Brave jongen stapt in de auto. Hij weet dan nog niet welke prachtige verrassing zijn ouders voor hem hebben voorbereid

Deze jongen gaat van onverschillig naar tranen met tuiten huilen van blijdschap in een paar seconden. Alleen maar omdat zijn ouders de verrassing van zijn leven voor hem hebben voorbereid!

Als zoon Sean ineens door z’n ouders in de auto geladen wordt, snapt hij er niks van. Zijn moeder vraagt hem of hij wil lasergamen, of toch liever iets anders doet. Sean kijkt vragend om zich heen: hij moet nog even schakelen. Maar dat houdt snel genoeg op, als zijn ouders hem een pakketje aangeven. Het kwam met de post, zeggen ze. Maak het maar open, zeggen ze


.

Als Sean dat doet en zich realiseert waar ze naar toe gaan, dan is hij zijn tranen niet meer de baas. De grote droom van ieder kind komt uit! Een hele week met Mickey Mouse, Elsa en Luke Skywalker!

En zoals het een goede zoon betaamt: aangezien de auto nog stilstaat, maakt hij meteen z’n autogordel los om z’n lieve moeder een knuffel te geven. En nu op naar een hele week pleziermaken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.