Extremistische moeder neemt haar kleuters mee naar ISIS kalifaat

Screen Shot 2015-03-06 at 16.18.19
Foto:

Een vrouw uit Brussel dacht bij zichzelf: ‘Weet je wat leuk is? Mijn kinderen veranderen in massamoordenaars!’

En dus verliet ze Brussel en reisde ze af naar het door ISIS bezette gebied in Syrië.

Een 32-jarige Brusselse is met haar twee zoontjes van vijf en drie jaar oud vertrokken naar Syrië. Ook twee broers van de vrouw, van wie er één minderjarig is, zijn op weg naar het land waar een burgeroorlog woedt. Dat liet het parket in de Belgische hoofdstad vrijdag weten.

Het meest merkwaardige aan dit verhaal? Deze dame, die hoegenaamd dus extremistisch tot op het bot is, vertelde haar man niet wat ze van plan was. Ze kneep er stiekem tussenuit, haar echtgenoot in verbazing achterlatend.

Een beetje merkwaardig. Een fundamentalistische islamitische vrouw hoort zich namelijk nooit en te nimmer zo te gedragen ten opzichte van haar man (die in haar eigen ogen haar meerdere is).

Of is er iets anders aan de hand? De vrouw schijnt een radicale broer te hebben die al enige tijd in Syrië zit. Het kan dus zomaar zo zijn dat haar man gematigd is en dat ze daarom geconcludeerd heeft dat hij helemaal geen moslim is, en zij hem dus niets verschuldigd is. Ja, het is een geflipte redenering, maar zo denken moslimextremisten nu eenmaal. Daarom noemen we ze ook wel takfiri: omdat ze andere moslims er continu van beschuldigen niet islamitisch genoeg te zijn.

Hoe dan ook, België is deze dame natuurlijk liever kwijt dan rijk. Niet zo gek aangezien ze het blijkbaar fantastisch vindt om haar kleine kinderen te veranderen in radicaal islamitische massaslachters die ieder ander koeltjes afschieten.

Laten we in vredesnaam hopen dat het offensief van Irak, de Koerden en de Westerse bombardementen die luchtaanvallen uitvoeren deze vrouw zeer spoedig naar het hiernamaals helpen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!