Milieugekkie en universiteitsmedewerker: geweld tegen PVV'ers is prima!

Geen categoriemrt 01 2015, 10:00
Je kon er op wachten.
Er zijn veel issues waar links en rechts heel anders over denken, maar ik had de hoop dat iedere Nederlander, ongeacht politieke voorkeur, het bekladden van huizen van PVV'ers in Friesland zou veroordelen. Helaas. De ronduit walgelijke actie van 'antifascisten' om PVV'ers te intimideren en te bedreigen wordt zelfs openlijk gesteund op Twitter. Om slechts één voorbeeld te geven: Joost Kanen stuurde gisteren deze tweet de wereld in:
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/571790375477743617
En alsof dat nog niet genoeg was stuurde Kanen, die actief is in het milieuwereldje en kennelijk werkt bij Tilburg University, er nog een paar tweets uit. En wat voor tweets. De PVV is een "anti-democratische en racistische partij net als de NSB" en daarom is geweld tegen PVV'ers "geoorloofd".
joostkanen1 joostkanen2
Het lijkt me hoog tijd dat de politie Kanen vraagt naar het politiebureau te komen om even een hartig woordje met hem te spreken. Waarom keurt hij intimidatie, dreigementen én geweld tegen "anti-democratische elementen" (lees: PVV'ers, in zijn ogen) goed? Hoe haalt hij het in zijn hoofd? Wat ik nog het meest bizarre aan Kanen vind, is dat hij zich er niet eens voor schaamt. Hij zegt het gewoon openlijk.
Hoeveel van die Volkert-achtige types lopen er eigenlijk rond in Nederland? We focussen ons dagelijks op de dreiging van het islamitisch terrorisme, maar het geweld kan ook zomaar weer uit linkse hoek komen, dat is wel duidelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten