsfeer.

 6. Taljaard

  Opdat wij niet vergeten met wat voor duivels KWAAD wij te maken hebben.

 7. KarlRuprechtKroenen

  Het vreemde is dan nog wel dat Jeruzalem oorspronkelijk geen enkele betekenis heeft binnen de islam als heilige stad.

 8. monach

  ”The Jews Are Barbaric Apes, the Most Evil of Creatures.”

  Dit soort hersenloos geleuter wordt al 1400 jaar verkondigt – komt rechtstreeks uit Mein Koran.

 9. NemTudom

  En deze snuiters zitten als schild voor het vriendelijke Hamaszwaard, om te voorkomen dat het zwaard beschadigt raakt. Met als resultaat dat Israël de schuld krijgt als dat zelfde jong naar het paradijs wordt gezonden.

 10. Anna

  Niet alleen in Gaza. Volgens moslima Wafa Sultan ” de echte massavernietigings wapens zijn islamitische onderwijsinstellingen in de Arabische wereld en in de westerse landen. “Stel je een Amerikaans of Nederlands kind voor dat opstaat en rustig tegen de leraar zegt: “ik zal het hoofd van mijn vijand er met een zwaard afhakken. “Dat gebeurt elke dag in scholen in Caïro en Damascus, Gaza en Islamabad. De islamitische cultuur is totaal doordrongen van deze filosofie des doods”.

 11. Anna

  Op Egyptische Staatsomroep ” o allah reken af met de Joden en degenen die hen steunen. O allah verspreid hen en scheur hen aan stukken”.
  Op Palestijnse omroep ” O allah roei de joden en hun aanhangers uit”.
  Heel normaal in de islamitische wereld. Jong geleerd is oud gedaan. Westerse politici vinden oproepen tot geweld via een boek geoorloofd, behalve de PVV.

  1. Trudy

   Er worden ook Joodse kinderen vermoord in koele bloede….dus wat wil je met deze link zeggen……Die Palestijnen zetten zelf hun kinderen in als schild…kortom zij offeren zelf hun kinderen op…dus laat staan Joodse kinderen….

 12. Trudy

  Ik vind eerder dat die moslimkinderen van die gemene blikken hebben…zo fanatiek…zij lijken niet op kinderen..weinig aaibaarheidsgehalte….Geef mij maar de jonge onschuldige Joodse kindjes en onze kindjes…Daarom zal ik ook nooit wat voor deze islamitische mensen en kinderen doneren….

 13. huuskesjong

  Tja, ze zijn daar nogal eens onvriendelijk tegen elkaar. Maar wat te denken van kinderen van Joodse kolonisten in Hebron? In de schoolbus, die begeleid werd door een jeep van het leger, zingend over de Palestijnen: “Wij maken ze kapot, snijden ze de hals af…”
  Gezien op de Duitse TV, alweer wat jaren terug.
  Alsjeblieft, geen HALVE waarheden, DDS!
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.