Jurylid is tot tranen geroerd door deze prachtige performance.

Dit meisje heeft een dijk van een stem. Ongelooflijk, zeker als je bedenkt dat ze maar 13 is.

Lena Meyer Landrut, die een paar jaar geleden het Eurovisie Songfestival won voor Duitsland, is tegenwoordig jurylid voor The Voice: Kids in Duitsland. Ze is tot tranen geroerd door de performance van Solomonia. Deze zangeres geeft een fantastische draai aan het bekende, ontroerende nummer Time to Say Goodbye van Andrea Bocelli.

Wanneer Lena haar stoel omdraait is ze nog verbaasder dan ze al was: De zangeres blijkt een meisje van slechts dertien jaar oud! Dat zou je op grond van haar prachtige stem niet verwachten. Bekijk hier de prachtige video.

Ben jij net zo ontroerd als Lena?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.