“Alle moslims moeten terroristen zijn”-imam krijgt belangrijke Saoedische prijs

Nogmaals, het heeft allemaal niets te maken met de islam.

Voor u boos wordt en roept dat dit alles zegt over de manier waarop veel moslims hun geloof beleven, zeker in Saoedi-Arabië: nee, nee, nee. Echt niet. Waarom niet? Nou ja, omdat die gedachte bijzonder zorgwekkend is. En ons zorgen maken? Nee, dat willen we niet.

An Indian television preacher who called the 9/11 attacks an “inside job” has received one of Saudi Arabia’s most prestigious prizes on Sunday for “service to Islam.”

Dr Zakir Naik, the President of the Islamic Research Foundation in India, was one of the five recipients of the King Faisal international prize from the gulf state’s King Salman during a ceremony at the luxury Riyadh Hotel.

Deze imam gelooft dat islam de enige religie is die ‘vrede op aarde kan brengen.’ Dat klinkt fantastisch mooi, maar er is één probleempje: hij denkt dat doel te kunnen bereiken door… alle andersdenkenden naar het hiernamaals te helpen.

Vat u ‘m? Er komt vrede als iedereen die een andere religie aanhangt of een andere vorm van de islam dood is. Ha-ha. Wat een vrede he?

Meneer Naik  kwam eerder in het nieuws omdat hij naar Groot-Brittannië wilde reizen, wat hem onmogelijk werd gemaakt door de Britse autoriteiten. De reden? Hij zei eens dat alle moslims feitelijk terroristen zouden moeten zijn. Een goede moslim is in zijn ogen een slachter.

In plaats van dat onze zogenaamde bondgenoot Saoedi-Arabië zo’n man veroordeelt en marginaliseert geeft men hem juist een mooie prijs waardoor hij net kan doen alsof hij een vreedzame man is die de aarde net een beetje mooier wil achterlaten als hij sterft dan hij haar aantrof toen hij geboren werd.

Kan de Nederlandse regering even contact opnemen met Riyaad om duidelijk te maken dat we dit soort wangedrag niet accepteren? Of is dat weer eens te veel gevraagd?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

12 reacties

 1. Dennis_WSPK

  Dit is het ware gezicht van de islam. Of beter : de twee gezichten van de islam. De ene kant toont zich gematigd, redelijk en netjes. De andere kant echter, is één en al haat, geweld en totale krankzinnigheid.

  Het probleem met dat laatste gezicht is dat het niet door iedereen gezien wordt. Vooral links kan het niet waarnemen. Deels door ideologische bekrompenheid, maar ook omdat men het simpelweg niet WIL zien.
  Het zien van dat gezicht en het uiteindelijk moeten realiseren dat het inderdaad zo is, zou alles wat links in de afgelopen 40 jaar heeft gedaan om de multikul en de arabisering te realiseren, in één keer tot een enorme blunder maken. En dat is voor de linkse geest toch écht teveel.

  Misschien komt het nog, als links straks zelf zucht onder islamitische suprematie en ook niet immuun blijkt voor terreur.

  1. tipo

   Hier een artikel uit de Jordan Times (van een anonieme schrijver) :
   http://m.jordantimes.com/article/we-have-a-problem

   “Genoeg is genoeg”, zegt die moslim uit Jordanie zelf letterlijk.

   Hij pleit voor een Donald Duck-versie van islamitische teksten:
   “If we really want to defend Islam as a religion of mercy, if we really want to be believed when we proclaim the innocence of this religion, we need to do more than just repeat this meaningless mantra about us having nothing to do with IS.

   We have to muster the courage to identify the specific texts that actually defame Islam, denounce them and permanently cleanse Islamic tradition of them. ”

   “I told you so”, hoor je Wilders denken. Maar het is niet belangrijk dat hij gelijk heeft. Belangrijk is, dat in Jordanie een (anonieme) schrijver is, die dat geheel onderschrijft vanwege zijn islamitische kennis.

 2. Gerben

  We zouden hem in Nederland ook een prijs moeten geven.

  En als hij hem op komt halen arresteren wegens aanzetten tot haat.

 3. gerry-pc

  Laat hij die vinger maar in zijn reet steken.

 4. Antidotum

  Alle Europeanen moeten kruisvaarders worden, wil je de democratie beschermen.

 5. carthago

  En altijd dat opgeheven vingertje van die hyenas. Onze makke schaap van Doorn knielt (onzichtbaar) voor deze killer nederig op de vloer zoals die kokosnoot uit Washington enkele jaren terug voor de hyenas in saudi Arabië nederig knielde.

 6. Philippine

  Weet de PvdA dit al?

  1. C.oitus

   Maakt niet uit of zij het weten, ze begrijpen het toch niet.

 7. nick

  Goed om alle bewijs van de werkelijke intentie van de ware Islam wereldkundig te maken.

 8. Thoth

  (..)In plaats van dat onze zogenaamde bondgenoot Saoedi-Arabië zo’n man veroordeelt en marginaliseert geeft men hem juist een mooie prijs (..)
  .
  Daarom moeten wij de diplomaten terug trekken. Maar ik denk dat de VVD/PvdA/D66, etc., hier niet van gediend is…
  .

 9. 4Duwertje3

  Zal echt niet worden geloofd. We blijven ziende blind en horende doof.

 10. pejoar

  nekschot en dan door de plee trekken

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.