Britse overheid verklaart oorlog aan moslimextremisten

Geen categoriemrt 23 2015, 11:00
Radicale moslims zijn niet langer welkom in Groot-Brittannië.
Heel goed. In Groot-Brittannië lijkt men eindelijk te beseffen dat er echt iets gedaan moet worden tegen de Radicale Islam, die steeds meer Westerse moslims in zijn hatelijke greep krijgt.
Theresa May will today tell radical Islamists that the "game is up" and that they were no longer tolerated in Britain as she sets out Tory plans for a crackdown on extremism. The Home Secretary is expected to say that a future Conservative government target Sharia law, change the rules on granting citizenship to ensure people embrace British values and introduce "banning orders" for extremist groups.
Wat een bijzonder innovatief idee: de Britse (of Nederlandse!) identiteit alleen aan mensen geven die Westerse waarden omarmen. Goh. Waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht? Dat had een hoop problemen gescheeld.
Nou ja, wacht eens even. Roepen die zogenaamde 'racistische' conservatieven en klassiek-liberalen dat niet al jaren in elk Europees land? Sterker nog, hele horden linkse kiezers zijn het er ook mee eens. De enigen die er anders over denken (of dachten?) zijn de politiekcorrecten in Den Haag, die doodsbenauwd zijn om 'minderheden' tegen het hoofd te stoten.
Een zeer goede ontwikkeling, maar er is meer: May kondigt namelijk ook aan dat ze het onmogelijk wil maken voor radicale moslims om met kinderen te werken - en met andere mensen die 'vatbaar' zijn voor indoctrinatie. Met andere woorden, extremisten worden binnenkort echt geïsoleerd in Groot-Brittannië.
Beste premier Rutte en minister Asscher, leest u mee? Onze problemen met de Radicale Islam zijn vergelijkbaar met die van de Britten. Wij kunnen hier dus het één en ander van leren.
Radicale moslims zijn de vijand, net zoals de nazi's dat waren tijdens de Tweede Wereldoorlog en de communisten in de Koude Oorlog. We moeten ze dus ook als zodanig behandelen. Groot-Brittannië lijkt dat te begrijpen, nu Nederland nog.
Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten