Bruut ISIS hakt handen af van vijf veroordeelde... rokers

Geen categoriemrt 14 2015, 15:00
Roken is ook al een doodzonde in ISIS-land.
Hoe knettergek de psychopatische massamoordenaars van ISIS zijn, vraagt u? Nou, wat denkt u hiervan? Vijf arme mannen die 'gepakt' werden omdat ze een sigaretje rookten moeten voortaan met één arm minder door het leven.
Elements of Daash cut right hands of five young men in Mosul, because of smoking.
Witnesses told the National Iraqi News Agency / NINA /: “The elements of Daash cut off the hands of these young people amid al-Jazaar region, west of Mosul, before the public, and taken away to an unknown destination”
Dit is de 'vrijheid' waar ISIS zich hard voor zegt te maken: de vrijheid van extremisten om hun denkbeelden op te dringen aan ieder ander... en om mensen die het niet met ze eens zijn op brute wijze te martelen... of zelfs te vermoorden.
Let wat dat laatste betreft op het tweede deel van de zin:"And taken away to an unknown destination." We moeten er dus ernstig rekening mee houden dat de slachtoffers vervolgens nog een keer op vreselijke wijze behandeld werden. Het zou mij verbazen als ze nog in leven zijn. En dat alleen maar om dat ze een peukje opstaken. Hoe triest.
Het merkwaardige van dit soort acties is dat er blijkbaar hele horden moslims in het Westen zijn die het prima vinden dat ISIS rokers op zo'n manier behandelt. Hoe anders te verklaren dat ze nog altijd massaal afreizen naar "het kalifaat?" Opmerkelijk: kijk maar eens naar de Marokkaanse hangjongeren in uw wijk. Valt u iets op? Juist: ze houden vrijwel allemaal van een sticky én een gewone sigaret. Misschien dat ze dit soort gedrag opgeven voor ze op het vliegtuig stappen, maar interessant is het wel: als zij op dezelfde manier behandeld waren als ze anderen behandelen hadden ze nog maar één hand.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten