‘Niet mijn islam’ vooral gesteund door roomblanke niet-moslims

Zwaar teleurstellend.

Hoera, de drie dagen geleden opgerichte Facebook-pagina ‘Niet mijn islam‘ heeft 12.000 likes verzameld! Dat zijn allemaal moslims die zich verzetten tegen de terreuraanslag van de radicale moslimextremisten die in Parijs de redactie van Charlie Hebdo hebben uitgemoord. Toch? Nou, niet helemaal. Of moet ik zeggen, helemaal niet? Oud-Kamerlid Jhim van Bemmel deed vanochtend vroeg de ontdekking dat vooral roomblanke niet-moslims de Facebook-pagina liken:

Wie de pagina allemaal een like hebben gegeven is volgens mij niet zichtbaar, maar wat wél zichtbaar is, is wie dit allereerste bericht op de Facebook-pagina van ‘Niet mijn islam’ een like hebben gegeven. Ik zou zeggen, scroll even door de likes heen. Voor iedere moslim die ertussen staat, staan tien roomblanke niet-moslims. Niet-moslims die heel makkelijk kunnen zeggen dat het niet hun islam is, omdat ze geen moslim zijn.

Michael schreef gisteren een positief artikel over ‘Niet mijn islam’, omdat hij het zag als een goede ontwikkeling: hoe meer Nederlandse moslims zich verzetten tegen de radicale islam, hoe beter. Het goede nieuws: die Nederlandse moslims zijn er inderdaad, maar daar is alles wel mee gezegd. Het zijn er tot nu toe niet bijster veel.

Het is ronduit teleurstellend om te moeten constateren dat vooral niet-moslims het bewuste Facebook-bericht een like hebben gegeven, waaruit we volgens mij wel de voorzichtige conclusie mogen trekken dat vooral niet-moslims ook de pagina zelf een like hebben gegeven. We kunnen dus helaas niet doen alsof er sprake van massaal islamitisch verzet is tegen de radicale islam.

Zoals Michael gisteren óók schreef: een like achterlaten bij zo’n pagina is bij lange na niet genoeg.

Het is tijd voor gewone Nederlandse moslims  vaak beïnvloed door het soefisme en/of het verlichtingsdenken, waar onze cultuur mee doordrongen is – om door te zetten en extremisten weg te jagen. Er moet een oorlog (van de pen, en in sommige gevallen van echt geweld, zie bijvoorbeeld ISIS in het Midden-Oosten) komen: een strijd om de ziel van de islam. Iedere moslim die jankt als iemand een cartoon maakt van de islamitische profeet Mohammed moet worden uitgelachen; niet alleen door het niet-islamitische deel van one bevolking, maar juist (en zéker) door medemoslims.

De strijd tegen de radicale islam is er een van een lange adem. De Facebook-pagina ‘Niet mijn islam’ is daar het zoveelste bewijs van.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

68 reacties

 1. JanvanEechoud

  Ach, “onze” moslims zijn toch ook altijd sterk vertegenwoordigd bij typisch Nederlandse activiteiten?
  Bij Andre Rieu toch altijd een zéé van hoofddoekjes?

 2. Michel108

  Mwoehahaha…

  Wat een verassing!!

  http://www.express.be/joker/nl/platdujour/je-ne-suis-pas-charlie-weduwe-charb-hekelt-hypocrisie-na-moord-op-haar-man/210487.htm

  Zoveel hypocrisie overal..
  Angst blijkt weer es een slechte raadgever!

 3. Michel108

  http://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

  Angst een slechte raadgever..
  Hier een heldere uiteenzetting over 1400 jaar angst..

  1. Henk.B

   Michel @ Goed artikel nu moeten die linkse wegkijkers
   maar eens gaan nadenken of 1400 jaar niet genoeg is
   geweest .
   Wat je hier wel uit kan opmaken bij een kleine weerstand
   zijn ze weg en zoeken bescherming bij een ander ( Hitler )
   om daarna gewoon weer verder tegaan in hun oude gewoonte en dat laaten ze 1400 jaar door eteren .
   Amputeren die hap daar helpt geen genees midel tegen.
   Minder minder minder zal niet helpen het moet radicaal .

 4. Michel108

  http://10news.dk/nicolai-sennels-we-have-islamonausea/

  En hier nog een tegengif.
  Jacobo en Flipkens zullen het wel weer niet bekijken,
  maar goed die beginnen over spelfouten als al hun argumenten worden omgekegeld of ze maken mensen belachelijk.

  Denk trouwens dat ze wel eens bij de likes zouden kunnen staan van niet mijn islam.
  HAHA!

 5. Anna

  “Niet mijn islam”? Hoef je niet in debat te gaan. Debat is dan ook onmogelijk omdat moslims vanwege hun geloof worden uitgesloten van iedere deelname aan een feitelijk debat. Kritiek op de koran/islam kost je leven. Moslims zijn slechts in de verdediging en die roomblanke Nederlanders doen daar vrolijk aan mee.
  Islam is angst. Daarmee heb je ieder mens in bedwang. Zonder is de islam nergens.

 6. Kuifje

  De aanslagen op de cartoonisten is door de moslim wereld in het algemeen met instemming begroet.

  De cartoonisten werden gehaat in de moslim wereld en veel moslims zijn dan ook blij dat ze dood zijn.

  Dat was ook te lezen op twitter en facebook en uit berichtten uit de moslim wereld direct na de aanslag.

  Dat willen sommige media en politici en helaas veel “roomblanke niet-moslims” maar niet inzien.

  Uit onderzoeken blijkt dat de Jihadisten die naar Syrië gaan om daar te vechten voor een Sharia staat veel (stilzwijgende!) steun hebben in de moslim gemeenschap.

  Tekenend is natuurlijk dat er geen een demonstratie van moslims is geweest die zich krachtig heeft uitgesproken tegen deze aanslagen.
  https://ejbron.files.wordpress.com/2015/01/screenshot_1141.png

  We moeten de realiteit accepteren dat de moslim gemeenschap in het algemeen andere loyaliteiten , sympathieën en waarden heeft als de Nederlandse (westerse) gemeenschap.

  In de Franse voorsteden was de poster “Je suis Charlie” dan ook nergens te bekennen.

  1. Pjotter

   Kuifje, daar kan je deze aan toevoegen, laat aan duidelijkheid niets te wensen over, http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Ra

 7. halo1

  Je kan natuurlijk op 3 manieren reageren als je van jezelf vindt dat je de juiste ideeen hebt : 1-niets, 2-compromissen sluiten of 3- :de beuk erin. Ik doe 1-, velen doen 2-, maar ik begrijp wel dat mensen voor 3- gaan…..of 2- veinzen…

 8. WWW

  Hoeveel soufi’s zijn er dan in Nederland? Ik heb er geen idee van.

 9. rinus

  Triest, maar ik sta er niet van te kijken. Hier zie je eigenlijk hetzelfde als in de grote media. Voorop lopende (meestal linkse) goedmensen die iedere dag op tv en radio1 een potje wegkijken en vertellen dat het allemaal niets met de Islam te maken heeft. Terwijl moslims weten dat het wel degelijk alles met de Islam heeft te maken. Beroepsmoslims die keihard liegen (want niets met Islam te maken, en geweld wordt bestraft door Allah) worden door journalisten nooit en te nimmer aangepakt. Het is zelfs nog erger. Media ontwijken bewust de woorden ”Islam”’en ”moslims”. Grotendeels om mensen als Wilders niet de wind in de zeilen te geven.

  Dat er geen hoofddoek te bekennen was tijdens demonstraties zegt ook heel veel. De meeste van deze mensen hebben helemaal niets met het (in hun ogen) rare ”losbandige” westen en hun manier van leven, waaronder ook onze vrije meningsuiting waarin alles maar gezegd kan worden.

 10. hendrikush

  Dr. Vitaly Raevsky:
  “De fundamenten van de westerse beschaving; rechtvaardigheid, democratie, humanisme, wetenschappelijke waarheid, objectiviteit worden niet begrepen door moslims, ongeacht of ze in het Oosten of het Westen wonen, omdat ze wezensvreemd zijn aan het islamitische gedachtengoed. De waarheid moet voor hen altijd gezocht worden aan de kant van een familielid, een stamlid of een collega-moslim.”

 11. Jacobus

  Het is natuurlijk verheugend om te zien dat veel autochtone Nederlanders waardering hebben voor en steun geven aan moslims die zich uitspreken tegen deze gruwelijke aanslagen.

  1. Theo345

   Intussen blijft het jammer dat niet 100.000 likes op #nietmijnislam verschijnen. Of 200.000.
   We hebben zo’n 1.000.000 moslims in Nederland.

  2. arie_jansz

   Ik wist niet van de aktie af, maar dank zij DDS heb ik ook even een like achtergelaten op Facebook.

 12. Ton

  Weet je, ik ben inmiddels zover dat ik liever heb dat de pleuris nu echt uitbreekt, de geschiedenis heeft geleerd dat het soms beter is als er een oorlog komt dan leren de mensen tenminste misschien wat belangrijk is in het leven.
  I.t.t. Michael van der Galiën zal ik nooit mijn vrijheid vrijwillig laten inperken door welke religie of ideologie dan ook. Ik sterf nog liever voor mijn principes.

  1. Jacobus

   Daar hoeft u ook niet voor te vrezen. Uw vrijheid wordt in mijn waarneming door geen enkele ideologie of religie ingeperkt.
   Het een oudig lezen van de krant kan u tot dit geruststellende inzicht voeren.

   1. Bedprotest

    Helaas Jacobus, is uw waarneming gekleurd en vertekend. Daarnaast vind ik geen geruststelling in de eveneens gekleurde, politiek correcte en door angst geregeerde media zoals “de krant”
    U bent ziende blind en horende doof en het ergste is (in mijn ogen) dat u er nog trots op bent ook…

   2. Limburgse Kuifje

    Jacobus, hoeveel verdien je nu eigenlijk met dit werk hier op de DDS? Zou ik wel willen weten, want in feite wordt je door ons via belastinggeld betaald.

    1. Jacobus

     Waarom denk je dat? Waarom moet jij het gratis doen en waarom zou ik ervoor worden betaald?

     Vind je dit gezeur zo langzamerhand ook niet een beetje kinderachtig?

    2. arie_jansz

     het niveau van Jacobus ligt over het algemeen enkele divisies hoger…

     Ik kan me de verdenking van een professionele reaguurder goed voorstellen.

 13. Gielah

  Ik ken wel een ideologie, hoor…. die er al 1400 jaar op uit is om ieders vrijheid in te perken.
  De marsorders daarvoor staan in de koran, de ahadieth en de sharía-handboeken…. en de meest smerige in die laatste boeken.

  Kranten waarschuwen daar eigenlijk nauwelijks tegen.
  Bij politiek-correct hoort immers, dat men dit gevaar te allen tijde zal downplayen.

  En laat niemand in deze tijd op de waarnemingen van ánderen afgaan.
  Wat is er mis met uw eigen ogen?

  1. Jacobus

   Ik welk opzicht beperkt deze ideologie uw vrijheid?

   1. JanvanEechoud

    Jacobus
    10 januari 2015 at 12:18
    Ik welk opzicht beperkt deze ideologie uw vrijheid?
    R-
    Oh, Jacobus, daar raak je pas van overtuigd als het zover zal zijn?
    Niet erg slim om waarschuwingen niet te onderzoeken
    mvg

    1. Jacobus

     Ik begrijp dat u geen beperking ervaart maar deze vreest. Volgens mij is daar geen aanleiding toe dus uw angst slaat nergens op.

     1. VVM

      Volgens jou is daar geen aanleiding toe dus de angst die anderen ervaren slaat nergens op.

      Vind je jezelf nu eigenlijk niet wat pedant overkomen?

     2. JanvanEechoud

      Ff gauw van internet geplukt, Jacobus.
      Er kunnen dubbele bij zitten.
      Daar en tegen zullen er nóg honderden voorbeelden zijn.
      http://fubarfubar.blogspot.nl/2011/11/islamisering.html?m=1

      Kerstmarkten in vooruitsnellende gehoorzaamheid tegenover de islam politiek correct omdopen tot “Wintermarkten”, in crèches en op scholen uit piëteit met de islamitische leerlingen geen varkensvlees meer serveren, in de openbare zwembaden zwemtijden reserveren voor islamitische vrouwen, bedrog met sociale uitkeringen voor de rechtbank accepteren als “culturele bijzonderheid”, aan moordenaars uit de islamitische cultuurkring verzachtende omstandigheden geven als ze in de vastenmaand Ramadan gedood hebben, omdat ze dan door de religie minder toerekeningsvatbaar zijn, en er serieus over praten om of we niet ook de islamitische volledige versluiering (boerka) te midden van onze open cultuur zouden moeten bejubelen, beweren politiek en media dat er geen sprake zou zijn van het rekening houden met moslims, laat staan van een islamisering.

      http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1515185/2006/06/29/Multiculturele-kinderopvang-Je-moet-wel-openstaan-voor-verschillen.dhtml

      schoolmaaltijden zonder varkensvlees, kerstvieringen op scholen, kerstbomen op universiteiten, voedsel op kazernes

      islamitische kleding bij bedrijven
      http://nieuws.marokko.nl/archief/hoofddoekje.van.zaak.bij.albert.heijn.html
      Van keppeltjes geen spoor in het AH kledingbeleid. Capouchons of petten ontbreken ook

      Ramadan vieringen op stadhuizen en scholen

      Gescheiden zwemmen, aparte loketten in stadhuis

      Kruizen op voetbalshirts, Kruis taboe op shirts spelers Eintracht Frankfurt
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1489

      kruisbeeld verwijderd in christelijk ziekenhuis
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2044

      Kruisbeeld vervangen door Mariabeeld in kraamkliniek
      Kruisbeeld in multireligieuze gebedsruimte door moslims met doek bedekt
      Kruisbeeld volgens burgemeester ‘provocerend’ voor Turkse inwoners
      Maltezer Orde geen kruis meer op gewaad
      Engelse vlag en St.Georgekruis kwetsend voor moslims

      Kunstexpo’s worden geannuleerd
      http://vorige.nrc.nl/kunst/article1873697.ece/Dit_land_lijkt_op_een_dictatuur

      Marcouch wil islamitisch stadsdeel
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2435

      straatcouchen hoeven geen handen te geven
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1737

      Duitse rechter baseert uitspraak op de Sharia
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/519
      En:
      Sharia deels toepasbaar in Europa volgens Duitse rechter
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/467

      IKEA: geen kerstbomen en varkensvlees, maar wel een nikaab
      En een werknemer van Iraanse komaf, omdat hij kritiek had op een collega die in werktijd een nikaab droeg.
      Volgens Ikea was er sprake van ‘racisme’. Inmiddels is Batmandi door het gerechtshof in Oslo in het gelijk gesteld.
      En IKEA onder druk om de Zweedse vlag niet te gebruiken omdat er een kruis op staat:
      http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1126

      Een bescheiden aantal toch?
      Mvg, Ja van Eechoud

 14. JanvanEechoud

  Word wel een beetje ziek van dat gezeik over de religie van MvdG.
  Ik kan mij voorstellen dat de moslims hun religie een religie noemen wanneer zij de haatteksten uitsluiten.
  Het feit dat zij echter nooit openlijk afstand (durven?) nemen van deze teksten stuit mij ook tegen de borst.

  Maar persoonlijke aanvallen w.b. religie vind ik niet kunnen. Heb het dan over Soefi-moslims in het algemeen.
  Mvg

 15. ikwoudatiedereennadacht

  @Jacobus,
  Wat is nu eigenlijk jouw reactie op de links hierboven betr. de genocidale, bijna onbeschrijflijk wrede massamoordpartijen door moslims op niet-moslims. En misschien wil je na lezing van deze informatie je laatste reactie, waarin je á la Chamberlain ons wil gerusstellen, nog corrigeren.

  1. Jacobus

   Ik verwerp met alles wat mij is dit soort gruwelijk terrorisme en meen dat we er alles aan moeten doen die te bestrijden.

   1. Theo345

    Hier kan ik wat mee, Jacobus.
    Ik hoop dat we de kibbelarijen achter ons kunnen laten.

    En nu: welke concrete maatregelen zou u geschikt vinden om dit terrorisme te bestrijden?
    (met de pen alleen lukt het niet, vrees ik)

 16. ikwoudatiedereennadacht

  @Jacobus 12:55
  Dit is geen reactie op mijn vraag, maar het is de grootste gemene deler van alle policor-teksten van de afgelopen dagen !!
  In de door mij aangehaalde links is sprake van zodanig massale moordpartijen en andere massale wreedheden t.o.v. niet-moslims dat je niet kunt zeggen dat dit over terrorrisme gaat, begaan door een kleine minderheid van alle moslims.
  Ik ben het trouwens helemaal met je eens dat we er “alles aan moeten doen om dit te bestrijden” Helaas ben ik bang dat jouw “doen” volkomen tegenovergesteld is aan mijn “doen”. Mijn “doen” is gericht op effectieve bestrijding, en jouw “doen” bestaat uit wegkijken en goedpraten (desnoods krompraten!) en de “bestrijding” die jij voor ogen hebt, bestaat waarschijnlijk uit het bestrijden van iedereen (met name alle pvv-ers) die echt het terrorisme wil bestrijden.

  1. Jacobus

   Ik meen niet dat we moslimextremisme moeten goedpraten of daarvan wegkijken. Integendeel, we moeten het bestrijden en juist in de openbaarheid brengen.

   Waar baseert u op dat ik anders vind?

 17. ikwoudatiedereennadacht

  Ik bedoelde natuurlijk te reageren op Jacobus 12:44

 18. ikweetwatikwil

  Nou Jacobos, daar zijn we op onze manier mee bezig.
  Uw manier heb ik tot nog toe niet kunnen ontdekken.

 19. JanvanEechoud

  “Mijn bericht wacht op moderatie”…….
  Uitleg graag, Michael vd G.
  Mvg.

 20. Gielah

  O jee… Twitter meldt dat er mogelijk een nieuwe gijzeling bezig is, in Jaures, Parijs… vlak bij een synagoge.
  Er zijn daar schoten gehoord.

 21. Gielah

  Het schijnt in een apotheek te zijn, in de Clovis Huguesstraat, in het 19e Arrondissement.

 22. LantR.fant

  “Niet mijn islam”. Dat riepen ze ook na 09/11. En na de moord op Theo van Gogh. En nu weer. En na de volgende aanslagen (in Europa, de slachtingen daarbuiten interesseert ze niet eens) roepen ze het weer.
  Maar er verandert niets bij dij de moslims. Toen niet, nu niet en nooit niet.

  En vwb die roomblanke beroepsontkenners, eigenlijk zou je zulke lui moeten opsluiten, ze vormen met hun naive gezwatel een bedreiging voor onze vrije samenleving. Hoewel (waarschijnlijk meestal) onbedoeld leveren zij onze samenleving uit aan de sharia.

