Geweldig: moeder leert kinderen op briljante wijze een lesje nadat ze lastig zijn geweest in de bioscoop

Geen categoriemrt 31 2015, 17:00
Zo maak je kinderen duidelijk dat ze zich moeten gedragen.
Toen de Amerikaanse moeder Kyesha Smith Wood haar dochter, haar stiefdochter en haar zoon had afgezet bij de bioscoop voor de film Cinderella, dacht ze dat de drie kinderen zich wel zouden vermaken. Dat is precies wat ze deden, maar dan wel ten koste van de rest van het bioscooppubliek.
Haar twee dochters deden onbeschoft tegen een vrouw die hen aansprak op het feit dat ze niet stil waren en zich niet gedroegen. Toen de zoon dat later tegen zijn moeder vertelde, schaamde de moeder zich zo kapot voor de situatie dat ze een boze post op Facebook zette, die in een mum van tijd viral is gegaan in de Verenigde Staten.
In de Facebook-post legt ze uit dat ze het onacceptabel vindt hoe haar twee dochters zich hebben gedragen. Ook roept ze de vrouw op die haar dochters streng heeft aangesproken zich te melden. "Ik kan je verzekeren dat deze meiden streng worden gestraft." En: "Ze moeten je hun excuses aanbieden. Mijn man en ik zorgen ervoor dat ze vanavond een excuusbrief schrijven en wij willen graag je volgende filmuitje plus snacks betalen van hun zakgeld."
facebook
De post is in totaal meer dan 50.000 keer gedeeld via Facebook en kreeg meer dan 250.000 likes. En het mooie nieuws? De vrouw die de dochters terecht had aangesproken in de bioscoop is nog gevonden ook. Die kan mooi rekenen op een nieuw bioscoopbezoekje. Zo leer je kinderen dus dat ze zich moeten gedragen in het openbaar, en meer specifiek tijdens een film in de bioscoop. Fantastisch! Wat een geweldige actie van deze moeder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten