Megamoskee Gouda wordt nog groter dan gepland

De atoombunker waarin de moskee gebouwd wordt blijkt groter te zijn dan gedacht.

Onze vrienden van Jalta berichten dat de atoombunker in Gouda, die omgebouwd wordt tot een moskee, veel groter is dan oorspronkelijk gedacht. Eerder werd al bekend dat de gemeenteraad niet bepaald openheid van zaken gaf over deze materie en dat radicale moslims betrokken waren bij de aanschaf van de moskee door drie islamitische organisaties, maar we dachten allemaal dat het daarbij zou blijven.

Nou nee dus:

Via een bron bereikt ons het nieuws dat deze bunker vermoedelijk aanzienlijk groter en complexer is dan het Goudse college ons wil doen geloven. Deze bron stelt dat hij uit eigen ervaring, contacten binnen Defensie en van voormalig personeel werkzaam in de kazerne weet dat de bunker in de Koude Oorlog is gebouwd “buiten de normale procedures om, op basis van een Kroonbesluit.” De gemeente heeft dan naar alle waarschijnlijkheid geen (kloppende) bouwtekening in haar archieven. Op de tekeningen waar B en W nu mee op de proppen komen zijn “geen zware beschermde en ondergrondse onderkomens opgenomen.” Volgens onze bron is dit ‘naief’ en stevent Gouda op een financiële en maatschappelijke strop af.

Geheel terecht maken Kamerleden Omtzigt, Oskam en Knops (allen van het CDA) zich dan ook ernstig zorgen over de verkoop van deze atoombunker. Naar aanleiding van de nieuwe informatie over de grootte van de bunker hebben zij een reeks nieuwe Kamervragen ingediend.

De – wat mij betreft – belangrijkste vragen zijn:

1. Waarom verkoopt u de PWA-kazerne met atoombunker, zonder expliciet als voorwaarde te stellen dat bunker gesloopt wordt? Is slechts de intentie van de gemeente Gouda en de Vereniging van Moskeeën om de atoombunker te slopen voor u voldoende garantie dat de toekomstige nieuwe eigenaar er geen toegang toe zal kunnen hebben?

2. Kunt u aangeven hoe groot de bunker is die zich onder het complex bevindt? Klopt het dat de bunker zware beschermde en ondergrondse onderkomens bevat en gebouwd is om commandocentra te beschermen tegen massavernietigingswapens op basis van het dreigingsbeeld ten tijde van de Koude Oorlog?

3. Bent u bereid de historische kennis van atoombunker, waarover het ministerie van Defensie beschikt, zoals bouwtekeningen, onder de aandacht te brengen van de gemeente Gouda, en de bouwtekeningen openbaar te maken, ervan uitgaande dat het de bedoeling is dat de bunker gesloopt gaat worden?

4. Hoe groot zijn de geschatte kosten van de verbouwing en bent u bereid ook onderzoek doen naar de herkomst van de financiering voor de beoogde verbouwing, voordat de vergunning wordt afgegeven?

Even voor de duidelijkheid, feitelijk komt dit verhaal er dus op neer dat een atoombunker met allerlei geheime ondergrondse cellen in handen komt van islamiseten die banden onderhouden met salafisten – de grootste islamitische extremisten die er rondlopen op aarde (zowel Al Qaeda als ISIS zijn salalfistisch).

Heel gek, maar op de één of andere manier lijkt me dat géén goed idee.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

152 reacties

 1. Antidotum

  Gouda!
  Het toekomstige Mekka van Nederland!

 2. Jacobus

  Zou het Michael bekend zijn dat bezwaren tegen de bouw van moskeeën alleen kunnen worden geuit vanuit oogpunt van ruimtelijke ordening?
  Alle andere bezwaren raken direct aan het grondrecht van de vrijheid van godsdienst. Alle andere suggesties, namelijk dat de moskee zou gaan dienen als een kazerne van ISIS klinken tamelijk ridicuul maar mochten dergelijke verdenkingen bestaan dan zullen die niet via de procedure van de bouwvergunning worden opgelost.

  De vragen van de CDA-Kamerleden laten vooralsnog slechts een vieze smaak achter.

  1. carthago

   Die moskeet wordt gewoon toekomstbestendig gebouwd ivm met de geplande coup en dus ook met goedkeuring van jojodocus buskruit.

  2. carthago

   Hou vol Joop,jojodocus buskruit is slechts een wandelende vergissing,en zolang hij nog schrijft kunnen we nog hopen dat ie geen ongeleide projectiel wordt.

  3. Anna

   Jacobus. Wat voor smaak hebben al die groot, groter grootst en allergrootste moskeeën. Mag je via een lesboek oproepen tot geweld en moord tegen Joden en “ongelovigen”? De moskee is het grote gevaar voor heel Europa.

   1. Jacobus

    @ Anna,

    Bij de afgifte van bouwvergunningen voor kerken en moskeeën wordt niet gelet op de boodschap die ze daar vanaf de kansel verkondigen maar slechts op de vraag of het bouwontwerp past in het Bestemmingsplan en de voorschriften van de Welstandscommissie.
    Als die boodschappen van de kansel en de inhoud van lesboeken echter strijdigheid met de wet opleveren kan door Justitie worden ingegrepen.

    Ben je met deze elementaire feiten niet bekend?

    1. Ronald Zomer

     Vette bullshit, trol Jacobus, je krijgt noooooit een bouwvergunning als ergens ’n ambtenaar het niet wil. En al helemaal niet als de wethouders het niet willen. De Welstand is al helemaal een manier om ongewilde visuele ontwikkelingen tegen te gaan. Als men dat zou willen.

     Dus de gemeente en de ambtenaren hebben die moskee gewild.

     Als ik een Geloofshuis voor Vaderlandsliefde zou willen bouwen: dan ben ik na 10 jaar aanvragen en procederen nog steeds niet voorzien van een bouwvergunning. Reken maar!

     1. Jacobus

      Als een bouwvergunning wordt geweigerd dan moet dat op grond van het Bestemmingsplan of welstandseisen worden gemotiveerd in een Beschikking waartegen beroep openstaat.
      Je bewering slaat eenvoudig nergens op.

    2. -Harry

     De islam is GEEN religie , het is een soort barbaars wetboek waar de volgers van die ideologie al snel stapelgek van worden , zelfs de z.g. autochtone en andere “bekeerlingen” .
     Om over die inteeltbende van Marokko e.d. maar niet te spreken , die zijn nog veel bevattelijker .
     De wetten van die ideologie stellen ze boven de wetten van het land waar ze wonen en is dus in strijd met de democratie .
     Daarom moeten we die rothokken verbieden , alsmede die hele islam .
     Ongeacht wat Jacobut er van vindt .

  4. aquarius

   hoezo “vieze smaak ” ?
   Is het al verboden door jouw vrienden, om kamervragen te stellen ?

  5. Qdrpaul

   Jacobus,
   Wat mij betreft mag de islam in nederland niet worden toegestaan. Zeker niet met het argument van de vrijheid van godsdienst.
   Zouden de nederlandse moslims zich werkelijk ontwikkelen volgens onze waarden, dan zou dat een unicum zijn.
   Wantrouwen lijkt mij gegrond.
   Een democratie heeft baat bij ruige mannen aan de grens. (Heb ik niet zelf bedacht).
   Weet jij wel aan wie wij onze democratie te danken hebben?
   Waarom dan de kat op het moeizaam verworven spek binden?
   Overigens denk ik dat het CDA met dubbele tong spreekt. Het zou hen sieren de kern van het probleem te benoemen.

