Filmpje! Prem Radhakishun en Peter R. de Vries zijn de grootste mafketels op tv

Geen categoriefeb 28 2015, 21:00
Er lopen nogal wat rare types rond in Hilversum, maar Prem en Peter steken ze allemaal naar de kroon.
Wat. Een. Geweldige. Video. Het zijn de ergste ruzies en meest pijnlijke momenten op de Nederlandse tv. Nou kan ik er nog wel een aantal verzinnen, die niet zijn opgenomen in het filmpje, maar ook nu is het al fantastisch om dit te zien. (Ziet u het filmpje niet? Herlaad de pagina dan even.)
De voornaamste conclusie? Peter R. de Vries en Prem Radhakishun zijn de grootste mafketels op televisie. In één fragment zie je hoe de 'misdaadverslaggever' zich als één van zijn onderzoeksvoorwerpen gedraagt op het moment dat presentator Sven Kockelmann hem enkele ongemakkelijke vragen wil stellen. Hij neemt plaats tegenover de presentator, in een programma dat erom bekend staat dat het uitermate kritisch is, maar eist dat hij met fluwelen handschoenen wordt aangepakt.
[caption id="attachment_101171" align="aligncenter" width="300"]Eerder op DDS: Lafaard Peter R. de Vries, Charlie Hebdo lokte aanslag uit. Klik op de afbeelding om het verhaal te lezen. Eerder op DDS: Lafaard Peter R. de Vries, Charlie Hebdo lokte aanslag uit. Klik op de afbeelding om het verhaal te lezen.[/caption]
In een ander fragment reageert hij op vergelijkbare wijze als De Wereld Draait Door-presentator Matthijs van Nieuwkerk het maar een paar seconden over zijn boek heeft in plaats van, zeg, een minuut of vijf. Dat kan niet, aldus De Vries. We hadden een afspraak gemaakt met elkaar! Belachelijk! Een blik a la The Godfather, en een Van Nieuwkerk die de show maar snel beëindigt.
Triest, maar het kan nog erger. Kijk maar eens naar de fragmenten waarin Prem Radhakishun voorbij komt. Het is echt ongelooflijk om te zien hoe hij met anderen omgaat.
[caption id="attachment_101173" align="aligncenter" width="300"]Prem heeft altijd wat te zeuren is asociaal tot op het bot. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Foto: Vera de Kok, Wikimedia Commons. Prem heeft altijd wat te zeuren is asociaal tot op het bot. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Foto: Vera de Kok, Wikimedia Commons.[/caption]
Kamerleden worden bespot en zelfs uitgescholden, Theodor Holman wordt weggezet als een racist, hij schreeuwt keihard "Sinterklaas bestaat niet!" terwijl hij weet dat talloze kinderen het horen waardoor hun feestje verpest wordt... en dan doet hij ook nog net alsof hij Het Geweten Van Nederland is.
Ja, erger dan team Prem en Peter wordt het niet. Wat is dat toch met mannen wiens naam met de letter 'p' beginnen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten