Bekijk wat één krant heeft gedaan met deze foto van Kim Kardashian in Jeruzalem

Bekijk wat één krant heeft gedaan met deze foto van Kim Kardashian in Jeruzalem

Iemand heeft flink met Photoshop zitten knoeien.

Kim Kardashian zorgt altijd voor een hoop controverses, maar een Joods-orthodoxe nieuwssite Kikar HaShabbat heeft wel op een heel bijzondere wijze verslag gedaan van Kardashians bezoek aan Jeruzalem en haar ontmoeting met de burgemeester van die stad. De site heeft haar gewoon helemaal uit de foto geknipt. Dit is de oorspronkelijke foto die de burgemeester zelf op Twiter zette:

Dit is wat de site ervan maakte in twee verschillende gevallen. In één geval werd ze weggecensureerd, in het andere meer opmerkelijke geval werd er een bonnetje over haar hoofd en lichaam geplakt:

kimkardashian2

kimkardashian1

Ook werd er door Kikar HaShabbat niet verwezen naar Kardashian, maar naar "zanger Kanye West en zijn vrouw". Tjonge, wat een hoop gedoe om niks. Wat is er mis met de foto van Kardashian? Normaal gesproken loopt ze er veel naakter bij. Nou ja, het zal wel liggen aan het feit dat sommige orthodoxe Joden zijn tegen het 'afbeelden' van vrouwen in nieuwsmedia zijn. Dat is bizar en nergens voor nodig, maar vooruit, het kan. Vrije pers en zo. Maar om het dan op deze manier op te lossen met Photoshop...

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties