Hatelijke theedoekdragers willen jihadconferentie in Rijswijk houden

Geen categoriefeb 16 2015, 9:00
ISIS, al-Qaeda en Al Nusra. Allemaal zouden ze worden vertegenwoordigd op een terroristenfeestje dat over drie weken in Rijswijk moet gaan plaatsvinden.
Alsof er nog niet genoeg ellende is in deze wereld, wordt als er niets gebeurt Rijswijk begin volgende maand het epicentrum van de extremistische en fundamentalistische islam. Het Zuid-Hollandse stadje dient dan als gastheer voor een islamitisch en terreurverheerlijkend zogeheten 'jihadgala', georganiseerd vóór en dóór compleet doorgeslagen islamgekkies die niets liever willen dan een wereldwijd kalifaat stichten. RTL Nieuws heeft een samenvatting van de terroristische line-up te pakken:
Het benefietgala Rohamaa vindt plaats op zondag 8 maart. Volgens De Telegraaf staan er beruchte namen op de sprekerslijst:
· Tarik Chadlioui: een radicale prediker die door jihad-kenners wordt gezien als één van de belangrijkste salafistische fondsenwervers in Europa. Hij zou veel contacten hebben met jonge mannen in België, Nederland en Duitsland die op jihad zijn gegaan naar Syrië.
· Wahid Baali: een Egyptische prediker die openlijk op een Arabische zender rouwde om de dood van Osama Bin Laden.
· Othman al Khamis: een prediker uit Koeweit die te boek staat als lid van het zogeheten Council of Supporters, dat mede aan de wieg stond van het Al-Nusra Frons in Syrië, een vertakking van al-Qaeda.
En de politiek? Die weten al weken, zoniet maanden dat dit eraankomt. Gelukkig lijkt de VVD eindelijk wakker te worden (VVD Kamerlid Azmani: "Bovendien zijn dit mensen die intolerantie prediken. Die moeten we in ons land geen podium bieden."), en laat ook het klassiek-liberale VNL van zich horen. De PVV slaapt zoals gebruikelijk bij echte problemen nog, maar is als puntje bij paaltje komt het in dezen vast ook met VVD en VNL eens.
Verder heel mooi, maar met drie partijen die uitspraken doen is dit recruteringsfeestje voor ISIS nog niet van de baan: de burgemeester moet hier een stokje voor steken, en het Openbaar Ministerie moet een aantal dagvaardigingen op de post doen.
Dit gala moet gewoon weg. Daags na de bloederige moord op 21 Kopten gaan we als Nederland toch geen verheerlijkingsfeestje houden voor de ideologie die hiervoor verantwoordelijk was en dansen op het graf van deze gewelddadig gestorven mensen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten