Zoef! Deze Zoetermeerse steward trekt een sprintje met een kind en maakte daarmee zijn dag. Met deze foto maakt hij hopelijk die van jou

Daar komt de steward met een noodgang door het vliegtuig gerend. Niet omdat er iets ernstigs aan de hand zou zijn. Nee, deze steward verricht een prachtige goede daad!

Toen Peppel Lammers gisteren op Facebook deze foto postte, wist ze nog niet wat ze zou ontketenen:

11389998_974044889294443_5821818773545953870_nZe stuurde deze foto naar de pagina van vliegtuigmaatschappij Transavia, met de begeleidende tekst “kunnen jullie deze foto bij jullie medewerker van de cabin crew bezorgen? onze zoon heeft het zo ontzettend naar z’n zin gehad met deze fantastische heren, top!”

Te zien op de foto is de 32-jarige steward Vidjai uit Zoetermeer, en hij sjeest met de kleine Sijmen Lamers door het passagiersruim van het toestel. Het kleine jongetje heeft het maar wat naar z’n zin, en lijkt geen enkele last te hebben van hoogtevrees. In plaats daarvan lacht hij breeduit en vrolijkt hij alle reizigers op, zoals alleen blije kleine kinderen dat kunnen

Ook Vidjai vond het een mooi moment. En hij is nog bescheiden ook:

“Ik vind het natuurlijk fantastisch dat ik zoveel positieve reacties krijg, maar ben vooral verrast door alle aandacht. Ik heb het idee dat ik gewoon mijn werk doe. Dat doe ik al 6 jaar lang met veel plezier.”

Intussen is Vidjai met deze foto de held van z’n werk geworden. Transavia heeft de foto ook gezien en laat via Facebook weten dit kiekje meer dan enorm te kunnen waarderen:

“Wat een ontzettend leuke en vrolijke foto! Bedankt voor het delen en fijn dat jullie zo’n goede vlucht hebben gehad.”

Nu maar hopen dat ik ook deze steward tref, de volgende keer dat ik in een vliegtuig met kinderen zit!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.