Bekijk wat één krant heeft gedaan met deze foto van Kim Kardashian in Jeruzalem

Geen categorieapr 15 2015, 18:05
Iemand heeft flink met Photoshop zitten knoeien.
Kim Kardashian zorgt altijd voor een hoop controverses, maar een Joods-orthodoxe nieuwssite Kikar HaShabbat heeft wel op een heel bijzondere wijze verslag gedaan van Kardashians bezoek aan Jeruzalem en haar ontmoeting met de burgemeester van die stad. De site heeft haar gewoon helemaal uit de foto geknipt. Dit is de oorspronkelijke foto die de burgemeester zelf op Twiter zette:
https://twitter.com/NirBarkat/status/587673332620759040
Dit is wat de site ervan maakte in twee verschillende gevallen. In één geval werd ze weggecensureerd, in het andere meer opmerkelijke geval werd er een bonnetje over haar hoofd en lichaam geplakt:
kimkardashian2
kimkardashian1
Ook werd er door Kikar HaShabbat niet verwezen naar Kardashian, maar naar "zanger Kanye West en zijn vrouw". Tjonge, wat een hoop gedoe om niks. Wat is er mis met de foto van Kardashian? Normaal gesproken loopt ze er veel naakter bij. Nou ja, het zal wel liggen aan het feit dat sommige orthodoxe Joden zijn tegen het 'afbeelden' van vrouwen in nieuwsmedia zijn. Dat is bizar en nergens voor nodig, maar vooruit, het kan. Vrije pers en zo. Maar om het dan op deze manier op te lossen met Photoshop...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten