Flat vliegt in brand. Omstanders zien het en zetten onmiddellijk een magistrale reddingsactie op

Geen categoriejun 22 2015, 17:00
Wat doe je als voor je ogen ineens een appartementencomplex in brand vliegt. Deze man wist het wel: zoveel mogelijk levens redden en ongelukken voorkomen!
Spencer Butler werd onverwachts de held van de buurt, toen hij gewoon over straat liep om z'n nieuwe camera te testen. Wat zag hij namelijk ineens? Een appartementencomplex vlakbij z'n huis was in brand gevlogen. En niet te zuinig ook (zie de foto).
Maar Spencer bleef kalm en bedacht een plan van aanpak: er moesten zoveel mogelijk mensen.. en huisdieren gered gaan worden. Dus was het werken geblazen. Snel liep hij langs alle deuren en bonsde overal aan om mensen te waarschuwen dat ze moesten vertrekken uit het complex. Maar dat is niet alles: want Spencer kreeg ook te horen dat er in een afgesloten appartement nog een hond zat.
Geen tijd te verliezen, dus met een goedgemikte trap forceert de jongen zich een weg naar binnen en probeert de hond te grijpen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Apartment-Fire.mp4"][/video]
.
Hier is echt een behoorlijke portie moed voor nodig. Zou jij dit durven, terwijl achter je een grote brand woedt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten