Terroristen Al Qaeda: kom, blaas die vliegtuigen op!

Geen categoriedec 30 2014, 20:05
Al Qaeda wil dat islamitische eenlingen in westerse landen werk maken van terreuraanslagen.
Al Qaeda wil even laten weten dat ze niet onderdoen voor de moslimbarbaren van ISIS, dus roepen ze in een nieuwe editie van een magazine van de terreurorganisatie met name jihadistische lone wolves, eenlingen dus, op om aanslagen te plegen op westerse vliegmaatschappijen. Dat is precies waar begin deze maand al voor werd gevreesd.
Volgens het blad zijn er een paar vliegmaatschappijen die daar bijzonder geschikt voor zijn: American Airlines, United Airlines, Delta, Continental, British Airways, Air France en EasyJet. Het maakt in principe niet uit welke vlucht je neemt of met welke maatschappij, Al Qaeda hoopt dat ze allemaal worden opgeblazen of gekaapt om te gebruiken bij een aanslag zoals op 11 september 2001.

The magazine gives detailed, illustrated instructions on how to build bombs in the kitchen. It says the devices can be “hidden” not only on aircraft, but used to blow up other targets to “crush” Western economies.

"We came up with these simple materials that are readily available around the globe, even inside America," it states.

Ook wordt jihadi's in het Westen aangeraden om aanslagen te plegen op rijke ondernemers als Bill Gates, om een punt te maken tegen het kapitalistische Amerika waar je rijk en succesvol kunt worden als je hard werkt en innovatieve ideeën hebt.
Als de radicale moslims ergens een hekel aan hebben, zijn het wel de twee dingen waar we in het Westen bijzonder goed in zijn: innovatie en welvaart. De radicale moslims willen liever iedereen middels onderdrukking, terreur en genocide onderwerpen aan de orthodoxe en onvrije sharia, waarbij die dingen non-existent zijn.
Waarmee Al Qaeda en co maar weer eens aantonen dat het vrije Westen superieur is aan de moslimwereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten