Hartverwarmende video's: VS bombardeert ISIS terug naar het stenen tijdperk

Geen categoriemrt 01 2015, 18:00
Schitterende beelden.
Kijk eens even naar deze video. Gewoon lekker in je luie stoel gaan zitten, wat popcorn erbij, en op 'play' drukken. Fraaier dan dit wordt het niet:
[embed]http://youtu.be/_iAdMxVgZBs[/embed]
Wat u daar ziet, vraagt u? Dat zijn nou luchtaanvallen van de Amerikaanse luchtmacht op ISIS-doelen in Irak. Of, om nauwkeuriger te zijn, bij Salah al-Din. Laat de beelden even goed op u inwerken. U ziet dat de camera inzoomt op door ISIS bezette gebouwen, en opeens ziet u een enorme explosie.
Boem, alles in de nabijheid van de plek waar de bom neerkwam is kapot.
Mooi, mooier, luchtaanvallen op dit soort barbaarse en homohatende moordenaars.
En nee, dit is alles behalve de enige video die de Amerikaanse strijdkrachten online hebben gezet. Zie ook deze video van 20 februari in de buurt van Sinjar. U weet wel, de plek waar yazidi's korte tijd geleden nog op grote schaal afgeslacht werden door de islamistische genocideplegers van ISIS.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZdLzvVQ7TsU[/embed]
Fantastisch om te zien natuurlijk, maar helaas is er een 'maar.' Zoals wij al eerder schreven zijn luchtbombardementen namelijk weliswaar inspirerend, maar zijn ze niet voldoende om ISIS echt te verslaan.
Nee, daarvoor is veel meer nodig. Het begint allemaal met een duidelijke strategie, die Amerika en diens bondgenoten nog altijd niet hebben. Er moet een plan ontwikkeld worden om ISIS niet alleen te 'beschadigen,' maar om de groep definitief te elimineren als bedreiging voor Arabieren én de rest van de wereld.
Daarbij zullen we gebruik moeten maken van grondtroepen. De Koerden doen het heel aardig, maar er zijn meer soldaten nodig om ISIS te vernietigen - en dan ook nog eens soldaten die goed getraind zijn. Dat betekent natuurlijk: westerse soldaten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten