Juf wint een enorm bedrag bij een televisieshow. Wat ze vervolgens doet maakt haar de held van haar school

Geen categoriejul 18 2015, 15:00
Ze had het gewonnen bedrag geheel aan zichzelf kunnen besteden. In plaats daarvan besloot ze om haar leerlingen te helpen.
Bri Dredge is een 32-jarige juf uit Australië. Onlangs mocht ze meedoen met de grote televisieshow "The Millionaire Hot Seat." Het was een geweldige kans voor Bri om zichzelf op de kaart te zetten en, vooral, een enorm geldbedrag te winnen.
Ze was erg nerveus, maar deed het fantastisch. Het resultaat? Ze won maar liefst $20.000. Een schitterend bedrag waarmee ze een auto voor zichzelf kon kopen, een luxe reis rond de wereld, kleren, of wat dan ook.
In plaats van het geld voor zichzelf te gebruiken besloot Bri echter om iets heel anders te doen. Ze woont en geeft les in het plaatsje Ballarat, waar de winters behoorlijk extreem zijn. Leerlingen hebben daar vaak last van; met name hun voeten zijn vaak koud.
En dus deed Bri iets ongelooflijks. In plaats van zelf leuke dingen te halen besloot ze om alle 200 leerlingen van haar school te verrassen met... gloednieuwe, leren schoenen die hun voeten lekker warm zouden houden tijdens de winter.
Zie hieronder het moment waarop Bri won... en de presentator sprakeloos achterliet omdat ze echt schoenen zou halen voor haar leerlingen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Millionaire-Hot-Seat-winning-teacher-buys-new-shoes-for-students-480p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten