Zoek mee naar deze laffe groep kopschoppers die een jongen slaan, trappen en in zijn nek steken

omroepbrabant
Foto: Screenshot YouTube / Omroep Brabant

Zinloos geweld deel 4.522.

Allereerst een waarschuwing: de beelden in onderstaande video zijn schokkend en ronduit walgelijk. Op de beelden is te zien hoe een groepje jongeren op het Stationsplein in Eindhoven een 21-jarige man zwaar mishandelt door hem neer te slaan, op zijn hoofd in te trappen en daarna ook nog in zijn nek te steken.

De mishandeling is van september vorig jaar, maar de politie heeft gisteren pas voor het eerst de beelden vrijgegeven via Bureau Brabant:

Als de daders weggevlucht zijn wordt het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt hij een snijwond van 5 cm in zijn nek/hals te hebben en een in zijn achterhoofd. Waarschijnlijk is hij met een mes gestoken. Ook heeft hij diverse kneuzingen over zijn lijf.

De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar een donkergetinte vrouw, met een witte handtas en een witte sjaal. Zij lijkt de hoofdverdachte te kennen. Ze heeft ook kort met de politie gesproken op het Stationsplein. Als je dit bent of als je weet wie ze is, neem dan snel contact op!

Er zijn nog altijd geen aanhoudingen verricht. Wat overigens ook bizar is om te zien, is dat de omstanders helemaal niet ingrijpen. Ze lijken het allemaal wel best te vinden wat daar gebeurt. Dat kan echt niet. Hoe dan ook, de daders van deze zware mishandeling moeten zo snel mogelijk worden gevonden en in de cel belanden.

Ken je een van de daders of was je getuige van de mishandeling? Bel dan snel naar de politie op het telefoonnummer 0800-6070 of anoniem: 0800-7000. Zo niet, deel dit bericht inclusief de video dan zoveel mogelijk zodat de daders kunnen worden opgespoord.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!