Woningovervallers bedreigen 6-jarig meisje, roven huis leeg

De politie zoekt verdachten van Noord-Afrikaanse afkomst.

Een gezin uit Uithoorn is afgelopen zondagavond op een gruwelijke manier overvallen door vier of vijf in het zwart geklede mannen. Ze gingen zeer brutaal te werk. De overvallers hebben het gezin gegijzeld, de man des huizes met een mes in zijn been gestoken én een 6-jarige dochter uit bed gehaald en bedreigd.

Een 41-jarige man wil rond 23:15 uur zijn huis binnengaan wanneer hij hardhandig wordt overmeesterd. De overvallers gooien hem op de grond, binden hem vast en bedwelmen hem vermoedelijk.

Zijn 27-jarige vrouw en twee kleine kinderen liggen op dat moment te slapen, maar al snel komt de vrouw naar beneden gerend en wordt vastgebonden. Een 6-jarig dochtertje wordt ook naar beneden gehaald en bedreigd.

Ze dreigden ook nog het huis in brand te steken als de vader niet deed wat hem werd gevraagd. Hij moet doodsangsten hebben uitgestaan, net als zijn vrouw en kinderen. Deze criminelen hadden er alles voor over om er met een flinke buit vandoor te gaan.

Ze bleven een uur lang in het huis rondneuzen naar waardevolle spullen. Uiteindelijk hebben ze geld en dure horloges meegenomen. Het signalement van de daders: ze zijn allemaal rond de 25 jaar oud, tussen de 1,70 en 1,85 lang, en van Noord-Afrikaanse (lees: Marokkaanse) afkomst. Wie iets heeft gezien of tips heeft, kan de politie bellen: 0800-6070.

Eerst wilde ik schrijven: hier heb ik geen woorden voor. Maar die heb ik wel. Hoe kún je een 6-jarig meisje bedreigen? Dan ben je wel echt het laagste van het laagste. Wat mij betreft hebben we maar één plek voor het tuig dat woningen overvalt en daarbij kleine meisjes bedreigt alsof het niets is, en dat is een superklein hokje achter tralies voor tientallen jaren, zo niet de rest van hun leven. Stelletje hufters.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. Ego non solus

  Ik begrijp de tirade van de auteur maar…..

  – deze jongens hebben ongetwijfeld een liefdeloze jeugd gehad hetgeen hun gebrek aan empathie verklaart. Zij konden ‘dus’ niet weten wat ze een 6-jarig kind aandoen. Dit deel van de tenlastelegging verdwijnt.
  – dan die stigmatiserende opmerkingen over Marokkanen. Die zullen zij als kwetsend ervaren en is reden voor strafvermindering.
  – dan hun leeftijd, nog geen 30. Zij kunnen dus nog nauwelijks geleerd hebben om mijn en dijn van elkaar te onderscheiden.
  – tot slot, zij zien een Hollandse overheid die de burger volledig uitkleedt. Goed voorbeeld doet goed volgen.

  Mochten ze gepakt worden, ik ben dus zeer sceptisch over het strafje dat ze dan krijgen. Veel meer dan ‘niet meer doen jongens’ zal het wel niet worden.

 2. dickyrotterdam

  Het wordt tijd om de extreemlinkse partijen die verantwoordelijk zijn geweest voor de ontwrichting van ons land met de massa-immigratie voor een tribunaal gesleept worden met als aanklacht: misdaden tegen de menselijkheid!!!

 3. joga

  Minder, minder, minder zal wel niet mogen, maar ik zeg het toch.

 4. Pimsch

  Geen invoelingsvermogen, geen empathie. Zo is de vreemdeling. En de drempel naar misdaad is laag. Ugly people. Behandel ze zoals ze anderen behandelen. Symmetrisch strafrecht.

 5. C.oitus

  Kijk ik denk dat de Man des huize zich heeft verweerd, maakte een trap beweging en het mes kwam er per ongeluk in, dit was deze noord afrikaan echt niet zijn bedoeling. Ach ze hebben alleen wat spulletjes meegenomen wees blij dat zijn vrouw niet is verkracht.
  Ik vind het allemaal maar olie op het vuur gooien hoor gewoon een kwajongens streek, gewoon een beetje ondoordacht eigenlijk niets om je druk over te maken toch?.

 6. ikwoudatiedereennadacht

  Ik weet een veel betere plek dan die van Verhoef voor deze schoften: midden op een plein (bijv. ergens in de schilderswijk) knielen op een houten plateautje en je hoofd door een opening steken, waarna je in een mand kijkt, en vervolgens valt er een schuin mes naar beneden, en rolt je hoofd in die mand. En als je dit soms inhumaan vindt, kun je ook de slachtoffers zich met een aardappelmesje laten uitleven op de geknevelde schoften. Dat past misschien beter bij hun “geloof” !

 7. joga

  Past niet alleen beter bij hun geloof(=idelogie), maar ook bij de standaard aangeleerde slachttechnieken, zoals het schorum van IS regelmatig demonstreert. We moeten van het woord geloof af voor de islam,want daarmee komen ze steeds weg met verwijzing naar de grondwet.

 8. jonathan

  Inderdaad wat anderen al zeiden. Ze hebben dat niet geleerd empathie te hebben. In hun verstikkende moslimmilieu voorla voor miesjes staat het autoritaire gedrag van de vader, maar ook moeder kan er van langs geven als leidraad. De man naar zijn dochter gaat als de vrouw menstrueert en dus onrein is. Hoog significant incestcijfer onder hen dus.Daarboven op moeten ze het islamfacisme leren. Dat geeft niet om de mens. Alleen haat en geweld prediken jegens de niet-moslim, andere religies en vrijhden en democartie.Daarom integreren omdat ze ons minder vinden waar je alles mee mag doen. Daarom is er significant veel moslimjongeren in de jeugdhulpverlening, een hoog criminalteits cijfer,de gevangenis etc. Geen excuus maar het helpt het kwaad en agressie van hen te begrijpen. Ze moeten effectief aangepakt worden. Een forse straf en een programma van de-islamisering is op zijn plaats.Willen ze weer mee kunnen doen.

 9. Wachteres

  Niks moeilijke jeugd, dat geldt voor misdadige autochtonen.

  Hier geldt: Dat hoort bij de cultuur, dus mag het.

  In Duitsland vergreep een moslimvader zich aan zijn dochtertje van 12 jaar en hij werd met hetzelfde argument vrijgesproken.

  Heeft de rechter meteen een precedent geschapen, waardoor de politie nooit meer achter inbrekende, gewelddadige moslims aan hoeft.

  Scheelt heel veel werk..

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.