Kersverse moeder krijgt boze brief: haar Facebook-vrienden worden een beetje moe van alle baby-foto’s

Maar baby’s zijn toch hartstikke lief?!

Iedereen die op Facebook zit weet dat moeders graag foto’s delen van hun pasgeboren baby’s. Ze zijn helemaal in de wolken, en dat kunnen we ze niet kwalijk nemen. Er is niets mooier dan een kind krijgen. En ja, dan deel je misschien iets te vaak een foto van je nieuwe baby. Maar is dat nou zo erg? Ja, vindt een vriend(in) van Jade Ruthven uit Australië.

Een van haar vrienden was de talloze babyfoto’s zelfs zo zat dat dat hij of zij een speciale brief tikte en naar haar opstuurde. Geheel anoniem, dus Jade weet niet wie van haar Facebook-vrienden al die babyfoto’s van haar jonge dochter niet meer wil zien. In de brief schrijven ze hun frustraties van zich af. Ze zijn er “helemaal klaar mee” dat iedere nieuwe Facebook-update over het meisje gaat. Via Metro:

The letter-writer adds: ‘We can’t wait for you to get back to work – maybe you won’t have time to be on Facebook quite so much.’

Jade told MailOnline Australia the letter was like a slap in the face. ‘I was shaking with anger and shock to think a so call friend of mine could be so heartless and gutless to not even sign their name,’ she said.

Natuurlijk is de moeder niet blij met de brief. Sterker nog, ze is best wel boos dat een van haar vrienden alleen maar anoniem een brief durft te sturen en haar niet gewoon face-to-face aanspreekt op alle babyfoto’s. Dit is de brief:

facebook

Het goede nieuws is dat moeder Jade allemaal positieve reacties van haar vrienden, familie en zelfs mensen die ze niet kent heeft gekregen na het openbaren van de anonieme brief. De meeste mensen vinden het juist heel leuk om de babyfoto’s van haar Addison te bekijken op Facebook. Wat vind jij? Gooien kersverse moeders inderdaad te veel babyfoto’s op Facebook? En is dat erg? Of is het gewoon een fase die erbij hoort?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.