Deze kleuterjuf dacht gewoon met de lesdag te kunnen beginnen. Maar toen ze zich omdraaide, stond daar een prachtige verrassing voor haar klaar die er de gelukkigste dag in tijden van zou maken

Deze schooljuffrouw, die haar klas een lesje probeerde te leren over veiligheid, had deze dag zich heel erg anders voorgesteld. Maar ze had het voor geen goud willen missen!

Auika Muragin had een vastomlijnd idee van deze dag: haar vriend – Dain Metcalfe, een politieagent – zou een ochtend voor haar klas komen, om de kinderen te vertellen over het werk van een diender van de wet. Ook zou hij de kinderen wat tips kunnen geven over hoe ze zichzelf beter kunnen beveiligen en verdedigen. Altijd nuttig, nietwaar?

Maar Dain had een heel ander plan. Kort na z’n presentatie kwam het overige schoolpersoneel ‘ineens’ op het idee om een spelletje te spelen. Juf Auika moest haar ogen dichtdoen, terwijl wat dingen in het klaslokaal werden verplaatst. Toen ze haar ogen opendeed en zich omdraaide, zag ze dat het spelletje niet met de kinderen maar met háár gespeeld zou gaan worden. Daar zat ineens Dain op één knie, met in z’n hand een ring. En hij had haar iets heel vertederends, moois, en bijzonders te zeggen…


.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.