[VIDEO] Kijk waarom dit bruidspaar in huilen uitbarstte op de mooiste dag van hun leven

Wat een mooie verrassing!

Je trouwdag is sowieso al de allermooiste dag van je leven (iedereen ziet er prachtig uit, iedereen is zielsgelukkig en je trouwt met de liefde van je leven), maar het bruidspaar in deze video krijgt wel een heel mooie verrassing tijdens hun trouwerij. De getuige Daniel Buccheri, de broer van de bruidegom, had iets heel bijzonders in petto voor het bruidspaar.

Buccheri is een Australische muzikant en wilde vooral geen ‘gewone’ speech geven. In plaats daarvan besloot hij een speciaal en nogal emotioneel liedje te spelen. Het liedje bestaat uit een combinatie van de melodieën van bekende liedjes als Sam Smiths Stay With Me en Elton Johns Can You Feel The Love Tonight.

Buccheri over het liedje tegen Mashable: “Ik wilde geen normale speech schrijven, dus toen besloot ik om te doen wat ik als muzikant het beste doe: een liedje schrijven.” Het pasgetrouwde koppel vond het fantastisch, aldus Buccheri. En dat zie je terug in het filmpje. Ze zijn tot tranen geroerd. Op het moment van schrijven is het filmpje bijna 1 miljoen keer bekeken. Wat een prachtig gebaar van de broer van de bruidegom.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. JanvanEechoud

    nice…….

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.