Britse overheid verklaart oorlog aan moslimextremisten

Radicale moslims zijn niet langer welkom in Groot-Brittannië.

Heel goed. In Groot-Brittannië lijkt men eindelijk te beseffen dat er echt iets gedaan moet worden tegen de Radicale Islam, die steeds meer Westerse moslims in zijn hatelijke greep krijgt.

Theresa May will today tell radical Islamists that the “game is up” and that they were no longer tolerated in Britain as she sets out Tory plans for a crackdown on extremism. The Home Secretary is expected to say that a future Conservative government target Sharia law, change the rules on granting citizenship to ensure people embrace British values and introduce “banning orders” for extremist groups.

Wat een bijzonder innovatief idee: de Britse (of Nederlandse!) identiteit alleen aan mensen geven die Westerse waarden omarmen. Goh. Waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht? Dat had een hoop problemen gescheeld.

Nou ja, wacht eens even. Roepen die zogenaamde ‘racistische’ conservatieven en klassiek-liberalen dat niet al jaren in elk Europees land? Sterker nog, hele horden linkse kiezers zijn het er ook mee eens. De enigen die er anders over denken (of dachten?) zijn de politiekcorrecten in Den Haag, die doodsbenauwd zijn om ‘minderheden’ tegen het hoofd te stoten.

Een zeer goede ontwikkeling, maar er is meer: May kondigt namelijk ook aan dat ze het onmogelijk wil maken voor radicale moslims om met kinderen te werken – en met andere mensen die ‘vatbaar’ zijn voor indoctrinatie. Met andere woorden, extremisten worden binnenkort echt geïsoleerd in Groot-Brittannië.

Beste premier Rutte en minister Asscher, leest u mee? Onze problemen met de Radicale Islam zijn vergelijkbaar met die van de Britten. Wij kunnen hier dus het één en ander van leren.

Radicale moslims zijn de vijand, net zoals de nazi’s dat waren tijdens de Tweede Wereldoorlog en de communisten in de Koude Oorlog. We moeten ze dus ook als zodanig behandelen. Groot-Brittannië lijkt dat te begrijpen, nu Nederland nog.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

12 reacties

 1. aquarius

  Ook hier ( net zoals in Nederland de VVD) is het alleen maar een praatje voor de bühne . Er komen verkiezingen aan in engeland en men wil UKIP even een hak zetten

 2. Antivenin

  Hetzelfde verkiezingstrucje dat de VVD hier probeert met hun (van de PVV gejatte) verhaal over het stoppen van de instroom van asielzoekers. Zowel bij de Tory’s als bij de VVD geldt na de verkiezingen: glas, plas, was.

 3. nick

  Precies, verkiezingen gelieg en gedraai. Ze zijn als de dood voor UKIP. Maar indien deze dit veroorzaakt heeft is het een goede ontwikkeling. Alleen eerst zien…geloven doe ik ze niet, die politici.

 4. Baksteen

  “Radicale moslims zijn de vijand, net zoals de nazi’s dat waren tijdens de Tweede Wereldoorlog en de communisten in de Koude Oorlog” en ook toen waren dezelfde stromingen, zoals de PvdA PPR PSP etc in ons land de vrienden en verdedigers van deze twee ideologieën en daar wordt nu door hen de derde aan toegevoegd.

 5. hans-e-pans

  Dus eerst waren ze wel welkom?

  Vreemde woordspeling.

 6. Avander

  Ze kwamen en zullen blijven komen zolang de opdrachten van Brussel bepalend zullen zijn. Brussel blijft onze koers bepalen tot we uit de EU stappen. Wen er nu maar eens aan dat we niets te vertellen hebben zolang hier de marionetten aan Brusselse touwtjes hangen.

 7. Mart

  Ook al zouden jullie ooit uit die EUSSR kunnen stappen (natte droom), dan zit je nog altijd met een 3 millioen allochtonen ( ja ze fokken dapper door)tegen die teid.Dus niet juichen,het kwaad zet langzaan door.Gadaffy het zeit.

 8. peacemaker

  jongens toch…het is allemaal veel te laat….denk niet dat we het beseffen met zijn allen….we zijn verdoemd!!

 9. Jantje

  Helaas gaat het niet helpen. Er is maar 1 islam.

 10. peacemaker

  90 % van de Somaliërs…het mannelijke gedeelte dan he….zitten in de bijstand. Verdienen 90 % meer met hun uitkering hier dan met werk in hun land. Vergeet niet dat die gasten in die bootjes over het algemeen sociale , kapitaalkrachtige ‘vluchtelingen’ zijn. Die vaak bedragen voor hun overtochtjes betalen ..bedragen dat ik niet eens op de bank heb staan….( en nu al zo’n 40 jaar keurig hier aan het werk. )

 11. Wachteres

  http://joostniemoller.nl/2015/03/het-vuile-spel-van-de-vvd-over-immigratie-en-eu/

  Gelukkig zijn er nog een paar intelligente mensen die door hebben wat er gebeurt.

  Joost Niemöller voor Nederland – vuil spel van de VVD – en Robert Spencer voor GB vraagt zich af of Theresa May op verkiezingstoernee is.

  http://www.jihadwatch.org/2015/03/uk-theresa-may-appeaser-of-jihadis-tells-jihadis-the-game-is-up?utm_source=Jihad+Watch+Daily+Digest&utm_campaign=17f50a1e5a-Daily_Digest&utm_medium=email&utm_term=0_ffcbf57bbb-17f50a1e5a-123562629

  Ze weten donders goed dat er van hun mooie woorden niets terecht komt.

  De EU is nu eenmaal de baas.

 12. Willz

  ‘k Ben een zusje van Thomas.
  Eerst zien en dan geloven.
  Mvg, Willz

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.