Woningovervallers bedreigen 6-jarig meisje, roven huis leeg

Geen categoriedec 02 2014, 18:02
De politie zoekt verdachten van Noord-Afrikaanse afkomst.
Een gezin uit Uithoorn is afgelopen zondagavond op een gruwelijke manier overvallen door vier of vijf in het zwart geklede mannen. Ze gingen zeer brutaal te werk. De overvallers hebben het gezin gegijzeld, de man des huizes met een mes in zijn been gestoken én een 6-jarige dochter uit bed gehaald en bedreigd.

Een 41-jarige man wil rond 23:15 uur zijn huis binnengaan wanneer hij hardhandig wordt overmeesterd. De overvallers gooien hem op de grond, binden hem vast en bedwelmen hem vermoedelijk.

Zijn 27-jarige vrouw en twee kleine kinderen liggen op dat moment te slapen, maar al snel komt de vrouw naar beneden gerend en wordt vastgebonden. Een 6-jarig dochtertje wordt ook naar beneden gehaald en bedreigd.

Ze dreigden ook nog het huis in brand te steken als de vader niet deed wat hem werd gevraagd. Hij moet doodsangsten hebben uitgestaan, net als zijn vrouw en kinderen. Deze criminelen hadden er alles voor over om er met een flinke buit vandoor te gaan.
Ze bleven een uur lang in het huis rondneuzen naar waardevolle spullen. Uiteindelijk hebben ze geld en dure horloges meegenomen. Het signalement van de daders: ze zijn allemaal rond de 25 jaar oud, tussen de 1,70 en 1,85 lang, en van Noord-Afrikaanse (lees: Marokkaanse) afkomst. Wie iets heeft gezien of tips heeft, kan de politie bellen: 0800-6070.
Eerst wilde ik schrijven: hier heb ik geen woorden voor. Maar die heb ik wel. Hoe kún je een 6-jarig meisje bedreigen? Dan ben je wel echt het laagste van het laagste. Wat mij betreft hebben we maar één plek voor het tuig dat woningen overvalt en daarbij kleine meisjes bedreigt alsof het niets is, en dat is een superklein hokje achter tralies voor tientallen jaren, zo niet de rest van hun leven. Stelletje hufters.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten