Man probeert winkel te overvallen, houdt geen rekening met oud-soldaat

Veteranen komen over het algemeen ook na hun jaren in het leger voor zichzelf op.

Dat is niet zo vreemd; ze zijn er immers in getraind.

Case in point, deze waanzinnige video, waarin u zit hoe een crimineel pur sang een winkel probeert te overvallen, maar helaas een klein probleempje heeft.

Nou ja, klein: een oud-soldaat staat hem in de weg.

De man achter de kassa zag de overvaller binnenkomen en zich raar gedragen, dus hij stond meteen op stand-by. Als er iets gebeurde zou hij handelen.

De overvaller, die duidelijk nerveus was, liep op hem af en trok ineens een pistool. De soldaat zag het aankomen, blokkeerde de arm van de crimineel, en… nou ja, kijk de video.

Boem, zo doe je dat. Dahaag, meneer de overvaller, ren maar snel terug naar je moeder.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Pimsch

  Met een echte misdadiger speel je nooit quitte. Die vat alles persoonlijk op en zweert terug te komen. Hij is niet boos op zijn misdaad maar boos op de aangever. Daarom worden politieagenten en hun gezinnen thuis bedreigd.
  Even iets anders: ik heb me flink zitten ergeren aan dat straatwijf dat de presentatie deed. Als dat de normale Amerikaanse cultuur is, dan begrijp ik de Britten heel goed met hun klassensysteem.

 2. Nicky

  Wat de Amerikanen dan wel weer veel beter hebben dan elders ter wereld (incl. Israel, en andere landen), dat ze mannen van je maken in dienst.

  Toen ik in dienst moest, was ik net Christen (wedergeboren; een keus!) geworden. Dus mijn geweten was ook een stuk gevoeliger en zuiverder geworden.
  Te gevoelig misschien, maar wist ik veel, ik kon er toen niet zo mee weg weet ik nog.

  Vreselijke tijd gehad. Wat een luibakken werden van jonge mensen, in de kracht van hun leven gemaakt. Ongelofelijk, en dan die negatieve mindset bij de jongens! En allemaal iedereen nadoen. Lulhannesen, fietsenmakers.

  Bij de cavalerie werd met succes een zeer kostbare Leopard tank stuk gereden. Net zo lang als dat kon, gewoon kijken hoever je kon gaan. Stelletje lulhannesen, puur uit verveling. Weer een miljoenenstrop voor de belastingbetaler.

  Na twee maand ging ik ook eens kijken naar de wekelijkse film… Iedereen ging daar heen, dus kom, moest me aanpassen, toch?

  Wat ik toen zag, was gewoon puur harde porno. En dan praat ik over 1975. Gesubsidieerd door Hare Majesteit!
  Na tien minuten was ik daar weer uit.
  Walchelijk. Vooral de reacties terwijl die film draaide, van die beesten: infanterie soldaten onder elkaar!

  Maar vooral luibakken leerde je. En je puddingbuks wat in te vetten. En hangen achter de bar (of soms pissen tegen de bar), gokken en kaarten en vooral knetteren en schelden. Smerige taal en gore spelletjes met elkaar doen.

  En zeker niet vechten. Ook niet op oefening’. EEN groot lachertje! Ik kan een boek schrijven daarover.

  Een Amerikaanse (ex-)soldaat zoals hier, verfrissend om te zien. Daar kan je de oorlog nog mee winnen!

 3. Mart

  Tja …nu is het even stil,maar je hebt gelijk.

 4. Hans_VS

  Boem, zo doe je dat… Tja… Zo doe je dat in (het grootste gedeelte) van de VS… In NYC, net als in Den-Haag, Amsterdam etc, sta je te bibberen met lege handen… Want je mag geen wapen hebben van de overheid…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.