 3. Joop Klepzijkert

  De islam is geen godsdienst, maar een ideologie die haaks staat tegen de democratie.De islam wil haar eigen wet de sharia invoeren. Lijkt me een angstig idee.
  De islam verbieden is het enige wat ons kan redden tegen de haat die de islam predikt.

  1. Jacobus

   Ik ben bekend met je islamofobe opvattingen, Klepzeikert, maar ze zullen pas in beleid kunnen worden omgezet vanaf het moment dat een tweederdemeerderheid van de beide Kamers der Staten Generaal in twee lezingen de daartoe vereiste wijziging van de Grondwet doorvoert.

   Zelfs jij zult kunnen zien dat daartoe nog flink wat water door de Rijn moet en in de tussentijd kunnen we je bijdrage beschouwen als weinig intelligent en gelukkig ook als volstrekt irrelevant gezwatel.

   1. cmsuijkerbuijk

    @Jacobus
    31 januari 2015 at 15:41
    Ho, ho: De Islam mag bést als Ideologie aangemerkt worden hoor i.p.v. als godsdienst. Daar is geen énkele wijziging va de grondwet voor nodig, alleen durf. Er is er hier maar één die uit zijn nek lult en dat ben jij! En als ik jou was, zou ik die opmerkingen in meervoud (“we”) maar achterwege laten, want je spreekt volstrekt voor jezelf (behoudens dan je companen)
    Bovendien heeft Clingendael Wilders volkomen gelijk gegeven, dus wat lul je nou! De Islam is een Ideologie, overgoten met een godsdienstig sausje. Meer niet. Een soort van Nationaal Socialisme met een afgodje!

    1. Jacobus

     Ten eerste: Clingendael nam afstand van het warrige betoog waarin Wilders gelijk kreeg. Ze gaven Wilders dus niet gelijk.

     Ten tweede: het is bekend dat in Wilderskringen de islam als een politieke ideologie wordt aangemerkt. Buiten die club vindt geen hond dat en het is ook een krankzinnig idee. Dus die Grondwetswijziging zal er wel degelijk moeten komen.Je weet dat die onhaalbaar is en daarvoor dank ik God op mijn blote knietjes; ik wil graag in een rechtsstaat blijven wonen.
     Die ‘we’ slaat inderdaad op degenen die het met me eens zijn. Goddank behoor jij daar niet bij.

     1. -Harry

      Natuurlijk ! Als er eens iets positiefs over Wilders gemeld wordt is het opeens een warrig betoog !

      WARRIG ???

      Wat was daar warrig aan ?
      Of wordt het bij een pro-Wilders artikel een warboel in jouw hoofd ?
      Helemaal hotel de botel vanwege het feit dat Wilders regelmatig gelijk heeft ?
      Is dat die warrigheid ?

      Dergelijke instituten staan welhaast allemaal onder een links bestuur , door pvda en d66 verknipten en ze liggen allemaal aan het overheidsinfuus . Dus spreken ze hún taal .

      Zodra iemand daar niet langer aan de leiband van die linkse islamgedoogcultuur wenst te lopen , wordt ie ontkracht of weggestuurd .
      En als de directie zich niet tegen de berichten uitspreekt , worden ze op hun subsidie beknot .
      Dat willen ze al helemaal niet , die gasten met hun dik betaalde luizenbaantjes .

 4. lanex

  Jacobus

  Zelfs als is twee derde van beide kamers vóór de bouw mag nog wel geuit worden dat het volstrekt belachelijk is “religieuze” megagebouwen hier neer te zetten, en ook nog eens gefinancierd door het buitenland wat erg dubieus is, of vind u dit wel in de haak?

  1. Jacobus

   Ja hoor, je mag hier best dingen roepen die in strijd zijn met Grondwet en rechtsstaat. Dat is zo in de Grondwet geregeld.

   1. Anna

    Jacobus.Waarom komen ze hier met geld uit Arabische staten moskeeën bouwen? Het stikt hier van die haathuizen.

 5. Joop Klepzijkert

  Ik zie dat jodokus kan kotsen op DDS

 6. Joop Klepzijkert

  Kom jodokus je moet weer reageren intelligente man. Maar niet heus, want ik heb al eerder geschreven islamofoob bestaat niet, linguïstisch gezien deugd dat woord niet. Een fobie is een onterechte angst voor iets en als iemand angst heeft voor de islam is dat terecht. De ideologie islam zaait dood en verderf over de hele wereld.

  1. Jacobus

   Linguïstisch is er met het woord niets mis maar. dat geldt wel jouw taalfouten.
   De taalregel die jij op de basisschool hebt gemist is dat je het werkwoord deugen in de tweede persoon enkelvoud vervoegd door aan de stam van het werkwoord (deug) een t toe te voegen.

   De bezwaren die tegen het woord islamofobie worden gemaakt zijn vergelijkbaar met de bezwaren tegen het woord racisme. Islamofobie is een psychopathologische angststoornissen en racisme zou alleen maar betrekking kunnen hebben op specifieke mensenrassen in die logica is antisemitisme bijvoorbeeld geen racisme want Joden zijn geen ras.
   Dit soort gepruttel komt in de regel van mensen die niet weten dat islamofobie inmiddels de ruimere betekenis heeft van moslimhaat en dat racisme een ruimere betekenis heeft dan haat tegen specifieke mensenrassen (voor zover die bestaan, maar dat terzijde).

   http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Islamofobie

   http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Racisme

   http://www.nederlandbekentkleur.nl/2008_waarom_de_pvv_een_racistische_partij_is.html

   1. TijlUilenspiegel

    Gaan we het nu weer over racisme hebben? Saai!

   2. Anna

    Jacobus. Het leerboek van de islam staat bomvol met racisme en het oproepen tot haat, geweld en moord. Die ruimere betekenis van islamofobie ( angst voor de islam) dat hebben ze er zelf aan toegevoegd om meer indruk te maken. Angst voor de islam is gegrond. Nadat de islam zijn intrede deed in onze vrijheid van meningsuiting niet meer vanzelfsprekend. Mensen worden bedreigd en vermoord omdat ze kritiek hebben op de zéér slechte en kwade zaken binnen de islam. Daar mag je wel heel bang voor zijn.Islam heeft veel ellende gebracht in heel Europa.

   3. V.K.

    -@ Jodocus 16:31

    -Welaan, wel verwijzen naar Joden maar geen link naar antisemitisme, in plaats daarvan een linkje naar de antisemitische cub van Renee Danen.

    Islamofobie is woord waar geloofsgekkies het volgende label aan hebben geplakt :een psychopathologische angststoornissen en racisme.

    -Dat antisemitisme een aparte plaats inneemt bij racisme en men dit ook probeert te krijgen bij zoiets als islamofobie, dat kenmerkt alleen maar de ziekelijkheid van de hedendaagse islamitische leiders/politiek.

    1. Jacobus

     De discussie over de termen is inderdaad weinig zinvol. Ik stel voor dat we spreken over antisemitisme en anti-islamisme, termen die we kunnen definiëren als het discrimineren, diskwalificeren, stigmatiseren en/of vervolgen van respectievelijk Joden en moslims.

     1. -Harry

      Wat een engerd ben je toch , Buskruit !
      Je klampt je ter verdediging (en ter aanval) vast aan lettertjes en regeltjes , je bent een raar soort purist of fetisjist met de foute behoefte om alles wat islam is , te vergoeilijken en te beschermen .

