PVV’er deelt flyers uit in Eindhoven en wordt verrot gescholden en getrapt

Geweld gebruiken tegen PVV’ers wordt steeds normaler.

Het geweld tegen PVV’ers is nog altijd niet voorbij, mede dankzij linkse raddraaiers die het geweld goedkeuren en zo een klimaat van PVV-haat creëren. Een PVV-vrijwilliger die vandaag aan het flyeren was in Endhoven kreeg het aan de stok met een buurtbewoner nadat hij een PVV-flyer in de brievenbus stopte (wat gewoon mag als je geen nee-nee-sticker op je brievenbus hebt zitten). Via Omroep Brabant:

Richard werd opeens door de woedende man aangesproken, zo vertelt hij. “Je moet niet gaan flyeren hier, anders word je in elkaar geslagen”, zou de man hebben gezegd. De man liep weg, maar draaide zich weer om. “Het leek wel of hij opeens kortsluiting had of zo. Binnen een paar tellen was hij bij me en pakte hij me vast. Toen riep hij: ‘Ik neuk je de moeder’.”

Vervolgens pakte de man Richard vast en sloeg hij hem. Ook probeerde hij Richard omver te treken. “Dat lukte niet. Daarna gaf hij mij een schop onder de kont en gooide hij de flyer in mijn gezicht. Hij zei dat ik hier de volgende keer zou flyeren, hij ervoor zou zorgen dat ik dit niet kon doen.”

Zie ook deze tweet van Richard Wilmsen, de PVV’er die is belaagd:

Tegen Omroep Brabant zegt hij: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben dit niet gewend. Zoiets zie je normaal alleen op tv. De politie had me geadviseerd om geen aangifte te doen, omdat er niets over van zou blijven. Dat doe ik nu juist wel. Na de ‘Minder, minder, minder’-uitspraken van Geert Wilders lagen er voorgedrukte aangiftes klaar. Dan kunnen ze deze aangifte ook wel opnemen.”

Het is ongelofelijk dat mensen zo ontzettend boos worden op PVV’ers. Het zijn gewoon vrijwilligers, kandidaten en politici die ergens voor staan en dat op een democratische manier willen bereiken. Je hoeft het niet met ze eens te zijn om te weten dat het niet oké is om geweld te gebruiken. De gekkies die na dit soort aanvallen maar blijven volhouden dat de PVV’ers het geweld uitlokken, dragen bij aan het klimaat van PVV-haat. Maar dat is waarschijnlijk precies wat die zogenaamde ‘antifascisten’ willen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

19 reacties

 1. NvanderReuk

  Gewoon even in zijn brievenbus pissen en daarna de hele hondendrollenbak er achteraan. Makkelijk zat….

  1. LantR.fant

   Als vertegenwoordiger van een politieke partij lijkt me dat niet direct de verstandigste oplossing.

   De PVV kan beter alle gewelds-zaken tegen deze partij verzamelen. Aangifte doen bij de politie, per stuk en zodra Wilders voor de rechter komt vanwege “minder, minder” kan hij de rechter tenminste de dubbele moraal voor zijn/haar voeten gooien.

 2. Two Ravens Black Kettle

  “De politie had me geadviseerd om geen aangifte te doen”

  En voor de minder, minder, minder nitwits en Marokkaanse straatterroristen zetten ze koffie.

 3. van Urk

  Linkse raddraaiers,Marokkaanse straatterroristen; De appel valt natuurlijk bij dit vriendenclubje niet ver van de boom.

  1. arie_jansz

   Ik denk persoonlijk dat die geradicaliseerde moslims een bijzonder conservatieve, rechtse echte inborst hebben.

   Dus wat heeft links hiermee te maken?

 4. W.H.J. Reiss

  LinksKnechten, het Krapuul van Nederland ze mogen alles en men doet er niks tegen. Identitair Verzet kreeg Euro 750,– boete voor een beetje op een hoerenkeet te staan met 2 fakkels. En in Amsterdam bij de UvA werd een mooi gebouw vernield zonder gevolgen.

  1. arie_jansz

   zeg Reiss, eerst Hitler een beetje in het zonnetje zetten en nu weer sympathie voor een club die joodse graven heeft geschonden?

   Het stinkt hier een beetje…

 5. Swieber

  Het klimaat van PVV aanvallen en bedreigen is door de media gecreëerd en sociaal acceptabel gemaakt.

  Vandaar ook dat er in de media weinig opheft over word gemaakt.

  Als een moslim (b.v van de PvdA) dit zou overkomen dan zouden de media moord en brand schreeuwen en actie eisen van de politie.

 6. Dennis_WSPK

  Gezien de uitspraak “Ik neuk je de moeder” hebben we hier 100 % zeker met een Noord-Afrikaan of Arabier te maken. Deze islamitische heethoofden hebben namelijk een zieke seksuele obsessie voor hun moeders.
  Ze schelden te pas en te onpas met “Je moeder” en vinden het heerlijk om te zeggen dat ze “je moeder hebben geneukt”. Totaal gestoord en dat blijkt wel weer uit dit verhaal.

