Countryzanger Tim McGraw doet iets bijzonders voor veteranen

Veteranen hebben de vrijheid van ons land verdedigd. Tim McGraw besloot hen op gepaste wijze te belonen.

Tim McGraw is een zeer populaire countryzanger uit Amerika. Hij staat niet alleen bekend om zijn mooie nummers, maar ook om het feit dat hij veel geld geeft aan goede doelen.

Veteranen kampen vaak met psychische problemen door de vele heftige dingen die zij in het leger hebben meegemaakt. Dit zorgt ervoor dat zij het vaak lastig vinden om zich opnieuw aan te passen aan de samenleving wanneer zij terug komen van de oorlog. Daarom heeft McGraw besloten om hen te helpen: hij heeft dit jaar al zes huizen aan veteranen weggegeven, en zal er dit jaar nog minimaal dertig geven.

“Veterans are people who have given us security for a lot of years. And we’re able to do that back for them a little bit in a small way”

Precies. Veteranen verdienen ons respect en onze steun. Wat een fantastische actie van McGraw om hen gratis huizen te geven. Op deze manier kunnen veteranen, die het vaak lastig hebben, op een succesvolle manier reïntegreren in de samenleving. Geweldig dat deze zanger zijn geld inzet om mensen te helpen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.