      Een normaal mens zal zich schrap zetten om zijn eigen mensen , eigen land en eigen welvaart te verdedigen tegen dat krapuul .
      Wie dat niet doet is een verknipte socialistische fundamentalist , of een idem mossel .N.S.B.-er , zeggen sommigen ook wel , van de nieuwe soort , neo-N.S.B.

      Je hebt je een buitengewoon irritant soort verweer eigen gemaakt .
      Eerst verdedig je de islam , even gemakshalve of beroepshalve vergetend wat voor een misselijkmakende moordenaars bende dat is en als iemand daar dan kritiek op levert , dan vraag je ineens om bewijs of een link . En dan heb jij in jouw optiek de strijd gewonnen , nou volgens ons niet !

      Je maakt volgens mij net te weinig schrijffouten om een allochtone geitenn**ker te zijn , maar je zit er niet ver vanaf .
      Misschien een halve mossel ?

      Je zou ook zo maar een broer van die Thomas von der Dunk kunnen zijn , ook zo’n principieel foute verknipte klootzak !

      Waarom zit je niet iedere dag bij Joop ???

     2. V.K.

      -Waarom op een akkoortje gooien met iemand welke bij Met z’n volle verstand, ter ondersteuning van zijn betoog, een link geeft van een organisatie welke haatzaaier/antisemiet Appa een podium geeft?

      -Ziekelijk.

     3. Jacobus

      @ Harry,

      Ik zit nooit bij Joop en ik verdedig de islam niet. Ik zie daar ook geen aanleiding toe.

      Voor het overige bevat je bijdrage geen enkel argument.

   4. ikwoudatiedereennadacht

    @Jacobus de leugenaar
    Kennelijk heb jij ook wat taalregels gemist op jouw basisschool (of misschien ben je wel een onvoltooid ULO-scholiertje?)
    Waarom schrijf je vervoegd met een d in jouw derde regel?
    Ik zou me doodschamen als ik iemand van taalfouten beticht, en al doende, zelf een taalfout zou maken. Maar de schaamte ben jij allang en breed voorbij, Je bent echt niet in je eerste leugen gestikt, want dan zouden wij hier thans geen last van jou hebben.

    1. ikwoudatiedereennadacht

     @ Jacobus de leugenaar
     voor de duidelijkheid; ik reageerde hierboven op jouw tekst van 16:31

    2. Jacobus

     Helemaal goed, ikwoudatiedereenzodomwasalsik !!

     Ik zat me werkelijk af te vragen hoe lang het zou duren voordat iemand het zou merken.

     Jij gaat door voor de droge worst!!

     LOL!

     1. -Harry

      Je kunt beter doorgaan voor de droge worst dan doorgaan voor een dorre stok .

      Waar zijn jouw argumenten , Buskruit ?
      Link?

      Wat een zure krengen zijn die linkse zwatelaars toch !

      En je hebt een hoogst hopeloze manier van je opponenten te beledigen en kleineren .
      Eigenlijk past dat helemaal niet bij een socialist , iedereen was toch gelijk ?

     2. ikwoudatiedereennadacht

      @Jacobus de leugenaar
      Wie heeft er nou belangstelling voor jouw droge worst? Waarschijnlijk je eigen vrouw niet eens! Wellicht is dat de reden dat je je leven maar vult met liegen en irritant doen op dds.

   5. zomaar

    en docus , is islam of moslim wel een ras ?.

    waarom mijn vraag , alle moslims op de wereld en bovenal hier , betichten ons telkens dat wij racisten zijn , als wij iets schrijven of zeggen wat hen negatief in de oren klinkt .

    ik geloof dat Wilders , hiermede (racisme, aan zetten tot haat , enz) , voor het gerecht moet komen .

    in het vorige theater ,(stuk) , werd Wilders ook al verweten dat hij racistische uitlatingen gedaan had .

    dus voor de goede orde , Marokkaan is een ras, moslim is een ras ,volgens links

    maar Joden zijn geen RAS , in de linkse opinie.

    over racisme gesproken fijne vent !!,

  2. Wachteres

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2933258/Dead-ISIS-militants-lined-street-Kurdish-soldiers-continue-fight-reclaim-hometowns-Kobane.html#ixzz3QKP1mxFZ

   Welnee @Joop. Hoe kun je dat nu zeggen?

   Dit heeft toch niets met de islam te maken?

   Dat moeten we nu zo langzamerhand toch weten?

   {s}links probeert je dit nu al zolang duidelijk te maken.

   Dom hoor, dat je het nu nog niet begrijpt.

   En als je kop er afgehakt wordt, dan doet het maar even zeer.

   Dus … waar zeuren we over.

 7. Primo

  Je zal maar een huis bezitten in de naaste omgeving van die mega haathut, dan ben je mooi de sjaak.

  1. ikwoudatiedereennadacht

   @ primo:
   alle buren mobiliseren en iedereen één of meer flinke honden dagelijks rondom de moskee uitlaten en flink laten poepen. Als een moslim in de poep trapt: geen probleem, want ze doen toch hun schoenen meteen na binnenkomst uit. En als de moslims agressief gaan doen naar jullie honden (als ze dat al durven bij grote honden), dan is er één politieke partij (met ca 2 stemmen in de kamer) die jullie gaat steunen.

 8. Kuifje

  Niet meer stemmen op de partijen die dit geregeld hebben achter de rug van de burgers om.

  Dat is het enige om in de toekomst dit soort toestanden te voorkomen.

 9. V.K.

  -Tsja, een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren….je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

 10. Anna

  In islamitische landen worden al onze kerken afgebrand met de christenen er nog in. Hier bouwen ze heel Europa vol met haat oproepende paleizen.

  1. Jacobus

   Ik begrijp dat Anna de waarden en normen van achterlijke islamitische dictaturen hier ook wil invoeren?

   1. ikwoudatiedereennadacht

    @Jacobus de leugenaar
    Alweer iets verkeerd begrepen!
    Volgens mij ben jij degene die geen enkel bezwaar
    heeft tegen de islam-invasie in NL. Iedereen die de problemen met de islam in NL benoemt, wordt door jou meteen aangevallen.

   2. -Harry

    Dat heb je dus OOK weer verkeerd begrepen Jodocus .

    Was jij dat niet die iemand er enige tijd geleden op wees dat ie GOED MOEST LEZEN ?

    Anna schrijft ALLEEN maar dat ze hier ongestoord de boel vol kunnen bouwen met moskeeën .

    Verder niks !
    Niet over slopen !
    Niet over in brand steken !
    Niet over verbieden !

 11. toetssteen

  Vrijheid van godsdienst betekent dat het een ieder vrij staat een religie aan te hangen. (mits die niet tegen de wet ingaat)
  Gebedshuizen moeten voldoen aan de gestelde eisen. Zo kan heel simpel worden bepaald dat een gebedshuis binnen de omgeving moet passen. En overtreed men die voorschriften, bijvoorbeeld door minaretten te bouwen die ook nog eens meters te hoog zijn, moeten die worden afgebroken.
  In veel gemeenten krijgt u zonder toestemming nog geen dakkapel geplaatst, waarom zouden er uitzonderingen moeten zijn voor om het even welke religie?

  1. Jacobus

   Ja, dit is juist. Een moskee moet, net als elk ander gebouw voldoen aan de eisen van de ruimtelijke ordening: het moet passen in het Bestemminsplan en de te stellen welstandseisen.