  1. Koos_Koets

   Dennis,
   En als ze HEEEL boos zijn zeggen ze: “Ik neuk je vader”.

 7. JanvanEechoud

  Zó vreemd is zo’n reactie niet……..
  Wanneer de lezers van DDS consequent te horen krijgen dat de “PVV mensen wegzet”, abject is, weerzinwekkende uitspraken doet, groepen mensen vernederd….., dan zou ik het niet vreemd vinden als hier ook mensen radicaliseren en PVVers bang moeten zijn voor aanslagen, opgejut door DDS artikelen….., hoewel het, toeval?, de laatste tijd wel mee valt……

  Mvg

  1. arie_jansz

   De PVV-aanhang zet hier linkse mensen als bijzonder minderwaardig weg.

   Laat ik het zo zeggen, bij mij geen haatboodschap in de brievenbus.

 8. Anna

  Dat is het gevolg van media, politie commissaris, universiteits”elite” en politici die geweld tegen de PVV en kiezers aanmoedigen. Ze demoniseren al jaren en dagelijks. Schandelijk!

 9. Anna

  Geweld tegen de PVV en kiezers vinden de minder, minder aangevers allemaal prima. Nu horen we ze niet.

 10. Harrybr

  De politie heeft van de politiek de opdracht gekregen, zo laag mogelijke criminaliteitscijfers op te leveren. Door dus aangifte zo veel mogelijk te ontmoedigen en tegen te werken, lukt dat vrij aardig.
  Anti-PPV en anti-Wilders aangiften hebben natuurlijk WEL prioriteit, want komt de politieke elite juist wel uit.
  Hoewel ik het totaal oneens ben met de PVV op met name EU en economie, ben ik het op één punt geheel met hen eens: doe iets tegen die booslim-narigheid.
  Niet met Surinaamse of Indonesische moslims, maar haast altijd met die uit Marokko en het M.O.
  Heel simpel: bevalt het u hier niet, volg het advies van Aboutaleb op.

  ( overigens: als die man zich kandidaat stelt… kies ik voor het eerst van mijn nu 64-jarige leven PvdA )

  DUS: altijd aangifte doen, desnoods artikel 12 procedure. ( en dat al direct aankondigen als je op het politiebureau komt. Helpt heel veel om toch een aangifte gedaan te krijgen )

 11. jonathan

  Dat dacht ik ook toen er werd gezegd;”ik ne*k je moeder’. Dat is typisch iets voor een moslims opdat te zeggen. Gezien zijn woede zal dat ook wel zijn. Goed dat hij toch aangifte te doen. Ergelijk dat men feiten die PVV aanhaalt en de werkelijkheid zijn wordt gebagitaliseerd door wegkijkend links. Je ziet steeds meer incidenten niet alleen in het buitenland maar ook in NL en Europa van het islamnazisme en segregatie van moslims.Duidelijke dat ze niets met ons te maken willen hebben. Behalve het geld en de blonde vrouwen die ze als een stuk vuil behandelen.
  Goed dat er partijen zijn zoals PVV en de SGP die de kwalijke islamfascisme/-nazisme een dam tegen op willen werpen. Want de islamfunda’s willen ONS ondeerwepen aan de liefdeloze en wrede sharia/islam. Als de vrijheden en democratie je lief is stem je op een ant-islam partij.

 12. CJD

  Helemaal mee een! Vandaag was ik bezig met campagne voeren. Het is fijn om te zien dat ondanks de grote verschillen die er zijn, politieke partijen gewoon naast elkaar flyers uitdelen en mensen elkaar vriendelijk aan kunnen spreken. Wie niet in staat is om beschaafd te zijn is zielig (van welke partij ook)

 13. anna67

  Weer een bewijs dat er geen verschil is in rood en bruin fascisme.

 14. Oeds

  Als linkse kiezer ben ik geschokt over hoe wij als mensen tegenwoordig met elkaar omgaan. Respectloos.
  Ieder mag zijn politieke mening naar buiten brengen en iemand om zijn politieke kleur te grazen nemen omdat de beste man een flyer bij je in de brievenbus gooit is NOT DONE..

  Ook mij gaan de rillingen over de rug als ik een toekomst zien met Wilders aan het roer, maar daarom kan ik wel degelijk respect hebben voor de gene die mijn politieke kleur niet delen.
  Naar mijn mening gaat Wilders veel te ver in zijn retoriek over Europa, imigratie beleid en zijn eeuwige gezever over de Islam, maar we leven hier in Nederland nu eenmaal in een democratie, al zou je dat niet zo zeggen met dit huidige afbraak kabinet, en heeft ieder in Nederland het recht om zijn mening kenbaar te maken. Ben je het daar niet mee eens dan ga je er over in discussie, en schop je niet iemand verrot.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.