Parkeren op luchthavens steeds lastiger

Parkeren Schiphol wordt steeds lastiger. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun auto te parkeren bij de luchthaven, waardoor de parkeerplaatsen bij de luchthaven vaak overvol zijn. Dit komt omdat mensen steeds vaker een vlucht boeken naar het buitenland of op zakenreis gaan. Wil je niet het risico lopen dat een parkeerplaats vol is? Wellicht is het dan een aanrader om te kiezen voor Tinker Travel. Dit is een goedkope manier van vervoer naar de luchthaven.

Hoe werkt Tinker Travel?
Tinker verzorgt het vervoer naar de luchthaven met een taxi. Uniek aan deze manier van vervoer is dat er meerdere personen in een taxi worden vervoerd. Dit is echter niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om alleen te reizen, net wat je zelf wilt. Ook voor de terugreis naar huis kun je gebruikmaken van deze unieke taxiservice.

Je reserveert je taxireis met Tinker Travel tot 24 uur voor vertrek. Als je de boeking op de website hebt voltooid, ontvang je een ticket dat je aan de chauffeur laat zien. Zorg natuurlijk wel dat je met al je bagage op tijd op de afgesproken plek staat. Uiteraard word je met al je bagage netjes afgezet, dichtbij de vertrekhal.

Welke voordelen biedt deze vorm van taxivervoer?
Het prettige aan deze manier van taxivervoer, is dat je nergens hoeft over te stappen. Het sjouwen met koffers kun je dus achterwege laten. Het maakt niet uit waar je woont, Tinker zorgt altijd voor een prettige en voorspoedige reis, juist als parkeren Schiphol een probleem is.

Boek online je taxivervoer
Ben je het parkeren Schiphol zat en wil je genieten van een prettige reis naar de luchthaven? Kies dan voor de taxiservice van Tinker en ervaar zelf het gemak en de voordelen van deze vorm van taxivervoer naar de luchthaven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.