Helden van Jordanië: wij gaan ISIS tot laatste man vernietigen

Geen categoriefeb 07 2015, 13:00
Jordanië begrijpt hoe het moet.
Jordanië, het buurland van Syrië, gaat alles, maar dan ook echt alles doen om de brute moord op de Jordaanse piloot Mu’ath Al-Kasaesbeh te wreken. Jordanië heeft al een paar moslimterroristen geëxecuteerd uit wraak, maar het land is nog lang niet klaar met ISIS. Jordaanse piloten zijn inmiddels alweer een paar dagen bezig het islamitische terreurleger naar het stenen tijdperk te bombarderen (filmpje!).
Nu zegt de minister van Binnenlandse Zaken van Jordanië dat de moord op de piloot een "omkeerpunt" is in de strijd tegen ISIS, en dat het land van plan is alle jihadi's "uit te roeien". Uitroeien, ja. In zowel Syrië als Irak. En ze zijn bereid er de tijd voor te nemen. Ze blijven net zolang ISIS aanvallen tot de hele terreurgroep is vernietigd. Via Times of Israel:
Air strikes carried out so far by Jordan’s air force were “the beginning of an ongoing process to eliminate” IS, Interior Minister Hussein Majali said, quoted by government newspaper al-Rai. (...) "The state of Jordan is entitled to retaliate against this terrorist organization, and we will pursue it wherever it is," he told al-Rai. "History shows that Jordan never forgets to avenge (such attacks), no matter how long it takes… we have the resources to deal with this. The day of the hero, martyr pilot’s assassination is a turning point in Jordan’s history in order to face this horrific crime that was committed by the cowardly terrorist organisation," said the minister.
Ik wil langs deze weg graag mijn waardering uitspreken voor deze bijzonder knappe reactie van de Jordaanse Koning, de Jordaanse regering en ook het Jordaanse volk, dat gisteren massaal de straat is opgegaan in Amman om te demonstreren tegen ISIS. Daar kunnen de westerse landen nog wat van leren. Hulde. Dit is de enige logische reactie op de gruwelijkheden van de moslimbarbaren.
Give 'em hell, jongens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten