[VIDEO] Russische vrouw maakt zich onsterfelijk belachelijk met deze asociale actie

In Rusland hebben ze ook last van tokkies.

Tokkies heb je overal. Ook in Rusland. Daar rijden ze doodleuk over voetpaden om maar niet in de file te hoeven staan. Dat is niet alleen bloedirritant, het is ook nog eens levensgevaarlijk. De Russische politie handhaaft de regels niet echt, dus je kunt je de frustratie van de voetgangers en buurtbewoners wel voorstellen.

Een groep Russen is het inmiddels zo zat steeds weer te moeten uitwijken voor de tokkies dat ze een briljante actie zijn begonnen. Ze gaan met een grote groep op het voetpad staan en sturen iedere autobestuurder die hun kant opkomt terug de weg op. Als ze niet willen luisteren, krijgen ze een enorme sticker op hun voorruit geplakt. Intussen wordt alles gefilmd en op YouTube gezet.

In het nieuwste filmpje van de actievoerders gaat de vrouw helemaal los op ze omdat zij haar tegenhouden naar haar afspraak te gaan. Nou ja, afspraak… Ze wilde gewoon niet netjes in de rij staan met de andere autobestuurders. Ze steekt een enorme tirade af tegen de actievoerders, scheldt ze verrot en probeert ze zelfs omver te rijden.

Maar wie het laatst lacht, lacht het hardst. Want intussen gaat deze video compleet viral. Iedereen over de hele wereld kan zien wat voor een tokkie deze vrouw is. Ha!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

  1. JanvanEechoud

    Hijs leuk.

  2. bandini

    Tja, ze heeft toch een goed excuus: ze zegt zelf dat ze niet achteruit kan rijden en dat zou best wel eens waar kunnen zijn!

  3. Hans_VS

    Mvr. Tokkie dacht alleen een boete hoeven te betalen maar moest wel aan het einde in de politie auto stappen… Hopelijk om naar het bureau to worden gereden…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.