Deze glazenwassende superhelden geven zieke kinderen de dag van hun leven

Als ze de ramen van het kinderziekenhuis komen schoonmaken, veranderen deze glazenwassers in ware superhelden.

Iemand opvrolijken. Soms kan het zo eenvoudig zijn, terwijl het resultaat onbetaalbaar is. En wie verdient het nu meer om opgevrolijkt te worden, dan kinderen in een kinderziekenhuis? Dat moeten deze stoere glazenwassers gedacht hebben toen ze deze actie bedachten.

Elke dag doen deze mannen hun werk als glazenwasser. En dat is in een stad als Chicago, die vol wolkenkrabbers staat, een behoorlijke uitdaging. Maar als ze het kinderziekenhuis komen schoonmaken, maken deze schoonmakers er pas écht iets speciaals van. Ze verkleden zich namelijk als superhelden om de zieke kinderen een mooie verrassing te geven.

Screen Shot 2015-07-16 at 09.55.51

 

Geen gewone glazenwassers, nee, het zijn Batman, Spiderman en Captain America die voor deze kinderen de ramen komen boenen. De mannen doen langer over hun werk dan normaal, omdat ze naast het wassen van de ramen ook een mooie show opvoeren voor de kinderen. Die verdringen zich voor de ramen om een glimp op te vangen van hun favoriete superhelden, en hen zelfs een high-five te geven.

Screen Shot 2015-07-16 at 09.57.35

 

Screen Shot 2015-07-16 at 09.56.23

 

Wat een ongelooflijk mooie actie van deze glazenwassers. Ze worden voor deze actie niet betaald, het was gewoon hun eigen spontane idee om deze kinderen een mooie dag te geven. Ze verkleden zich niet alleen als superhelden, ze zijn ook echt helden.

Met hun initiatief hebben de helden aandacht getrokken van lokale media, en dus is er een mooie video gemaakt van hun actie:

 

Screen Shot 2015-07-16 at 09.53.07

Enorm inspirerend hoe deze mannen hun werk combineren met liefdadigheid, om zo iets te betekenen voor zieke kinderen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.