[VIDEO] Domme en ongeduldige automobilist krijgt een lesje karma

Dik verdiend.

Waar zouden we toch zijn zonder dashcams? De ongeduldige automobilist in het onderstaande filmpje dat is opgenomen in Canada krijgt een flink lesje karma als hij besluit op de andere weghelft te rijden om een paar auto’s in te kunnen halen. Het filmpje is vorige week opgenomen (de tijdscode op de beelden klopt niet).

Wat de automobilist al die tijd niet doorheeft, is dat hij vlak naast een politieauto staat te wachten. En ja, de politieagent grijpt vrijwel meteen in als hij ziet dat de automobilist de regels overtreedt. Oeps. Dan ben je niet alleen ongeduldig, maar ook een beetje dom. Mooi hoor, die instant karma. Ik ben er dol op.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. JanvanEechoud

  Tjonge tjonge…. Ben je dom!

  1. G-krul

   @Jan, “ben JE dom”. Zo lijkt het net of je Frank bedoelt…

 2. arie_jansz

  Als Clarkson er in had gezeten, dan was het ineens een “ge-wel-dige”. Aktie.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.