Australische ISIS-dokter herbergt een geheim: thuis in Adelaide won hij een award omdat hij met de meeste stagiaires naar bed was geweest

Een ISIS-dokter verschijnt in een propagandavideo en probeert medisch getrainden naar Syrië te lokken. Maar het zorgt ook dat men thuis een boekje over de man zelf opendoet. ..

Tareq Kamleh is een Australische dokter die zich recentelijk heeft aangesloten bij het verachtelijke ISIS. Aangezien de jongen er gezond uitziet en vloeiend Engels spreekt, was hij natuurlijk meteen geschikt als propagandamateriaal. Zo geschiedde:

.

Bizarre video, natuurlijk. Er wordt net gedaan of het compleet kapotgebombardeerde Raqqa een soort hightech omgeving is waar werkelijk niets te gek is. Een Syrisch Silicon Valley! Verder wordt de indruk gewekt dat ISIS haar best doet om zoveel mogelijk mensen in leven te houden. Wat pure waanzin is: ISIS is niets meer of minder dan een doodscultus.

Maar dat is niet het enige wat er aan de video schort. Dokter Tareq Kamleh doet in dit filmpje namelijk heel erg of hij een trouwe en plichtsbeseffende moslim is, maar is dat allerminst.

Toen hij nog een stagiaire was in het ziekenhuis van Adelaide terwijl hij medicijnen studeerde, won Kamleh namelijk dit:

283C5AEB00000578-3065355-image-m-5_1430579172391Het is de ‘gouden speculum’. Een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de stagiaire die met de meeste andere werknemers van het ziekenhuis naar bed geweest is. En in 2011 werd deze gewonnen door.. yep… ISIS-dokter Kamleh. Mijnheer de zogenaamde devote moslim.

In Australië zijn ze niet echt blij met de publiciteit rondom de award:

The speculum award, which plays on the medical device’s role of opening body cavities, has been slammed by South Australia’s Health Minister Jack Snelling as unprofessional.

‘I would have thought in 2015 that these sorts of awards would be behind us,’ he told The Herald Sun.

Mr Snelling said he was urging the AMA (Australian Medical Association) and SASMOA (South Australian Salaried Medical Officers Association) to condemn the award and end the inappropriate behaviour.

A former colleague of Kamleh confirmed that the paediatric doctor ‘won this stupid award at Royal Adelaide, where they voted him the intern who had slept with the most girls’.

Oud-collega’s beschrijven Kamleh als een man die zelfs afkickende drugsverslaafden het hof maakte onder werktijd.

Ik kan wel wat voorstellen bij dit afgrijzen over het onprofessionele gedrag, maar de seksuele escapades van lijken me nu even niet het allerbelangrijkste van de wereld. Want laten we de zaken wel in perspectief blijven zien. Hoewel deze award natuurlijk bizar is, en bovendien slecht voor het aanzien van de medische wetenschap – zeker in Australië, is het uitdelen van een seks-award nog niet half zo verachtelijk als je aansluiten bij de terroristen van ISIS. Om dan vervolgens voor de camera hun daden te prijzen en kwetsbare jongeren uit te nodigen om zich ook aan te sluiten bij het dicatoriale en vrijheidsbenemende regime.

Zeker als je daarbij zo hypocriet bent als Kamleh.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Antivenin

  Tareq heeft gewoon gebruik gemaakt van de zedeloosheid van al die onbedekte niet-islamitische sletten die daar in dat ziekenhuis rondlopen. Als goede moslim mag hij dat toch? Zijn profeet heeft ooit het goede voorbeeld gegeven…

  1. Pimsch

   Voor wie hopeloos verdwaald is in zijn zonden is er altijd nog een escape zonder boetedoening en berouw: ISIS

 2. Bromsnor

  Veel moslims hebben veel minachting voor westerse vrouwen die ze zien als “sletten”.

  Natuurlijk hoef je dat gedrag, als westerse man, niet bij hun (moslim) zussen te doen want dan word je vermoedelijk vermoord.

  VIDEO: Moslimsnotneus wil NL-vrouwen mishandelen

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/kleine_snotneuzen_we_haten_ong.html

 3. Bromsnor

  ‘Nederlandse vrouw is de hoer’

  ‘Marokkaanse vaders zeggen niet expliciet: Nederlandse meisjes zijn sletten, dus pak ze maar. Toch proef je dat er onderhuids weinig respect is voor Nederlandse vrouwen.’

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/nederlandse-vrouw-is-de-hoer~a745099/

 4. Nicky

  Tja dan lijken wij altijd wel de verliezers…
  Zeker als links gevoelig blijft voor multiculti.

  1. Daniel

   Zoals altijd behoort rechts tot de losers en dat komt door de PvdA en dat soort geteisem.
   Bedenk het maar, echter wat je ook bedenkt, aan het eind is de PvdA de schuldige.

   1. Antivenin

    “Rechts” is hier net zo goed schuldig, hoor. Kijk maar naar de voortdurende instroom van “vluchtelingen en zielepieten” over de jaren. Ook tijdens “rechtse” kabinetten ging dat vrolijk door. In feite hebben alle gevestigde partijen hier schuld aan.

    Zowat de enige partij die écht een eind wil maken aan de instroom, ja, die er zelfs een uitstroom van wil maken, is de PVV. Dat heel Nederland daar niet op stemt, zal ik nooit begrijpen. Onnozelheid troef onder de kiezers…

    1. Antidotum

     Antigenen

     Dat de VVD zich heeft laten misleiden door de vrome van Agt, kabinet Wiegel van Agt destijds, kwam door de vele moslimmannen in ons land, deze deden alles wat Allah had verboden. Om de rust te laten wederkeren bedacht van Agt de gezinshereniging.
     Wederom een falikante fout.
     Toen de moeders met hun kroost arriveerden werden de moslimmannen nog vromer dan de paus. Dat impliceert de huidige salafistische stromingen binnen onze gelederen.

     Vooruitzien en de consequenties van je besluiten overdenken is nog steeds een utopie gebleken van onze regeringen.

     1. Antidotum

      Antigenen moet zijn Antivenin.

      Sorry, mijn iPad hanteert een eigen woordenboek.

 5. Likoednl

  Het is minder raar dan het lijkt.
  Moslimfundamentalisten zien seks met ‘ongelovige’ vrouwen als een vernedering die past in hun strijd, zie bijvoorbeeld:
  http://likud.nl/2013/10/arabische-mannen-moeten-israelische-vrouwen-verkrachten/

 6. carthago

  In het zwijnenkalifaat zijn gewoonweg meer stagiaires dus een uitdaging voor dit soort zwijnen maar erger is dat er hier ook zo veel rondlopen.

 7. ieznogoodh

  Zonder aan het laakbare gedrag van deze “dokter” af te willen doen, zegt het verkrijgen van deze “award” door hem ook wel iets over de Australische dames.
  En nee, dat is bepaald niet positief.

 8. Nicky

  Om je kleine Moham zo snel mogelijk in je slachtofferes te stoppen, is niet zoveel fantasie bij nodig. Want dat hebben Muslims niet! geen romantiek, geen fantasie…

  Als ik enkele vrouwen hoor hier in verweggistan, die wat meer intiemere info kwijt willen aan deze blanke Christen (niet aan de imam en het roddelcircuit: daar doen ze goed aan).

  De opvoeding en de hele mindset is zo ontiegelijk anders als mensen met een Christen achtergrond.

 9. Nicky

  @Antivenin, waar jij mee begon… helaas zo waar.
  En wat doe je daar tegen.

  Net als die verheelijking van martelaarschap. Al is het een grote leugen; ze geloven erin. Dat maakt ze zo vreselijk gevaarlijk.

 10. Nicky

  @likoednl, en dat is dan ‘zelfs’ een muslim advocaat.
  Ik las net vandaag van iemand hier, die vond dat het best goed zou komen als we op wat intellektueler niveau zouden vommuniceren met de Muslims.

  Nou dit bewijst dat die hoop ook vervliegt. Kijk maar naar nazi Duitsland!

 11. jonathan

  Dit is precies wat IS wil. Deze islamo-nazies zijn met hun psychopatische gruwelijkheden van koppensnellen uit op machtwellust en op verkrachtingen. verkrachtingen hebben ook met macht te maken. Hij past daarom in het plaatje van het islamfascisme. De cultuur des doods.

 12. jack

  HOU TOCH OP MET MISERABELE DIT EN DAT. IN DE KORAN IS ELKE NIET GELOVIGE GELIJK AAN EEN HOND. DUS HIJ HEEFT NIETS MISDAAN IN ZIJN EIGEN BELEVINGS WERELD. ALLAH PRIJST HEM, EN WAT DIE GEKKIES VAN DIE ONGELOVIGE RECHTBANKEN IN DIE VIEZE ONGELOVIGE ROTLANDJES ALLEMAAL NEUZELEN, HET INTERESSEERT HEM HELEMAAL NIET! HIJ HEEFT NOG GEEN ONGELOVIGE VERMOORD, MAAR MET AL DIE VROUWEN IS HIJ WEL HALVERWEGE REEDS.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.