   1. carthago

    In onze bananenrepubliek is men vergeten WELZIJNSeisen in te calculeren,en alleen de wal kan het islamspookschip dus nog doen keren.

   2. ikwoudatiedereennadacht

    @Jacobus de leugenaar
    Bijna zielig zoals je maar bezig blijft met fouten (meervoud !) maken. En ga niet liegen dat je al zat te wachten op ontdekking of dat je typefoutjes hebt gemaakt, want dan val je extra door de mand.
    Je doet er verstandig aan nooit meer iemand te becritiseren vanwege taal of typefouten.

    1. Jacobus

     Bekritiseren zou ik met een k schrijven.

     Je liep er leuk in. Geestig.

 12. Willie.F

  Ga er maar aanstaan met zo uitspraak van moslims…
  Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten”

 13. Adrianus 43

  Ik ben hem jododus beginnen te noemen ,maar nu weet ik het zeker het moet jolocus zijn.
  Volgens mij zijn Van Jole en judocus een en dezelfde persoon.
  Hij is nu ontmaskert.!!
  Dus voortaan is hij voortaan jolocus zonder hoofdletter.

  1. Jacobus

   Probeer het eens op inhoud, Adrianus, dit is nogal kinderachtig.

   1. -Harry

    Als je het wilt hebben over “kinderachtig” , wat te denken van je eigen schrijfsels , Buskruit ?
    Mierenneuken over één verkeerde letter van iemand die hels geworden is door jouw socialistisch-islamitisch getreiter ?
    Dat is pas kinderachtig !
    En het zou nog tot daar aan toe zijn als je zelf foutloos zou schrijven .
    Maar dat is geenszins het geval !
    Als je soms behoefte voelt om de balk uit je ogen te wassen , gebruik dan flink wat water , misschien spoelt dat bord voor je kop dan ook meteen weg .

    1. Jacobus

     Wie is ‘buskruit’?

     1. -Harry

      Als je een beetje opgelet had en je de comments van anderen eens serieus zou lezen en overdenken en je niet zou zwelgen in je eigen gelijk , had je het wel geweten en was deze onnozele vraag volledig overbodig geweest , Buskruit .

   2. Beukman

    Dat verhaspelen van iemands naam is een soort karaktermoord, en legt doorgaans iemands onvermogen tot discussiëren bloot.

 14. -Harry

  Stapelgek is onze overheid natuurlijk om die lui toestemming te geven om op een atoombunker zo’n islamitisch varkenshok te bouwen .
  Hebben die lui straks een absoluut geluiddicht trainingscentrum onder hun vloer , voor allerlei wapens , waar ze zich kunnen bekwamen in hun terreur .
  Daar kun je gewoon met mitrailleurs oefenen zonder dat iemand het merkt .
  Geen geluid , uit zicht van alles en iedereen !
  Hoeven ze ook niet meer naar Syrië .

  Wat een zwerm mongoloïden daar in Den Haag !

  1. Jacobus

   De gemeente Gouda laat weten dat de atoombunker voorafgaand aan de verkoop wordt gesloopt. Verder zou de daadwerkelijke capaciteit van het moskeecomplex (mocht de kazerne in een moskee veranderen) veel lager uitvallen dan 4500 mensen.

   Hiermee is het openingsbericht van deze draad ontmaskerd als een hoax.

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3798731/2014/11/26/Plan-Goudse-megamoskee-zorgt-voor-beroering.dhtml

   1. W.H.J. Reiss

    @Jamongolus
    Je hebt het over een vergunning. Ik mag toch aannemen, dat in het bestemmingsplan geen plaats is voor een schapen- c.q. geitenneukersfabriek !

    1. Beukman

     Dat verhaspelen van iemands naam is een soort karaktermoord, en legt doorgaans iemands onvermogen tot discussiëren bloot.

  2. W.H.J. Reiss

   @Harry
   Fijn je (weer) te zien ! En direct een plempsel op de ‘Jomongolus’, de idioot.

   1. -Harry

    Dank , dank , Reiss .

    Zag dat je een hele chique auto hebt , trouwens !

    Als ik dan denk aan die badinerende vraag van @ Maaike : “hoe is het met je bedrijfje , Reiss ” ?, met zo’n ondertoontje alsof het een zieltogend niemendalletje zou zijn , dan durf ik wel te gokken dat alleen jouw auto al een heel stuk waardevoller is dan de totale inboedel van @ Maaike .
    Maar goed dat ze hem niet gezien heeft , wordt de afgunst gigantisch !

 15. Joop Klepzijkert

  Ik zou willen dat ik dom was en niet intelligent, dan begreep ik tenminste niet wat er om me heen gebeurde en kon ik beter slapen. Ik heb al eerder geschreven, iemand die een ander aanvalt op zijn schrijf fouten of type/spelfouten,kan iemand niet inhoudelijk bestrijden. Met andere woorden de intelligentie ontbreekt dan.
  Geert Wilders offert zijn vrijheid op, om de vrijheid (die er nog is) te beschermen. Dat is het toppunt van onbaatzuchtigheid. Met andere woorden, als er mensen zijn die iets belangeloos doen is het Geert Wilders, die ons waarschuwt tegen het kwaad.

  1. -Harry

   Precies , Joop !

   Het zou me verbazen als er niet iemand was die nu om links , bewijzen , argumenten e.d. gaat vragen voor je stelling !

   Persoonlijk heb ik dat niet nodig , ik geloof je zó ook wel !
   Je kunt je gelijk iedere dag aanschouwen , zelfs als je alléén maar televisie kijkt .

   Enig idee wat die Jacobus sjouwt voor de kost ?
   Uitkeringstrekker ?
   Ambtenaar , dat ie de hele week kan reageren ?
   Lobbyist van de pvda ?
   Beroepsintrigant ?
   Gesjeesde schoolmeester ?
   Loonslaaf van de islamitische doctrine ?
   Promotor van “het project” ?

   1. Jacobus

    Wat stel je je voor bij “het project” , Harry?

   2. W.H.J. Reiss

    @Harry
    Jacobus heeft als beroep geiten naar de moskeet te brengen. Wat ze daar met geiten doen en kunnen, daar kun je porno blaadjes mee vullen.

  2. Adrianus 43

   Joop:
   Zonder verdere woorden,Veritas Odium Paret.

   1. Jacobus

    U bedoelt waarschijnlijk veritas odium parit, Adrianus maar ik kan u goed volgen: Homo sapiens non urinat in ventum.

    1. Adrianus 43

     Vuilak

     1. Beukman

      Das gewoon goed Amsterdams. Staat gebeiteld recht tegenover het Barlaeus. En terecht, want er wordt nogal wat wildgepist in die contreien.

     2. Adrianus 43

      Beekman denk jij soms dat ik achterlijk ben ? Slipt er bij jou nooit een foutje door?

 16. Julius

  Wat leuk om jullie hier zo met elkaar te zien keuvelen. Flink wat veren ingekocht heren? Het lijkt een beetje op zo’n roze vrienden cluppie met al dat veertjes en kontjes en complimentjes naar elkaar. Zo ontzettend lief.

  Erg leuk!

  1. V.K.

   -Blijkt Jodocus ook nog eens een overlopend vat met latente homohaat te zijn.

   1. Beukman

    Dat verhaspelen van iemands naam is een soort karaktermoord, en legt doorgaans iemands onvermogen tot discussiëren bloot.

  2. -Harry

   Julius ,

   Maar gelukkig niet net zo lief als de socialisten voor de moslims zijn , dat ze ONS hele land opofferen voor hun nieuwe vriendjes .
   Dat is pas echt klef !

