Video. Syrische oma scheldt ISIS-bandieten verrot

Geen categoriefeb 12 2015, 15:00
Een oude Syrische vrouw brengt de enorme moed op om een stel ISIS-moordenaars te confronteren met hun moordlustige praktijken. Fantastisch filmpje!
Zoals u weet houden we op DDS behoorlijk de vinger aan de pols wat betreft de Syrische moordenaarsorganisatie ISIS. We tonen u wat voor enorme beesten het zijn, zodat de politieke druk om die club bandieten eindelijk eens voorgoed van de aardbodem te laten verdwijnen. Het zijn misselijkmakende filmpjes, maar gelukkig zijn er ook hoopvolle signalen. Neem bijvoorbeeld de Jordaanse helden die met hun luchtmacht ISIS-bolwerken tot stof doen wederkeren.
Maar een regime stort pas echt in, als de vijanden binnen ISIS de overhand krijgen. Vandaar dat dit filmpje zo mooi is. Een oud, lichamelijk verzwakt vrouwtje heeft de euvele moed om op een stel terroristische godsdienstwaanzinnigen af te stappen en ze te vertellen dat ze verkeerd bezig zijn. Ze pakt ze precies op de punten waar het voor de gasten pijn doet, want ze zegt in feite dat de twee terroristen die buiten beeld blijven de islam allang verlaten hebben.
[video width="426" height="240" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/02/antisisioma.mp4"][/video]
En in feite is er voor een ISIS-strijder niets zo beledigend als suggereren dat ze geen (goede) moslims zijn.
En misschien wel het mooiste? Deze oma is geen verstokte atheïst, christen of jood. Nee, deze vrouw is zelf ook een soennitische moslim. U wilt moslims die zich tegen ISIS uitspreken en de organisatie van hun sokkel kieperen, zegt u? Nou, beter dan dit wordt het niet.
Nu maar hopen dat deze heldin het er levend vanaf heeft gebracht. We weten immers dat ISIS geen enkel respect heeft voor westerlingen, Koerden, yezidi's, christenen, joden, atheïsten, shiïeten, vrouwen en kinderen. Laten we hopen dat ze in ieder geval een basale eerbied voor bejaarden hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten