Dit jonge kankerpatiëntje beleeft de dag van haar leven als ze ‘trouwt’ met haar favoriete verpleger

Dit jonge meisje beleefde ondanks haar ziekte dé dag van haar leven.

Een beetje onzeker kwam het 4-jarige meisje de kamer van een ziekenhuis binnengeschuifeld. Ze had haar prinsessenjurk aan, en de grond was bezaaid met rozenblaadjes. Aan weerszijden van het pad stonden verpleegsters en familieleden opgesteld: alles wat minitieus voorbereid, en niets werd aan het toeval overgelaten om deze ene dag in het leven van een jong kankerpatiëntje toch tot een prachtig hoogtepunt te maken. Het meisje was vandaag het stralende middelpunt van de aandacht, en zou trouwen met verpleger Matt. Haar lievelingsverpleger.

Speciaal voor haar had hij een galakostuum-t-shirt aangetrokken en stond klaar om zijn ‘bruid’ meteen op te vangen toen ze de kamer binnenliep…

Een prachtige daad voor een klein meisje dat met zo’n zware ziekte te kampen heeft. De zuster die dit filmpje uiteindelijk op Facebook zette, dankte vanuit de grond van haar hart iedereen die had geholpen dit meisje tenminste voor één dag intens gelukkig te maken. Ze vertelde er ontroerd en tevreden bij:

“Jullie zijn allemaal geweldig. DIT is waarom we een zuster worden.”

Precies!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Wachteres

    Och, wat schattig!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.