 23. Gielah

  Aanval op de synagoge in Parijs is zojuist bevestigd.
  Wat is vandaag de Open Draad… beste Michael?

  Ik krijg dit nieuws niet over het voetlicht.

 24. Jasterke

  Wij zeggen dat we “Charlie” zijn
  dan laat “men” ons met rust
  want de waarheid doet echt zóveel pijn,
  dat geen hond daar brood van lust !
  Dus noem ons “Charlie” alstublieft,
  dan zwijgen wij wel stil,
  ( zolang de waarheid Mo ontrieft )
  Want dàt is wat Allah wil…
  .
  toch ?
  .

 25. J.C.

  Deze moslims zeggen: “Wij zijn die moslims die onze Nederlandse democratische rechtsorde respecteren en liefhebben”.

  Als je kiest voor onze Nederlandse democratische rechtsorde, kun je wellicht het religieuze deel van de islam een warm hart toedragen, maar zeker niet kiezen voor het politieke ideologische deel van de islam. De islamisering van Nederland betreft natuurlijk het ideologische (ondemocratische) deel van de islam. Onze Nederlandse democratische rechtsorden en de ondemocratische ideologische politieke islam zijn niet met elkaar te verenigen. Nu de gevestigde orde al 30 jaar weigert onderscheidt te maken tussen het religieuze en het politiek ideologische deel van de islam, en deze laatste steeds meer aan terrein gewonnen heeft en aan het winnen is, zijn waarschuwen daartegen natuurlijk terecht. Het begint, zoals uit het Parijse voorbeeld blijkt dan ook uit de hand te lopen, en nu voelt de zwijgende massa religieuze moslims waar de schoen begint te wringen en begint (eindelijk) zijn stem te verheffen. De gevestigde orde (D66, CDA, PvdA, VVD, GL en CU) heeft jarenlang niet alleen niet naar de waarschuwingen willen luisteren, maar zelfs geprobeerd de boodschapper te demoniseren. Zij zullen niet toegeven dat zij het zijn, die het uit de hand hebben laten lopen. Zij “tonen begrip”. En verder was, plas……. De massa zou hen ter verantwoording moeten kunnen roepen.

 26. Harrybr

  Met het Christendom is het toch ook 1400 jaar zo gegaan: een ieder, die zich tegen het gezag van de Kerk keerde, werd gedood: of door het zwaard, of gevierendeeld of verbrand of… Het warden de “lange stalen tongen” van Karel Charlemagne, die de Saksers bekeerden rond 800.
  Totdat Luther – met behulp van lokale “Fursten”, die overigens uit waren op de Kerkelijke bezittingen en de macht van de keizer te beknotten – in verzet kwam. Toen was het OF Katholiek OF Protestant/Evangelisch. Pas de Franse Revolutie heeft de macht van de Kerken gebroken, met heel veel bloedvergieten.
  Vlg de Buddhisten moet de beeltenis van hun leraar, Buddha, zo hoog mogelijk in de kamer staan, dus niet in de vensterbank, in de tuin of … Doch, heeft u ooit gehoord van een aanslag op een tuincentrum, een steen door de ruit waar een Buddha-beeld niet hoog genoeg stond ? Idem een Shiva / Vishnu / Erawan / Gamesh beeldje ? Ik NIET !
  Die cartoon van die baardmans ( hoezo Mohammed ? Kende u zijn gezicht dan ? Of enkel heel erg lange teentjes ) met die tulband in de vorm van een ronde kogelbom: zou over een indiaan, met zo’n bol met lontje in zijn verentooi ook zo’n hommeles zijn ontstaan, of zelfs maar enige humor in ontdekt zijn ? ( in humor schijnt altijd wat werkelijkheid door )
  Zolang iedere kritiek op de Islam gevolgd wordt door een doodvonnis, zal er weinig tot niets veranderen.

 27. Ploppel

  Zomaar een berichtje van een moslim op Faceboek “nietmijnislam”.

  Youssef Hilali: jammer dat mensen die het niet met deze initiatief eens zijn toch op deze pagina komwn en het besmeuren met hun negatieve reakties……zout op en creëer je eigen facebook pagina en spui je onvrede daarop uit

  Laat maar weer eens zien hoe deze lui met kritiek omgaan. Het zal nooit weggaan…

  Er zullen helaas nog vele Charlies volgen.

 28. Limburgse Kuifje

  Bij de demonstratie op de Dam waren heel veel moslims aanwezig. Ze liepen – met hoofddoekje – door het publiek heen naar de Kalverstraat om lekker te shoppen.

  Dat u daar staat de demonstreren tegen de radicale islam en voor de vrijheid van meningsuiting, daar hebben zij geen enkele boodschap aan.

 29. Ploppel

  “De strijd tegen de radicale islam is er een van een lange adem. De Facebook-pagina ‘Niet mijn islam’ is daar het zoveelste bewijs van.”

  Zo ook de schaamteloze en laffe houding van een ieder die in een mega-menigte durft te scanderen dat hij/zij Charlie is, en gemakshalve de schuld van deze huidige teringbende afschuift op een (het moet gezegd, even zo laffe) regering.
  In je uppie op de Dam staan en de menigte toeschreeuwen wat je ECHT denkt, is jammer genoeg voor zeer weinige “Charlies” onder ons weggelegd.

  Moet de eerste nog tegenkomen. Voor die mensen buig ik… diep.
  Enne, nee helaas, niemand zal voor mij buigen.

 30. tipo

  Mohamed Azahaf is de oprichter van die facebook.

  Kijk even wie dat is: http://politiek.thepostonline.nl/2014/06/13/ouders-theo-van-gogh-mohamed-azahaf-liegt/

 31. Julius

  Allemaal wel leuk en aardig hoor, al dat anti-islam gedoe hier, en ik wil jullie feestje niet verstoren hoor, jullie hebben tenslotte lang moeten wachten op zo’n daad als tegen het linkse blaadje, maar….. het moet moeilijk te verkroppen zijn dat een islamiet, werkzaam in de kosjere supermarkt zes klanten in veiligheid heeft gebracht. Een islamiet notabene in een joodse winkel!

  Verdomme Gielah, wat nu? Een deukje in je rotsvaste gelijk?

  En DDS, die zit bovenop het nieuws, zeker als ze al die verdomde islamieten in het verdomhoekje kunnen zetten. Maar dit ontgaat de redactie? Ach, ergens ook wel voorspelbaar.

  1. arie_jansz

   Ach Julius, even twee misverstanden wegwerken…

   1. Nieuws op DDS is altijd gekleurd en niet in overeenstemming met de werkelijkheid.

   2. Gielah is waarschijnlijk behept met het syndroom van Munchhausen by proxy…
   elke keer dat we haar naam noemen is dat natuurlijk kicken!

   Hoe lang gunnen we haar nog aandacht?

  2. Gielah

   De verstandsverbijstering begint nu duidelijk ernstige vormen aan te nemen.

   En ach… arme ziel… stakker toch… moet getuige zijn van ons “feestje” van “al dat anti-islam gedoe”… mijn hart bréékt.
   Hoe zou dat nu toch KOMEN, hè?

   Mag niet, hè…. anti-islam verhalen.

   Gelukkig kan er nog een islamitische held opgetrommeld worden en die man in zijn uppie maakt… dat het moorden en bloedvergieten van terroristen met een koran-achtergrond NIET erg gevonden mogen worden.
   Moord en doodslag zijn géén reden om kritische geluiden te laten horen.
   Zolang er nog fatsoenlijke moslims zijn…( en die zijn er ongetwijfeld..) hebben we ons maar kóest te houden over de gevaarlijke exemplaren.

   En dan dat vreselijke DDS… dat toch zomaar bóvenop dat nieuws springt.

   Ach en wee!

