[VIDEO] Nietsvermoedende man denkt dat hij een doodgewone taxi in stapt. Maar dan hoort hij de chauffeur, en kan zijn dag niet meer stuk

Toen internetondernemer Jeff Sullivan in de auto stapte op weg naar een feestje dacht hij dat hij een ritje zou beleven zoals elke andere. Gelukkig voor hem dacht zijn chauffeur daar totaal anders over.

Jeff Sullivan bestelde op de website Uber een taxi, omdat hij graag op een feestje wilde geraken. De achterbank van zo’n auto is normaalgesproken niet meteen de meest onderhoudende plek van de wereld, maar gelukkig voor Jeff reed hij met een chauffeur die behalve autorijden nog een andere passie had: de operazang. En niet zo’n klein beetje ook, want deze man bleek daadwerkelijk over de stem van een nachtegaal te beschikken.

Zie en oordeel zelf:

.

Het commentaar van Jeff na afloop, behalve veel wow’s en whoa’s? Hij is vooral intens blij dat hij het gefilmd heeft. “Want niemand zou me anders geloven als ik ze vertelde dat ik een taxi heb gezeten met de muze van Pavarotti!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Antidotum

    Fijn dat de man nog even kon genieten.

    Tijden veranderen, ook in democratisch Amerika, deze is net zo suïcidaal als Europa.

    http://curiales.nl/2015/04/30/supermacht/

  2. Seneca

    De man zingt Pavarotti na (men hoort Luciano op de achtergrond) en het is geen opera het is een lied van Tosti ‘Torna, caro ideal…’.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.