Heb je ooit Superman wel eens aan de deur gehad? Lees hier hoe je dat voor elkaar kan krijgen én hem je ook nog een pizza laat brengen

Wie zegt er dat superhelden er alleen zijn voor in films en stripboeken? Doe niet zo mal! Je kan ze zelf in levenden lijve ontmoeten. En ze nemen dan zelfs iets lekker voor je mee.

Normaalgesproken redden Superman en zijn kornuiten de wereld. Maar nu? Nu kan je ze bellen en dan komen ze je een dikbelegde pizza brengen met alles erop en eraan wat je maar lekker vindt.

vlcsnap-2015-06-07-09h51m13s245

De superhelden die je lekkernijen komen brengen horen bij Galactic Pizza; een bedrijf dat niet de zoveelste pizzaria wilde zijn.. maar er echt een belevenis van wilde maken. Iedereen die bij het bedrijf komt werken, krijgt een eigen superheldennaam en een eigen pak. Iedereen is z’n eigen superheld: niemand kruipt in de huid van collega’s.


.

Overigens zijn de superheldbezorgers niet zomaar superhelden: achter de pakken gaat een zeer interessant verhaal schuil. Galactic is er om de klanten te inspireren. Alle verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. En wanneer je de gebruikte pizzadozen weer inlevert, krijg je korting op de volgende bestelling.

Dus om maar met de Toy Story-held Buzz Lightyear te spreken: “Op naar Galactic Pizza en daar voorbij!” Wat een enorm gaaf idee is dit, nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.