PVV: Teeven moet gewelddadige vluchtelingen uitzetten

Ziek van geweld op asielzoekerscentra eist de PVV actie van de staatssecretaris.

Naar aanleiding van het bericht (*) dat er wederom een vechtpartij plaatsvond in een asielzoekerscentrum te Budel, eist de PVV maatregelen. Wilders en de zijnen willen Teeven dinsdag vragen stellen over deze materie. Kamerlid Sietse Fritsma:

“Deze geweldplegers zijn geen verrijking van onze samenleving en moeten zo snel mogelijk ons land worden uitgezet. Dat Teeven dat tot nu toe niet doet, en deze mensen gewoon in aanmerking laat blijven komen voor een verblijfsvergunning, is onuitlegbaar en moet veranderen.”

Hoewel de linkse partijen dit ongetwijfeld onverstandig en zelfs onacceptabel zullen vinden heeft Fritsma natuurlijk honderd procent gelijk. Asielzoekers – echte vluchtelingen – zijn welkom in ons land, maar alleen als ze zich a) aanpassen en b) gedragen. Een asielzoekers die een andere vluchteling in elkaar slaat hoort duidelijk niet thuis in Nederland. Als je er dergelijke gewelddadige gewoonten op na houdt kun je maar beter terug gaan naar je moederland. Misschien dat ze dat soort wangedrag daar accepteren, maar in Nederland doen we dat niet.

Ja, dat is ook het geval als de vluchteling(en) in kwestie daadwerkelijk op de vlucht zijn geslagen voor terrorisme of dictatoriale heersers die alle andersdenkenden uitmoorden. Het is vreselijk dat dit gebeurt, maar voor zulke driftkikkers is er geen plaats in ons land. Ga maar terug en probeer je maar te redden; dan had je je maar moeten gedragen.

Het ergste aan dit verhaal is dat het de andere partijen in de Tweede Kamer blijkbaar niets kan schelen wat voor soort vreemdelingen wij toelaten. Staatssecretaris is zogenaamd een voorstander van een zero tolerance beleid en is een bewindspersoon van de VVD. Nog niet zo heel lang geleden zou je juist van hem verwachten dat hij onmiddellijk had ingegrepen en de agressor(s) had uitgezet.

Helaas is dat niet langer het geval en moet het van de PVV komen. Geen wonder dat die partij de grootste is in de peilingen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

15 reacties

 1. halo1

  Vaak is het zo dat als het daar lastposten zijn.. ze het hier ook zijn/worden.. je begrijpt die onbeschrijflijke naiviteit van onze “bestuurders” niet…100 per jaar ‘toelaten” lijkt me meer dan genoeg.

 2. aquarius

  quote Michael :” helaas moet het van de PVV komen” .
  Ja als je dat nu nog niet weet of beseft Michael, dan kan je maar weer beter onder die steen gaan zitten .

 3. jofele jood

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23418587/__Schip_NL_redt_325_vluchtelingen__.html

  “Nederlands schip redt 325 Syrische bootvluchtelingen”

  “230.000 asielzoekers naar Duitsland in 2015”

  Na zo’n 127 000 aanvragen in 2013 en in 2014 ruim 160 000.
  West Europa gaat op deze manier finaal naar de kloten, want reken er maar op dat het gros nooit meer terug gaat en gezinshereniging ook zo zijn tol zal gaan eisen.

 4. Jasterke

  of trekken we weer onnodig aan de bel
  nou, al die susverhalen kennen we nu wel…
  .
  het complete rijm: http://www.Jasterke.Wordpres.com

 5. Cresto

  Het is nog veel gekker. Oorlogsmisdadigers uit het vroegere Joegoslavie hebben hier asiel gekregen. Met de daarbij behorende voorzieningen: Direct een huis, compleet gemeubileerd en gestoffeerd, allemaal gratis en voor nop. Bovendien een maandeljkse toelage van 1200 euro, vermeerderd met toeslagen voor kinderen en ziektekosten. Later kregen misdadige Somaliers, Iraniers, Irakezen en meer van dat soort oorlogzuchtig volk dezelfde behandeling.
  Nederland lijkt zo langzamerhand een open inrichting !

 6. tonzwart

  @ Cresto. Lijkt??

 7. peterdeRuyter

  @ waterman:

  eerlijk is eerlijk, maar dit zegt Michael niet. Het lijkt een beetje zo. Je verwacht niet anders meer van hem.

  Iedere vreemdeling weet, welke laffe watjes en kaboutergekken hier in regering en politiek zitten. Dus het D’66 niveau sanctiebeleid nodigt Polen ertoe uit over de wegen te scheuren, boetes aan het Haagse regiem worden toch niet betaald, zeker niet als je toevallig Arie Slob de dag ervoor hebben gezien en gehoord. Vreemdelingen weten natuurlijk,dat de regering het best vindt, wanneer oude volksfeesten van de autochtonen tot op het bot kapot geredeneerd worden door andere vreemdelingen,die op TV zendtijd krijgen, betaald door diezelfde regering. Vreemdelingen weten natuurlijk ook, dat de vreemdeling boven de autochtone melkkoe staat voor de regeerders en dat die regering zelfs potentieel problemen zoekende gelukzoekers uit de M.Zee helpt opvissen om hierheen uiteindelijk te brengen, zodat ze fijn kunnen knokken -straffeloos – in hun hotels annex asielzoerscentra. We willen er het liefst zoveel mogelijk van hebben,want in Den Haag kunnen de gekken er niet genoeg van krijgen, het lijkt wel heroïne. Je kunt als vreemdeling alles in Pechtold Slob Buma en Rutteland flikken, niemand doet je iets, want alles wat mis gaat, is de schuld van het gastland en vooral gore autochtonen daar, die beter kunnen oprötten En mocht iemand van hen iets zeggen, dan staat daar het dwerggeestje Ojink en zijn criminele asiel advocatenbendes wel klaar, om het uitvretende deel der natie te helpen. Als vreemdeling moet je dus in deze krankzninnigeninrichting zijn, want de patienten zijn de baas.Gekte en perversie regeren .Lekker toch, kom allemaal maar!

 8. joga

  Kan er geen goed hekwerk of een zeer hoge muur om deze open inrichting, opdat we die dan DICHT kunnen noemen, eruit trappen wie zich misdraagt en wie zich kan legimiteren als een aanwinst kunnen toelaten met zeer strenge afspraken?

 9. monach

  Iedere moslim is een potentiele IS-fan. Dus wat voor sharia gespuis zich in asielzoeker centra’s ophouden is ongewis. En het voegt he-le-maal niets toe aan Nederland.

  Wat ik ook zo apart vindt, er zit geen rem op, geen visie. Enkel grenzen openstellen met een blanco cheque.

 10. Dagelijkse Standaard - commentaar en achtergronden bij het nieuws

  […] herhaal: de PVV heeft gelijk. Agressieve ‘vluchtelingen’ moeten onmiddellijk worden uitgezet, zéker als blijkt dat […]

 11. LantR.fant

  Ik ken iemand van nabij, die regelmatig op de medische afdeling van het asielzoekerscentrum in Budel werkt. De auto’s van deze medewerkers mogen niet meer op het terrein worden gezet omdat asielzoekers auto’s van medewerkers soms bekrassen.
  Dat is kennelijk dus gebeurd.

  Het gaat om auto’s van mensen, die de asielzoekers hulp verlenen.
  Je kunt je afvragen hoever de debilisering reikt als we niet de daders straffen, maar de medewerkers op zo een centrum extra belasten.
  Ook ik stem dus PVV. Niet omdat ik Wilders nou zo sympathiek vindt, maar omdat de rest domweg faalt.

 12. JanvanEechoud

  Kritiek is een goed recht, maar je hebt rechtvaardig gesproken, Michael.
  Mvg

 13. W.H.J. Reiss

  Nederland is een ‘Krapuulland’. Zelf wegwezen is de beste optie ! Laat de Booslims de overgebleven ‘Gutmenschen’ t.z.t. maar uitmoorden !

 14. huuskesjong

  Waarom ‘moeten’ we alles maar opnemen wat voorgeeft ‘vluchteling’ te zijn en ‘asyl’ zegt te zoeken?
  Voorbeeld Armenië: daar wordt niemand vervolgd, maar het gonst hier van de asylvragers uit dat land. En ‘asylvragers’ is volgens mij een betere term dan dat op-het-verkeerde-been-zettende ‘asylzoekers’. En de IND laat ze ook nog zomaar toe….. Over de IND en wat daar allemaal mis is heeft Sietze Fritsma van de PVV al eens een boek geschreven.
  Moet het asylwater de autochtone Nederlanders dan eerst tot de lippen komen te staan voordat de wal het schip gaat keren? Moeten er dan echt eerst doden vallen voordat men aan het Binnenhof wakker wordt en de moeilijkheden echt niet langer voor zich uit kan schuiven?
  En waarom kan de zorg voor islamitische ‘vluchtelingen’ niet op het bord worden gelegd van hun medebroeders in Saoedi Arabië, Koeweit, de Golfstaten, Oman, Brunei, enz.? Want die zijn stinkend rijk en VERPLICHT hun mede-islamieten te helpen als die in nood zitten en met de hand op de Koran zweren dat ze niets meer hebben?
  Of zouden ze van de 5 Zuilen van de Islam de Zakat opeens niet meer kennen?
  Goodgoan: Gait H.M. Leferink

 15. MareJane

  In Frankrijk krijgen de Somalische piraten 9.000 euri schadevergoeding omdat ze 48 uur vastzaten. Laten we eerlijk zijn: het is ook de bedoeling dat er een burgeroorlog uitbreekt. De EU had nl. beloofd om 50 miljoen gelukszoekers te laten opnemen in de Europese landen (lees Eurabia). En dan kan de EU met haar eigen leger en luchtmacht de totale macht grijpen. In Duitsland was er ook al een linkse idioot die aangaf dat straks ieder huishouden wel zo’n lieftallige en vredelievende gelukszoeker kon gaan opnemen, want land is vol En wanneer straks de tyfus hier uitbreekt moet je eens kijken wie als eersten Nederland ontvluchten. Maar waar maken we ons druk om? Amerikaanse congres heeft Rusland nl. al de oorlog verklaard. Lang leve het “vrije” westen!!!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.