Egypte bombardeert ISIS-moordenaars de grond in

Geen categoriefeb 16 2015, 8:00
Caïro neemt volkomen terecht keihard wraak voor de brute en bloederige moord op 21 Koptische christenen.
Gisteravond publiceerde ISIS een nieuwe onthoofdingsvideo, die bloederiger was dan de meeste eerdere moordfilmpjes die de terroristenclub al online had gezet: niet alleen zagen we een radicale islamiet zwaaien met een mes en dreigen dat heel Europa er binnenkort aangaat, maar ook was de onthoofding van 21 Koptische christenen gewoon in de video te zien. Die zogenaamde "kruisvaarders" (aldus ISIS) waren afkomstig uit Egypte, en het land reageerde snel. Alhoewel President al-Sisi zelf een moslim is, is hij geen radicale salafistische gekkie. En dus verscheen hij nog dezelfde avond op televisie. Hij kondigde een week van nationale rouw af, en zwoer wraak op de ISIS-beesten.
En die wraak? Die liet niet lang op zich wachten. Vannacht vlogen de eerste Egypte straaljagers al uit naar Libië, waar ISIS zich steeds sterker manifesteert. En menig moordlustige jihadist kan dat niet meer navertellen:
De Egyptische luchtmacht heeft maandagochtend doelen van terreurbeweging Islamitische Staat in buurland Libië gebombardeerd. Dat heeft het leger in een verklaring op de staatstelevisie meegedeeld. De aanval concentreerde zich op kampen, trainingsplaatsen en wapenopslagplaatsen van IS.
Dat heeft het leger in een verklaring op de staatstelevisie meegedeeld. De aanval concentreerde zich op kampen, trainingsplaatsen en wapenopslagplaatsen van IS.
Nederland moet uiteraard het goede voorbeeld van Egypte volgen. Zoals ik ook gisteren al schreef zou Europa de strijd tegen de moslimbarbaren moeten intensiveren:
Het Westen moet in actie komen tegen dit barbaarse terrorisme. Sterker nog: laten we hopen dat deze gestoorde maniakken snel van de aardbodem worden weggebombardeerd – zo snel mogelijk!
Met luchtmacht, landmacht, marine en de hele rataplan. Niet alleen wat bombardementen in Irak, maar de whole nine yards in alle landen waar ISIS actief is. De wereld moet zo spoedig mogelijk afscheid nemen van deze bloederige monsters, anders zullen er ongetwijfeld nog meer onthoofdingen volgen. Tabee.
Ik wil die oproep hier vandaag herhalen, want met de halfzachte bommetjes die de anti-ISIS-coalitie momenteel zo nu en dan afwerpt gaan we deze gewetenloze schurken er niet onder krijgen. We zullen gewoon onder ogen moeten zien dat deze lui de 21e eeuwse, islamitische variant op het Derde Rijk zijn. En evenals in de jaren '30 en '40 van de vorige eeuw is het enkele bestaan van deze onmenselijke 'staat' een bedreiging voor de mensheid, menselijkheid en alles waar een fatsoenlijk Europeaan voor staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten