[VIDEO] Naakte Kim Kardashian doet alles om kijkcijfers te verhogen van “Keeping Up With The Kardashians”

Deze video kunnen we u natuurlijk niet onthouden.

Er zijn verschillende goede manieren om de dag te beginnen, maar dit is er wat mij betreft echt één van: Kim Kardashian legt uit dat ze maar wat zin heeft in het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians…

In de video legt ze uit dat ze uit de kleren ging voor een recente photoshoot omdat de kans bestaat dat ze binnenkort weer zwanger wordt. Als dat inderdaad gebeurt, “verandert mijn lichaam weer snel.” Vandaar de naaktfoto’s: op deze manier kunnen haar fans nog even van haar genieten.

Het nieuwe seizoen van The Kardashians staat ongetwijfeld weer grotendeels in het teken van een puissant rijk leven, seks, en drama. Wat het tweede betreft is Kim niet bepaald terughoudend:

Dat wordt dus weer een spraakmakend seizoen, waarin de Kardashians- en niet alleen Kim – er werkelijk alles aan doen om de kijker aan zich te binden. Prettig om te zien, natuurlijk, maar toch ook wel behoorlijk goedkoop.

Wat vind jij van dit soort tactieken om de kijkcijfers te verhogen? Hoort het er nu eenmaal bij? En kijk jij (of je gezinsleden) The Kardashians?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Limburgse Kuifje

  Beste Michael ik kijk niet naar dit soort programma’s. Ze noemen ze reality shows maar het heeft niks met reality te doen, wel met exorbitant gedrag. Goedkope tv zoals we elke dag op de zenders te zien krijgen.

  Hoe dit komt? Omdat we veel te veel media hebben. Het bulkt van de tv zenders, kranten, weekbladen en radiozenders. En ja iedereen wil in die zelfde vijver vissen en er een vis uithalen. Dan krijg je dit soort pulp.

  Overdaad doodt !

 2. W.H.J. Reiss

  Dit en Boer zoekt Vrouw is het niveau van Nederland.
  Een mooi plaatje, ik kijk er graag naar, maar niet iedere dag !

 3. Nicky

  Ach, jammer dat die tepeltoeslag weer te prijzig was.

 4. Pietje Precies

  Dan zeg ik, die moslims hebben toch wel een beetje gelijk, dat we in het westen een beetje doorslaan….

 5. Mart

  Mankeert niets aan die zus,zien er beter uit dan mijn schoonmoeder in haar zondagse stapjurk.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.