Ze verloor haar mobieltje tijdens een avondje stappen. Deze hilarische politieagenten wisten er wel raad mee

Een avondje stappen met je vrienden (of in dit geval: je vriendinnen): altijd leuk. Helaas liep het iets minder positief af voor deze jongedame. Zij verloor haar telefoon namelijk.

Vroeger was dat irritant, maar tegenwoordig is het verliezen van je mobiel voor veel mensen een waar drama. Iedereen heeft tegenwoordig immers een smartphone; een telefoon waarmee je niet alleen mensen kunt bellen en sms’en, maar ook Facebook’en, appen, foto’s maken, video’s maken, en nog heel veel meer. Een mobieltje is tegenwoordig dus een verlengstuk van jezelf.

Daarom was het bijzonder vervelend voor Bella Crooke dat ze haar telefoontje kwijtraakte na een avondje flink stappen met vrienden. Gelukkig voor haar werd haar mobieltje niet alleen gevonden, maar ook nog eens ingeleverd bij een politiebureau… waar hilarische agenten toevallig dienst hadden.

De agenten wachtten kalm tot de eigenares van de telefoon zich zou melden, maar Bella was zich nergens van bewust: ze lag heerlijk te slapen. Daarom besloten de agenten om actie te ondernemen: ze unlockten de telefoon, maakten foto’s van zichzelf, en zetten die vervolgens op Bella’s Facebook-account, met de boodschap dat ze haar telefoon op het bureau kon ophalen.

Screen Shot 2015-04-18 at 19.14.28

Omdat Bella niet reageerde gingen de agenten rustig door.

Screen Shot 2015-04-18 at 19.15.30

Hoe het uiteindelijk afliep? Iemand belde Bella op een gegeven moment maar om haar te vertellen dat haar telefoon op het politiebureau lag en dat de agenten haar account hadden gebruikt. Vervolgens las ze ineens een heel verhaal over zicht in de Daily Mail, een grote Britse krant:

Screen Shot 2015-04-18 at 19.16.27

Toen ze haar telefoon uiteindelijk terug had postte ze dit:

Screen Shot 2015-04-18 at 19.19.50

Conclusie:

1. Zorg ervoor dat je je telefoon nóóit kwijtraakt
2. Er bestaan politieagenten met een goed gevoel voor humor

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.