Gepensioneerde man studeert 35 jaar later alsnog af

Geen categoriemei 08 2015, 14:00
Je bent nooit te oud om te leren.
Er zijn wel meer mensen die wat langer over hun studie doen dan anderen, maar dit slaat wel echt alles. Het was 1980 toen de inmiddels 67-jarige Ray Reddick economie studeerde aan de Open University.
Nu, 35 jaar later, heeft hij eindelijk zijn studie afgerond. Hij was al zes jaar bezig met de studie in de jaren 80, maar besloot er toen ineens mee te stoppen. Hij wilde liever werken. Reddick heeft toen 23 jaar lang zijn studie links laten liggen.
Onlangs ging hij met pensioen, en iedereen weet wat er gebeurt als je met pensioen gaat: dan heb je heel veel tijd over en moet je oppassen dat je niet in een zwart gat belandt. De oud-student besloot toen toch maar zijn studie af te maken, inclusief een extra vak Spaanse taal. The Mirror schrijft:
Now Ray, of Shoreham, West Sussex, has completed enough modules to graduate and was given his BA degree at a ceremony in Brighton.
The former baker, Royal Artillery gunner and salesman said: "I left school and did what most working class boys were expected to do, pursue a trade."
"I cannot praise the Open University enough for giving everyone the opportunity to fulfil their potential."
Deze man bewijst maar weer eens: je bent nooit te oud om te leren. Wie weet ga ik ook ooit nog een studie afmaken als ik over ruim 40 jaar met pensioen ga. Je moet toch iets te doen hebben als je van de ene op de andere dag klaar bent met werken.
https://twitter.com/MirrorWeirdNews/status/596366853691318272
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten