Deze barman zet elke dag een biertje klaar voor een overleden klant. Waarom hij dat doet is gewoonweg ontroerend

Geen categoriejul 18 2015, 14:00
Eén niet opgedronken biertje kan echt een wereld van verschil maken.
Toen een jonge vrouw de kroeg van Brian kwam binnengelopen, had hij nog geen idee dat zij z'n business op z'n kop kwam zetten. De vrouw ging aan de bar zitten en bestelde twee Corona's. De barman wilde dolgraag helpen, maar vertelde haar dat hij vanwege wettelijke beperkingen maar één alcoholische consumptie per bestelling mocht meegeven. De vrouw antwoordde echter dat het tweede biertje niet voor haar was, maar voor haar broer.
De jongen was namelijk enige tijd geleden omgekomen in Irak. Het biertje was als eerbetoon aan hem, en zat gedurende het hele kroegbezoek van zijn zus naast een lege kruk.
Het verhaal raakte Brian zo dat hij uiteindelijk hjet flesje bier gewoon niet in rekening bracht bij de dame. De dame kon haar geluk niet op en schreef op de bon hoeveel dit voor haar betekende:
"Dankjewel. Een kleine goede daad brengt je heel ver in het leven. Het betekent heel veel voor me. Geniet van je dag"
Ze ondertekende de krabbel met "dankbare soldaten."
Brian was op zijn beurt zo geraakt door het gebeuren, dat hij van het niet opgedronken biertje meteen een monument wilde maken: het zou voor eeuwig onopgedronken in het café blijven staan, als eerbetoon aan alle omgekomen soldaten.
De enige horde die hij moest nemen, was dat hij nog goedkeuring van z'n baas nodig had. Maar die had er gelukkig geen problemen mee. Wel had hij één voorwaarde. "Doe me een lol," zei hij Brian, "en doe er dan elke morgen wel een verse citroen in."
Zo gezegd, zo gedaan:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Waiter-helps-woman-honor-fallen-soldier-with-never-ending-toast.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten