Zwangere weervrouw krijgt haatcomments, maar zie hier haar fantastische reactie

Laat je niet klein krijgen door een stel internet trolls, moet de dappere Kristi Gordon gedacht hebben.

Zwangerschap. Het hoort bij het leven als water in een zwembad: zonder gaat gewoon écht niet. Het is echter een waarheid die niet iedere anonieme lafbek lijkt te snappen, en sommigen vinden het zelfs nodig om een zwangere weervrouw uit te schelden.

De vrouw, die gewoon dapper doorwerkt terwijl in haar buik een nieuw leven groeit, is alle helden op sokken die het nodig vinden haar te vergelijken met neergestorte zeppelins en haar achterwerk gelijkstellen aan hele bouwwerken. Live op televisie leest de Canadese vrouw de brieven voor die als enig doel hebben om de zwangere tv-verschijning zo hard mogelijk op haar ziel te trappen:

“Nowhere on North America TV have we seen a weather reader so gross as you. Your front end looks like the Hindenburg and rear end a brick poop (insert swear word here) house. We now turn off Globel. Cover up or take time off. The Group”

En meer van dat soort. Nu krijgen mensen op televisie wel vaker negatieve commentaren, maar zeker nu Kristi Gordon bezig is met het scheppen van een nieuw leven gaat dit allemaal veel te ver. Vandaar de respons die even hilarisch, terecht en fantastisch is. Niet alleen toont de presentatrice haar gevorderde zwangerschap om te laten zien hoe lastig het is zich daarmee te kleden alsof ze een platte buik heeft (zie foto bovenaan), maar ook heeft ze de pestkoppen een belangrijke en fantastische levensles mee te geven:

.

En wat verder te doen met dit soort belachelijke en bizarre brieven. Precies:

vlcsnap-2015-04-02-16h48m59s154Mooier had Kristi de zwangere weervrouw niet kunnen reageren!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. nogmaals

  Zal vooral een kwestie zijn van jaloezie omdat die vrouw er zo fantastisch uitziet !

 2. JanvanEechoud

  Ik wou dat ik zo slank was als zij! 🙂

 3. Chef-70

  De moeders van die idioten hadden vast allemaal een plat buikje toen ze zwanger van hun waren. Waar gaat het over? Manmanman.

 4. Pjotter

  Die klojos weten nog steeds niet waar ze zelf vandaan kwamen

 5. Mart

  Deze kwijlen hebben waarschijnlijk geen moeder gehad,kwamen onder een of andere steen vandaan,of uit een boom geplukt.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.