Dappere journaliste pikt het gewoon niet: ze slaat verrassend mooi terug wanneer ze live op televisie wordt uitgescholden door een hooligan

Het is niet altijd makkelijk voor vrouwen in een mannenwereld, zeker als die mannen dronken zijn. Maar deze moedige verslaggeefster trotseerde alles.

Deze vrouw is een baas. Haar naam is Shauna Hunt en ze staat wat voetbalfans te interviewen over een wedstrijd, als er ineens een onverlaat in beeld verschijnt. Veel intelligents heeft de man niet te melden, maar wel iets beledigends.

Ik zal de opmerking hier niet herhalen, maar laten we het houden op een flinke portie schunnige teksten die niet zouden misstaan bij een peepshow. Om dit zomaar te zeggen tegen een beschaafde tv-journaliste, geeft dan ook geen enkele pas.

Gelukkig dacht de dame in kwestie daar zelf net zo over. Abrupt stopt ze met het interview om meteen verhaal te halen bij de grofgebekte voetballiefhebbers die het leuk vonden om een uitzending van het sportjournaal te verstieren. Van hun aanvankelijke bravoure blijft maar weinig over, als ze zich ineens als volwassen mensen moeten gedragen en op beschaafde wijze uitleggen waarom ze zo kinderachtig handelden als ze handelden…

.

1-0 voor Shauna!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Mart

    ASSHOLES!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.