PVV'er deelt flyers uit in Eindhoven en wordt verrot gescholden en getrapt

Geen categoriemrt 16 2015, 20:05
Geweld gebruiken tegen PVV'ers wordt steeds normaler.
Het geweld tegen PVV'ers is nog altijd niet voorbij, mede dankzij linkse raddraaiers die het geweld goedkeuren en zo een klimaat van PVV-haat creëren. Een PVV-vrijwilliger die vandaag aan het flyeren was in Endhoven kreeg het aan de stok met een buurtbewoner nadat hij een PVV-flyer in de brievenbus stopte (wat gewoon mag als je geen nee-nee-sticker op je brievenbus hebt zitten). Via Omroep Brabant:
Richard werd opeens door de woedende man aangesproken, zo vertelt hij. "Je moet niet gaan flyeren hier, anders word je in elkaar geslagen", zou de man hebben gezegd. De man liep weg, maar draaide zich weer om. "Het leek wel of hij opeens kortsluiting had of zo. Binnen een paar tellen was hij bij me en pakte hij me vast. Toen riep hij: 'Ik neuk je de moeder'."
Vervolgens pakte de man Richard vast en sloeg hij hem. Ook probeerde hij Richard omver te treken. "Dat lukte niet. Daarna gaf hij mij een schop onder de kont en gooide hij de flyer in mijn gezicht. Hij zei dat ik hier de volgende keer zou flyeren, hij ervoor zou zorgen dat ik dit niet kon doen."
Zie ook deze tweet van Richard Wilmsen, de PVV'er die is belaagd:
https://twitter.com/Seccie/status/577480806265913344
Tegen Omroep Brabant zegt hij: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben dit niet gewend. Zoiets zie je normaal alleen op tv. De politie had me geadviseerd om geen aangifte te doen, omdat er niets over van zou blijven. Dat doe ik nu juist wel. Na de 'Minder, minder, minder'-uitspraken van Geert Wilders lagen er voorgedrukte aangiftes klaar. Dan kunnen ze deze aangifte ook wel opnemen."
Het is ongelofelijk dat mensen zo ontzettend boos worden op PVV'ers. Het zijn gewoon vrijwilligers, kandidaten en politici die ergens voor staan en dat op een democratische manier willen bereiken. Je hoeft het niet met ze eens te zijn om te weten dat het niet oké is om geweld te gebruiken. De gekkies die na dit soort aanvallen maar blijven volhouden dat de PVV'ers het geweld uitlokken, dragen bij aan het klimaat van PVV-haat. Maar dat is waarschijnlijk precies wat die zogenaamde 'antifascisten' willen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten