Deze swingende vader bewijst in 30 seconden dat je zo jong bent als je je voelt. Muziek? Dansen!

Gooi die heupen maar los!

Naar mate veel mensen ouder worden, gaan ze meer stilzitten. Ofwel omdat ze geen zin hebben om moeite te doen, ofwel omdat ze last krijgen van ouderdomskwaaltjes. Zo niet deze vader bij een concert van de Britse popgroep The Vamps. Hij heeft de energie, het improvasievermogen en de dansmoves van een jonge twintiger. Dus als de muziek hem aanzet tot dansen… dan doet hij ook geen enkele moeite zich er tegen te verzetten. Sterker nog: hij danst gewoon lekker mee!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.