10 tips om Koningsdag te overleven

Handig!

Vandaag is het weer Koningsdag. Voor de meeste mensen is het een prachtig feest, en de meesten van ons weten ook wel wat ze moeten doen op zo’n dag. Dat geldt niet voor iedereen, zeker niet voor toeristen die speciaal naar Nederland komen om hier Koningsdag te vieren. Wat horen ze wél en wat horen ze vooral ook níet te doen? Dat wordt verteld in deze video, die je moet zien als een speciaal soort survivalgids voor het oer-Hollandse feest dat Koningsdag is. Superhandig. Via.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Teun

    Leuk.

  2. Ada1

    Zijn dat bootjes met asielzoekers?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.