   Richt u voortaan op andere reageerders… wilt u… van elke realiteitszin losgezongen zweefmolen!

   En dat zéker als u dat vloeken niet kunt laten.
   Wat dacht u… ?
   Dat stoere gevloek van mij zal een christen vast wel waarderen?
   Daar zal die christen ook vast wel van SCHRIKKEN… en wel zó erg… dat ze voortaan nooit meer iets van islamitisch tuig durft te schrijven?

   Think again..!

   Maarre…. heerschap…. waag het dus niet om nóg eens zo’n onbeschofte tekst aan mij te richten.
   Kies dáár maar iemand voor uit bij wie het gevloek ook in de mond bestorven ligt … met een beetje moeite zult u zulke figuren hier bést kunnen vinden…
   en dan vervolgens maar fijn giebelend door de modder rollen, samen!

  3. arie_jansz

   Overigens wel grappig op een zieke manier…

   “je suis Charlie” roept iedereen in koor….
   Maar het betekent natuurlijk..

   Vandaag ben ik een ranzig links blaadje vol zuur en cynische humor.

  4. Michel108

   @ Julius
   Juist dit bericht

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/23542555/__Winkelmedewerker_verborg_klanten_in_kelder__.html

   biedt hoop EN onderschrijft dat de massa van goedwillende moslims afstand moet nemen van de fundamentalisten. Alleen als ze daartoe bereid zijn, kan het goed komen met deze wereld. Blijven ze zwijgen ofwel zwijgend instemmen dan zal de terreur overwinnen door de angst die het zaait.
   Persoonlijk zie ik het niet 1 23 gebeuren…
   Dacht in de jaren negentig nl ook dat de vrouwen zouden emanciperen en dat doen ze niet of amper.

  5. V.K.

   -het gaat natuurlijk om de mensen welke met de koran in de hand hun keuze om te moorden hebben laten vallen op een Joodse-supermarkt.

  6. Future

   Hoe kom je er bij dat die moslim bij die joodse winkel werkte, omdat die zo snel vond? En wat maakt dat uit. Die andere zullen ook wel gewerkte hebben met mannen en vrouwen, jong en oud, blanken, etc.

 32. M. Brandenburg

  Ik zit vol spanning op al die soefi moslims te wachten die gaan liken, er zijn er die doen alsof die helemaal niet achter al dat geweld staan. Dat ook zij al 30 jaar oorverdovend stil zijn er nergens tegen in gaan doet daar blijkbaar aan af. Coor mij geldt nog steeds; wid zwijgt stemt keihard toe! Geen slap excuus dat daar iets aan af doet. Waar zij al die moslims en haatbaarden in vermomming die de straat op gaan om tegen islam geweld te demonstreren, ik heb ze nog niet ene keer mogen aanschouwen!

 33. Antivenin

  Zie je wel, Jacobus, had ik toch gelijk: pure taqiyya!

  GeenStijl: Facebookpagina #nietmijnislam is van islamfundi

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/hier_in_het_westen_slopen_we_mensen_met_woorden_niet_met_kogels.html#more

  1. Michel108

   Tja, en weer loopt helaas het hele zootje goedmensen in de val van de keuze voor vorm boven inhoud. Het is weer niet wat het lijkt..

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/23542555/__Winkelmedewerker_verborg_klanten_in_kelder__.html

   Het blijven dus voorlopig enkelingen die tegen de islamitische stroom ingaan terwijl ze zelf moslim zijn.
   Jammer!!

 34. Nuts

  wel gek….. als er aangifte gedaan moet worden tegen Geert Wilders dan staan ze in rijen.

  Maar goed…. de socialisten zeggen het toch ook altijd…het zijn er maar een paar van die Marokkanen….een paar die normaal zijn ja…de rest heeft hele andere gedachten dan dat die socialisten denken.

 35. Future

  Gisteren gaf ik ook al dezelfde conclusie, bij Michiels te positieve verhaal.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.