Bruut ISIS hakt handen af van vijf veroordeelde… rokers

Roken is ook al een doodzonde in ISIS-land.

Hoe knettergek de psychopatische massamoordenaars van ISIS zijn, vraagt u? Nou, wat denkt u hiervan? Vijf arme mannen die ‘gepakt’ werden omdat ze een sigaretje rookten moeten voortaan met één arm minder door het leven.

Elements of Daash cut right hands of five young men in Mosul, because of smoking.

Witnesses told the National Iraqi News Agency / NINA /: “The elements of Daash cut off the hands of these young people amid al-Jazaar region, west of Mosul, before the public, and taken away to an unknown destination” 

Dit is de ‘vrijheid’ waar ISIS zich hard voor zegt te maken: de vrijheid van extremisten om hun denkbeelden op te dringen aan ieder ander… en om mensen die het niet met ze eens zijn op brute wijze te martelen… of zelfs te vermoorden.

Let wat dat laatste betreft op het tweede deel van de zin:”And taken away to an unknown destination.” We moeten er dus ernstig rekening mee houden dat de slachtoffers vervolgens nog een keer op vreselijke wijze behandeld werden. Het zou mij verbazen als ze nog in leven zijn. En dat alleen maar om dat ze een peukje opstaken. Hoe triest.

Het merkwaardige van dit soort acties is dat er blijkbaar hele horden moslims in het Westen zijn die het prima vinden dat ISIS rokers op zo’n manier behandelt. Hoe anders te verklaren dat ze nog altijd massaal afreizen naar “het kalifaat?” Opmerkelijk: kijk maar eens naar de Marokkaanse hangjongeren in uw wijk. Valt u iets op? Juist: ze houden vrijwel allemaal van een sticky én een gewone sigaret. Misschien dat ze dit soort gedrag opgeven voor ze op het vliegtuig stappen, maar interessant is het wel: als zij op dezelfde manier behandeld waren als ze anderen behandelen hadden ze nog maar één hand.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. Wachteres

  Michael, wat staat er op een pakje sigaretten?

  Is dan niet iets met ‘roken en dodelijk’? 😉

  Maar ja, om nu ook nog een hand af te hakken ….

  Dat gaat mij als beschaafde westerling toch een beetje te ver.

 2. JanvanEechoud

  Misschien toch iets om in te voeren voor mensen die tegen de democratie zijn…. hoewel het woord ‘democratie’ in Nederland toch een vieze nasmaak krijgt….

 3. Ni28

  En zo simpel is het om van het roken af te komen. En wij maar van alles verzinnen en het werkt niet. De stenen tijdperk geeft antwoorden.

  1. aquarius

   ja maar met die overgebleven hand kunnen ze hun sigaretje toch nog vasthouden ?

 4. Pimsch

  Dit is de beruchte Kempeitai en zij roepen banzai banzai in naam van de Goddelijke Hirohitho. De parallel is volmaakt.
  Straffen om niks. Met sadisme natuurlijk. Op wie kunnen ze zich hierna uitkuren?

 5. V.K.

  -Ach, die hypocrieten.

  -Word je hand eraf gehakt door een Hollander met een nicotine-pleister achter de oren.

  -Na ja, de grootste anti rokers zijn toch wel de ex rokers, op het extreme af.

 6. Hetzler

  Zo onderhand kun je wel vaststellen dat IS bemand wordt door een horde lieden met extreem diepe psychiatrische en seksuele afwijkingen. Het blijft een intrigerende vraag waardoor dergelijke psychopaten met dergelijke ernstige geestesziekten weg kunnen komen onder de vlag van de islam. Steeds vraag ik mij af of de kiem van deze goddeloze ontluistering van elke vorm van menselijkheid niet juist besloten is in de islam.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.