   En als hier mensen op één lijn zitten , dan benaderen die elkaar met wat meer respect dan tegendraadse landverraders .

   Enig idee waar Arie- Jansz uithangt ?
   Alweer uit dineren met z’n vrienden bij Mc Donalds ?

   En Maaike ? Ligt die al de hele avond met zo’n geitenneuker in bed te spartelen , inspiratie opdoen om morgen weer fris er tegenaan te gaan op deze site ?

   Enne , nee , ik heb niks met geiten , die zijn net zo stom als die geitencopulanten .

   1. Beukman

    En hoe heb jij je avond besteed, Harry?

   2. Julius

    Tja Harrie, jullie zijn inderdaad bijzonder aardig voor elkaar.
    Ik vind het bijna hartverwarmend.

    Een Pauw durft zich niet te vertonen bij zoveel kontveren op één lijn..

 17. V.K.

  -eh, Julius.

 18. Julius

  Welnee VK. Ik vind het altijd erg leuk, zo’n clubje mannen met veren. Vooral Reiss heeft zo’n interessante voorliefde voor geitjes en porno. Niet mijn ding maar wel erg leuk om te zien waar iemands mond van vol is.

  1. W.H.J. Reiss

   @Julianus
   Werk jij soms samen met jaclitsos in de moskeet ! Samen buigen voor booslims. Ben je ook zo diep gezonken als hem !

   1. arie_jansz

    je fijnzinnigheid en subtiliteit werden hier node gemist.

    Vertel ons toch nog meer over de Capra Hircus!

    1. vanGodlos

     Dat betekent een heerlijk geit…Arie_Janz.

  2. V.K.

   -@Julius,

   -lol,

 19. Julius

  Reiss knul. Je intelligentie en doortastendheid blijft me telkens weer verbazen. Je hebt me meteen door.

  Ps. voorzichtig met de geitjes hè? Beestjes hebben ook gevoel.

  1. ikwoudatiedereennadacht

   @ Julius
   Voortaan eerst maar even een concept van je (onnozele !) teksten naar Jacobus de leugenaar sturen met het verzoek of kan controleren op fouten. Het is bekend dat hij daar niet altijd in slaagt, maar in jouw geval: alle beetjes helpen!”

 20. Beukman

  Adrianus wil graag weten:
  “Beekman denk jij soms dat ik achterlijk ben ? Slipt er bij jou nooit een foutje door?”

  Waarom zou ik denken dat jij achterlijk bent, Adrianus?

 21. vanGodlos

  Vraag, Hoe heet een houten vloer in een Moskee??
  Antw Islaminlaat!!!………

  1. Beukman

   @Godlos

   Deze is bijna net zo leuk als die van de jonge lamme moslimknul die achterop zijn rolstoel een briefje had geplakt met het woord “islam” (doordenkertje).
   Maar ontopic nu. Waarom denk jij dat Adrianus zichzelf achterlijk vindt?

 22. jelle

  Wat is dit voor gelul hier?
  Beperk je tot de feiten in je discussie.
  De Gemeente Gouda is zeer welwillend naar Islamisme toe.
  Het is ’n keuze.
  De gemeenteraad van Gouda heeft in meerderheid gestemd voor de verworvenheid om zich te onderwerpen.

 23. vanGodlos

  Beukman@
  De heer Adrianus probeert Intellectueel te zijn,..maar helaas het komt niet zo over.een omhoog gevallen vogel ik denk zelf D66 type, Jacobus is een van zijn vrienden maar met respect ook zij hebben het vrije woord.
  ,Veritas Odium Paret. ..Waarheid haat…zo is het toch meneer Adrianus?

 24. vanGodlos

  Jelle@

  (De gemeenteraad van Gouda heeft in meerderheid gestemd voor de verworvenheid om zich te onderwerpen)
  .
  Ja meneer Jelle zonder naar de bewoners te luisteren waar deze Moskee komt deze zijn voor 99 procent tegen dit is er gewoon door heen gedramd deze haat Moskee zou en moest er komen,
  Wat voor duistere spelletjes hebben er hier afgespeeld ? ik weet meer,…. en u weet als dit bewijs op tafel komt de rapen gaar zijn

  1. vanGodlos

   Nou vooruit dan voor dat ik ga slapen.
   .
   Vraag…Hoe heet een islamitische-Prostituee?
   Antw…..Een Ram-madam…..

  2. drexciya

   Dat men er tegen is heeft trouwens ook praktische gronden; er is domweg geen ruimte en vooral ook geen parkeerruimte om een gebouw met 4000+ bezoekers te plaatsen. Maar het is al een hele tijd duidelijk dat de gemeente dit door wil drukken.

   1. toetssteen

    @Drexcia
    Eens. Er is buiten de bebouwde kom o industrieterreinen plaats in overvloed. Verbouw om mij een kantorenpand tot moskee, kerk, synagoge of tempel. Geen parkeerproblemen, geen overlast.

 25. V.K.

  -Overigens is zo’n atoomvrije moskee natuurlijk een reuze prakische uitkomst voor de hier wonende soenitische gemeenschap, welke natuurlijk ook het bereik van de Iraanse raketten ballistische weten.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/terwijl-het-westen-slaapt-bouwt-iran-nucleaire-installaties-in-syrie/3/

  1. Jacobus

   Voor de hardhorenden nog maar even de feiten memoreren:

   De gemeente Gouda laat weten dat de atoombunker voorafgaand aan de verkoop wordt gesloopt. Verder zou de daadwerkelijke capaciteit van het moskeecomplex (mocht de kazerne in een moskee veranderen) veel lager uitvallen dan 4500 mensen.

   Hiermee is het openingsbericht van deze draad ontmaskerd als een hoax.

   http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3798731/2014/11/26/Plan-Goudse-megamoskee-zorgt-voor-beroering.dhtml

   1. -Harry

    4500 man in EEN hok ?
    Dat is verdomme een flink dorp wat daar aan eh , zeg maar ” mensen ” in past !

    Dat er een soort inflatie opgetreden is , qua besef van overbevolking bij grootstedelingen is al triest genoeg , maar dat je niet beseft dat er veel te veel moslims hier huizen , doet me vrezen dat je ECHT geen benul hebt hoe gevaarlijk die idioten met z’n allen zijn , Jacobus !

    Stel je dat eens voor, al krijgt maar tien procent van die gekken een kalashnikov in handen gedrukt ?!

    Twee man met zo’n wapen konden in Irak al 45 mensen van huis ophalen en afknallen .
    En dan hoef je niet te vermelden dat jij op DDS altijd partij voor hen trekt , want daar hebben ze geen boodschap aan . Knal !!!

    Een zo’n gek met een plastic pistooltje zet heel Hilversum al op z’n kop .

    Je hebt echt geen idee , he , Jacobus ?

    1. Jacobus

     Harry lijkt op dit forum met een blinddoek om zijn bijdragen te tikken. Hij lijkt niet in staat elementaire feiten op te pikken en babbelt door op grond van zijn beperkte kennis van de feiten.

     Toch maar weer eens proberen:

     De gemeente Gouda laat weten dat de atoombunker voorafgaand aan de verkoop wordt gesloopt. Verder zou de daadwerkelijke capaciteit van het moskeecomplex (mocht de kazerne in een moskee veranderen) veel lager uitvallen dan 4500 mensen.

     Hiermee is het openingsbericht van deze draad ontmaskerd als een hoax.

     http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3798731/2014/11/26/Plan-Goudse-megamoskee-zorgt-voor-beroering.dhtml

     1. -Harry

      Jacobus , de isisbrigade zal er alles aan doen om die bunker te behouden .
      Sowieso al oerstom van de gemeente om zo’n bouwwerk buiten gebruik te stellen , nog stommer om toestemming te geven om zo’n rothok op te trekken , maar ik zie niet gebeuren dat die betonnen kelders met metersdikke muren van gewapend beton helemaal uitgehakt gaan worden . En wie betaalt dat ???
      Heb zelf een tijdje in een dergelijke bunker gewerkt in Den Haag , met stalen deuren van 80 centimeter dik en per deur zo’n 10 ronde stalen grendels van tien of twaalf centimeter dik !

      Ze zullen als compromis wel volgegooid worden met zand . Nou zijn die muzels daar aan gewend , dat graven ze in vijf maanden weer leeg .
      En om niet op te vallen laten ze die boerka wijven zakken van veertig kilo onder die lorren mee naar buiten smokkelen .
      Geen mens die het verschil ziet !
      Moddervette hotsklotsen !

      Maak je maar geen illusies Jacobus , luister nou eens naar oude rotten in het vak , want uit jezelf snap je alles precies verkeerd .

 26. Maaike

  Er wordt hier weer een discussie gevoerd op inhoudelijk PVV niveau. Dat vrijheid ook verantwoordelijkheid meedraagt, zal bij het PVV volk niet doordringen. Als de DDS als serieus medium wil doorgaan zou ik toch maatregelen nemen.

  1. zomaar

   hun naam veranderen in joop.nl , en alleen de islam lovers laten reageren .

   maar Maaike als je het niet met de reacties eens bent , kan ook jij alleen verkassen naar joop.nl .

   geeft minder rompslomp voor de redactie van DDS .

   1. Maaike

    Joop is inderdaad van een beduidend hoger niveau dan de DDS en dat komt vooral omdat een aantal reageerders niet zo goed weten wat een discussie inhoud. Tevens weten een aantal reageerders zich niet als gast te gedragen. Als DDS een serieus, fatsoenlijk, klassiek rechts liberaal blog wil zijn zal het naar mijn mening een aantal maatregelen moeten nemen.

    1. Primo

     Als het niveau je niet aan staat dan ben je toch vrij weg te blijven?

  2. -Harry

   Daar ben ik het nou eens mee eens , M !

   Donder gewoon die trollen er uit en de resterende mensen hier hebben weer genoeg tijd en energie om zinnige stukjes te schrijven in plaats van idioten als Jacobus , Maaike , A.J. en cs. de oren te moeten wassen .

   Je wilt je immers niet begeven op een site waar linkse dwazen samen met jou stukjes neer mieteren .

   Het totale niveau wordt zo ontzettend onderuitgehaald .
   Net zoals het gemiddelde IQ van ons land sinds de komst van de moslims gedaald is .

   1. Maaike

    Ik begin steeds meer te begrijpen waarom Wilders geen leden toe laat in zijn partij. Als dit het gemiddelde niveau is van de gemiddelde PVV stemmer….

   2. Jacobus

    “Donder gewoon die trollen er uit en de resterende mensen hier hebben weer genoeg tijd en energie om zinnige stukjes te schrijven in plaats van idioten als Jacobus , Maaike , A.J. en cs. de oren te moeten wassen.
    Je wilt je immers niet begeven op een site waar linkse dwazen samen met jou stukjes neer mieteren .”

    Onthullend.

    1. Maaike

     Ja, niveautje, die Harry.

  3. -Harry

   Vrijheid draagt ook verantwoordelijkheid mee , daar heb je al weer gelijk maaike !

   Maar dat geldt dan zeker niet naar de eigen bevolking toe ?
   Hebben die geen rechten meer ?
   Mogen die niet zorgeloos leven ?
   Mogen die niet ongestoord wonen ?
   Mogen die niet van een rustige oude dag genieten ?
   Mogen die niet goed verzorgd worden ?

   We hebben inderdaad een verantwoordelijkheid naar andere mensen toe , maar sommigen beseffen niet wat dat inhoudt .
   En daarvan kan ik er hier zo drie opsommen .

   Wat gebeurt er nou precies in iemands hoofd wanneer ie liever met een zwerm ideologiewaanzinngen optrekt dan met echte Nederlanders ?
   Of zijn die er helemaal niet meer in Amsterdam ?
   Kun je dat nou eens EEN keer uitleggen ?

   1. arie_jansz

    Leg jij eerst maar eens uit waarom jij hier mensen met de dood bedreigd of dat je ze voor de kop wilt slaan.

    Verwacht jij dat je ooit een serieus antwoord zult krijgen op je paranoïde vragen?

    Het is me een raadsel waarom je weer bent losgelaten op DDS, in lompheid, grofheid en asociaal taalgebruik sta jij op eenzame hoogte.

    En waarom houd je zo vast aan DDS, ga lekker koffie leuten op de site van Bron, fijn ongestoord complot-theorieën verzinnen.

    1. -Harry

     Goed te weten dat je al begint je horizon te verbreden , A.J .
     Bij Bron kun je inderdaad veel opsteken , prima artikelen en in overvloed .
     Je hoeft niet eens naar de reacties te kijken , lees gewoon de artikelen maar en na een paar weken ( of maanden in jouw geval ) zullen je ogen open gaan .

     Enne ik heb nog NOOIT iemand bedreigd met de dood , in tegenstelling tot jouw ” vrienden ” .
     Hooguit een corrigerende tik deel ik wel eens uit .

     Beetje nauwkeuriger lezen , graag .

   2. Maaike

    Als dit het gemiddelde niveau is van de ‘echte Nederlander’ is het wel heel triest gesteld met het land. En waren we nooit zo welvarend geweest waarschijnlijk.

 27. Rapunzel

  Tjonge….je moet wel een héle onsympathieke vrouw zijn als je geen beter vermaak hebt om half zeven op de zondagmorgen dan hier te komen vingerwapperen.

  1. -Harry

   Misschien is maaike net terug uit de kroeg en nog stijf van de adrenaline ? Te wakker om naar bed te gaan .

   Zo leven ze in Amsterdam , hoor .
   Daar zitten alle bars vol met van die amateur filosofen ; en maar ouwehoeren . En maar interessant doen !
   Heb dat ooit eens een avond mee moeten maken , zaten ze allemaal met in een hand een glas bier en een sigaret in de andere , en maar lullen op zo’n rottige barkruk .
   Ook over het grote geld , de tonnen vlogen over de toonbank ( zal wel bar heten of zo ) , naarmate de avond verstreek gingen ze steeds meer als maaike klinken . ( Stom gezwam ) .
   Afijn toen we eindelijk naar huis gingen en ik weer een beetje ” frisse lucht ” – voor zover mogelijk in Adam – kreeg zag ik een van die grootsprekers in een heel mottig doorgeroest fiatje stappen .

   Tja , Amsterdammers ………………….
   Veel geschreeuw en geen wol .

  2. Maaike

   Tja Rapunzel, ik moest werken (ik ben verpleegkundige).

   1. Beukman

    Waarmee heel eenvoudig een vooroordeel (dit keer van Rapunzel) is doorgeprikt. Nog vele te gaan.

 28. Julius

  Maaike, DDS lijkt blij met deze extreem rechtse figuren.
  Serieus nemen kan je DDS al een hele tijd niet meer. Maar waarom zou je ook?

  1. arie_jansz

   Er zitten er wel een paar tussen, waar ik met recht de kriebels van krijg, zo vreselijk losgeslagen van de werkelijkheid, gewoon eng.

   1. ikwoudatiedereennadacht

    @ali_Jansz
    Waarom ga je dan niet weg?
    Verdien je hier je geld soms?

    1. arie_jansz

     Weer een complot-theorie?

     Een links syndicaat dat geld verdient om rechtse sites te trollen?

     U begrijpt in ieder geval dat de “linkse” bijdragen van hoog niveau zijn, wie zou er anders voor willen betalen.

     1. Jacobus

      De fantasie dat andersdenkenden op dit blog worden betaald door de overheid of linkse organisaties is tamelijk hardnekkig maar zijn zowel ongerijmd als onbewezen.
      Dat laatste zou overigens wel fijn zijn, dan heb ik een idee naar wie ik mijn facturen moet sturen.

     2. ikwoudatiedereennadacht

      @arie
      Ik stelde 2 vragen:
      Mijn 1e vraag werd ingegeven doordat ik het totaal onbegrijpelijk vind dat jij hier zoveel tijd besteedt (of verspild naar jouw eigen idee).
      Misschien wil je die vraag nog beantwoorden.
      Mijn 2e vraag had ik eigenlijk pas mogen stellen na jouw antwoord, maar ik ging er (terecht, naar nu is gebleken) vanuit dat je geen adequaat antwoord zou geven, dus ik heb een aantal reële mogelijkheden beschouwd. Dat waren er niet veel, dus toen kwamen de bizarre mogelijkheden in aanmerking. Aldus kwam de tekst van mijn 2e vraag tot stand. Maar geef gerust antwoord. Ik lees het graag

     3. -Harry

      Gelukkig is het niveau van de gemiddelde pleisterplakster en poepschraapster ver het niveau van de tokkies ontstegen .
      Dat merk je aan alles !

      Alleen jammer dat je dezelfde kwaal hebt als @Jodocus , een nogal zichzelf overschattende narcist , m\v .

      Zou je daar niet een paar pilletjes voor kunnen innemen ?

      P.s. vraag me toch af of je echt niet die vreemde nicht bent , want je moeder had dan hetzelfde beroep . Sommige dingen zijn erfelijk , maar dat weet je als gediplomeerde natuurlijk zelf als de beste .

  2. Maaike

   Dat klopt. DDS voert een zeer vrij beleid, maar om het kaf van het koren te scheiden, en om serieus te worden genomen zou het verstandig zijn een strenger beleid te voeren. Maar ook dat is de vrije keuze van DDS.

   1. Primo

    En wie gaat dan bepalen wie het ‘kaf of het ‘koren’ is?

    1. Maaike

     Dat bepaalt de DDS. De DDS zegt een klassiek rechts liberaal blog te zijn, maar trekt zwermen schreeuwende PVV-ers aan. Eerder, als het bijvoorbeeld het nieuws googelde kwam ik nog weleens op de DDS terecht, nu gebeurt dat nog maar zelden. Misschien zegt dat wel niets, maar de trieste reacties van sommigen hier halen het niveau ontzettend naar beneden. En waar gaat het over, niet over de moskee in ieder geval.

     1. Primo

      Klassiek rechts liberalen willen helemaal niet mensen in hokjes plaatsen, dat is meer iets voor progressief links.

      Die menen dat zij moreel superieur zijn gezien de uitlatingen die zij doen over andersdenkenden zoals ‘laag opgeleid’ , tokkiegedrag etc.

     2. Maaike

      Ik weet niet of mijn moraal hoger is als sommigen hier, beste Primo, maar ik denk dat als een verstandig mens dit zou lezen toch een uitgemaakte zaak is wie hier het meest beschaafd is.

     3. -Harry

      Zwermen schreeuwende PVV-ers ?
      Heb jij geluid op deze site ? Hoe doe je dat ?
      Mijn computer is muisstil .
      Heb het geluk in een dorp te wonen , het is hier zo lekker rustig , ik hoor zelfs de hond ademhalen als mijn vriendin niet zit te kwekken .
      Op drie hoog achter in zo’n verrijkte prachtwijk zal het wel anders wezen …………………?

      En dat er zoveel zogenaamde PVV-ers zijn , dat is logisch .
      Die grote aantallen “schreeuwers ” , dat komt niet uit de lucht vallen , meer dan de helft van de mensen heeft sympathie voor de PVV , 65 % heeft de pest aan moslims , maar alleen al door dat laffe linkse gedemoniseer van de patriotten durven velen al niet eens meer te zeggen dat ze PVV stemmen .

 29. Ni28

  Dit moskee wordt het belangrijkste gebouw van Nederland. Zelfs belangrijker dan het gebouw van de Tweede kamer waar onze politici zitten deze eenzijdige democratie te verdedigen gegijzeld door de sjeiks.

 30. Rapunzel

  Ja maar jij bent dan ook een schijthuis eerste klas arie.

  Ik ben dat niet gewend want onder het “PVV volk” zitten niet van die watjes waar je de vloer mee kunt aandweilen. En ze gaan al helemaal niet liggen voor ze geslagen zijn zoals jij.

  Nee Arie, dat je als vrouw zo onsympathiek bent dat je man blij is als je op zondagmorgen half zeven het nest uit gaat, dat is pas eng!

 31. zomaar

  als wij onze media en regeringen , geloven .

  dan is de moslim populatie maar 800 duizend mensen , vrouwen en kinderen meegeteld .

  waarvan ruim twee derde van de mannen , (vrouwen tel ik niet mee , daar zij omringt zijn met een grote kinderschare ), niet of nooit gewerkt hebben , rest mij de vraag waar betalen zij dit van .

  zouden dan onze IS , (Internationale Sociale ) minnende partijen overeen gekomen zijn om een forse bijdragen te leveren , een bijdragen die bij de autochtone oude gebrekkige mensen in mindering gebracht word , door hen van zorg uit te sluiten .

  zo niet !!, dan komt het geld uit de islamitische landen , die door middel van moskeeën , meer en meer stukkenland van Nederland afsnoepen , door hun kazernes , (zo door Erdogan) genoemd hier te plaatsen , en JA in het verleden is gebleken dat in deze kazernes wapens opgeslagen liggen !!.

  dus hoed u voor uw en uwer nazaten toekomst het zal er heet aan toegaan !..

 32. W.H.J. Reiss

  @Maaike
  Ik heb gisteren een standbeeld van je gezien. Op de markt in Maastricht. Het ‘Mooswief’. Dat was in vroeger tijden de dikke kletsmadam die met haar groente de stad doorliep ! Zoals -Harry al aangaf nu zit zo’n moeswijf in de bar op de kruk te jengelen of hiero ! En zo vroeg al, 6.30 uur.

  1. arie_jansz

   Ach Reiss, altijd met smaak, stijl en klasse omgeven.

   Hoe allercharmanst u toch weer iemand weet te benaderen.

   1. W.H.J. Reiss

    @Arie
    Goed gezien. Een PVVer heeft altijd klasse. Ere wie ere toekomt. Bedankt !!!

 33. vanGodlos

  Jacobus
  1 februari 2015 at 13:08.
  .
  Met respect ik begrijp dat u tot de goede welwillende mens bent en knuffelend tegen over de Islam staat .
  Ik wil u mening respecteren ….maar kijk voor een keer toch eens naar dit filmpje
  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/01/en-zo-ziet-het-eruit-in-parijs-waar-de-islamitische-moordenaar-amedy-coulibaly-opgroeide
  ,Dit is toch echt niet door meneer E.de Bron zelf gemaakt maar door een onafhankelijke camera ploeg uit Duitsland,en echt niet zo lang geleden na het incident in Parijs van Charlie Hebdo.
  En mijn nederige excuses als ik een spel of tik foutje gemaakt hebt,ik zal voor u met een bakje koffie door het stof kruipen ….maar dat doe ik na dat u het filmpje hebt bekeken ,….en misschien van u kant een reactie?
  .
  PS ik denk zelf ongeveer 4 spel of tik foutjes ik hoop minder …excuus hier voor ..

  1. Jacobus

   “Met respect ik begrijp dat u tot de goede welwillende mens bent en knuffelend tegen over de Islam staat .”

   Dat is deels het geval: ik ben een goedwillend mens maar koester geen liefde of waardering voor de islam. Ik heb het überhaupt niet zo op godsdiensten.

   1. vanGodlos

    Jacobus
    1 februari 2015 at 18:30
    Dat is deels het geval: ik ben een goedwillend mens maar koester geen liefde of waardering voor de islam. Ik heb het überhaupt niet zo op godsdiensten.
    .
    Goed ,…Ik ook ,maar met het islammiethees geloof is wel iets bijzonders aan de hand het is een achresief en bedreigend tegen de andere en ongelovige maar ook nog een keer voor de Islam gelovige zelf, het is bv verboden om uit te treden of een ander geloof aan te nemen daar staat de dood straf op die al dan niet door een familie lid kan worden voltrokken
    .
    Dat is wel wat anders dan het christelijk geloof,als je volgens het nieuwe testament je geloof beleid ,daar is achresie niet bekend, en staat tegenover behulp zaamheid tegen over een ander.en minderbedeelde

    Ik heb twee jaar werkzaam geweest in Parijs in een van de voorsteden en heb je niet voor niets gewezen op de filmpjes van E.d.Bron die een juiste indruk geven wat er daar dagelijks afspeelt.en wat makkelijk in onze stede ook kan plaats vinden .
    Probeer maar eens om met een keppeltje op je hoofd door de Haagse schilderswijk te lopen, dat ga je niet over leven.
    Hopelijk heb je vanavond ook gekeken naar Ned2 onze man in Tehran.ook heel fascinerende moslim polemiek…. met groet.

    1. Jacobus

     “Probeer maar eens om met een keppeltje op je hoofd door de Haagse schilderswijk te lopen, dat ga je niet over leven.”

     Zijn daar gevallen van bekend? Zijn er überhaupt gevallen bekend van mensen die door de schilderswijk liepen en werden vermoord?

     1. vanGodlos

      Om dat Jacobus niemand dat durft,of u zal de eerste moeten zijn ….Probeer het gewoon.

 34. W.H.J. Reiss

  Is er in de buurt van Gouda geen varkensstal te koop. Daar hoeven ze maar een minaret op te plaatsen.

  1. -Harry

   Ik zou liever moskeeën tot varkensstal promoveren , Reiss ! Lijkt me een win-win situatie .
   Varkens zijn grappig , intelligent en ze smaken nog beter ook dan die andere ” bezoekers ” .
   Niet dat ik er ooit van geproefd heb , trouwens , ik heb al genoeg aan de lucht van die moslims .

   Ik heb nog een paar schitterende wild-zwijn biefstukjes liggen , de isis strijders onder de moslims , zeg maar .

   Verdomd , die ga ik nu bakken !

 35. Julius

  Met de leegloop van columnisten naar Jalta is het verval van DDS inmiddels een feit. Michael zal het waarschijnlijk worst wezen want hij heeft de hits nodig om reclamegelden binnen te halen. En de PVV hooligans zorgen blijkbaar voor de broodnodige hits. Kwaliteit en fatsoen hebben daardoor plaats gemaakt voor wie het meest grofgebekt is en Reiss is zichtbaar trots op zijn eerste plaats. Ikzelf vind het hoogst interessant om te zien hoe de PVV hooligans deze site al een tijdje hebben gekaapt.

  De gasten van een blog bepalen net als bij een café of het een klassiek rechts conservatieve site is. Niet de gastheer, zo blijkt hier. DDS is inmiddels verworden tot een PVV honk waar ze de boel met plezier volledig onderschijten. Ze doen hun mascotte eer aan.

  Afijn, als hoofdredacteur zal Michael wel trots zijn op reaguurders. Mooie discussies leveren de blogs al tijden niet meer op..

  1. Beukman

   @ Julius
   Om principiële redenen onthoud ik me zo veel mogelijk van commentaar op de moderatie, ik ben per slot een gast hier. Maar ik wil toch even kwijt dat een manier om het discussieniveau op te trekken wellicht zou zijn de schelders en anderen die eigenlijk nooit in discussie gaan eruit te knikkeren. Ik kan me voorstellen dat een aldus verkregen hoger beschavingspeil de drempel verlaagt voor nieuwkomers. Wie weet krijgt DDS hiermee ook weer de rechts-liberaal-conservatieve smaak die het forum ooit gehad heeft.

   1. Maaike

    Beukman en Julius, ik sluit me hier bij aan. Het is nu aan de DDS om een keuze te maken om of de boel de boel te laten of de touwtjes op dit discussieforum iets strakker aan te trekken

   2. arie_jansz

    Ik verbaas me sinds dit weekeind ook nergens meer over.

    Vanuit het niets waren daar “ineens” de meest smakeloze reaguurders massaal aanwezig om een aanval op, met name, Jacobus in te zetten.

    Overigens zou ik als schrijver op DDS een onvoorwaardelijke steun van de hoofdredactie verwachten als ik zou worden bedreigt of grof uitgescholden door een reaguurder.
    Sta je even in je hemd dat zo’n reaguurder hier gewoon weer welkom is.

 36. Julius

  Tja, het lijkt erop dat de moderator hier de regie volledig kwijt is. Ik kan me herinneren dat er in het verleden netjes doch dringend werd aangegeven dat men zich hier aan enkele regels diende te houden. Zoiets als geen grof gebektheid, geen bedreigingen, geen persoonlijke aanvallen en zo nog het eea. Hield je je hier niet aan dan kreeg je een tijdelijke ban. Dan mocht je als het ware even op de gang gaan staan. Bij herhaling was het dan einde oefening. Nu staat meester vd Galiën op de gang en slopen de schoffies het klaslokaal.

  Het kan verkeren…

 37. W.H.J. Reiss

  Nu hebben we 4 dwazen achter elkaar op een rij gehad !

 38. Julius

  En zo heeft de kleuter weer gewonnen 🙂

  1. Maaike

   Reiss, beste Julius, daar moet je gewoon om lachen. Heb je z’n bedrijfswebsite al bestudeerd?

 39. Julius

  Haha. Ja Maaike. Op de golfclub laatst al eens gevraagd of iemand hem kent. En hij schijnt ook nog een héle mooie auto te hebben. Dat gun je hem dan wel weer. Had hij nou maar een vriendinnetje. Dan had hij geen tijd om de leegheid van zijn bestaan hier op te vullen.

  1. Maaike

   Arme Reiss. Beukman had laatst gelijk, Reiss verdient niet onze woede, maar ons medelijden.

   1. Beukman

    Misschien moeten we eens een inzameling voor hem houden, voor een boeketje of zo. De man heeft het sowieso niet makkelijk, met zijn geaardheid, in the middle of Limburg.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.