Kim Kardashian laat trots haar babybuik zien in een doorschijnende jurk

De reality-ster is razend trots op haar lichaam én op haar aanstaande zoon.

Tijdens de opening van een tentoonstelling van haar man Kanye West, was uiteraard ook selfie-koningin Kim Kardashian van de partij. Kanye Was er om een nieuw kunstproject te tonen; een video waarin hij speelt. Maar zijn vrouw Kim had uiteraard ook het één en ander te laten zien. De vrouw is al enige maanden zwanger van haar tweede kind. En alhoewel ze een grote zwangere buik had, had de reality-ster geen enkele behoefte die te verbergen.

Sterker nog, ze droeg een doorschijnende jurk waarop niet alleen haar babybuik in volle glorie te zijn was, maar bezoekers ook een blik op haar ondergoed werd gegund:

kimnaakt(Klik op de foto voor een hogere resolutie)

Kim Kardashian gaat met deze doorschijnende jurk de concurrentie met haar eigen familie aan. Ze is namelijk niet de enige die in verwachting is van een kleine dreumes – ook haar zuster Khloe is naar het schijnt zwanger. En ook op het naaktfront is de reality-ster niet alleen: haar halfzusjes Kylie Jenner wordt zeer binnenkort 18, en zal dat gaan vieren met een naakte photoshoot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. borgpen

  Ik raak zo opgewonden dat ik niet op de foto durf te klikken voor een nog hogere resolutie.

  1. Maaike

   Ja ja, de heren redacteuren van de DDS vinden dit een waanzinnig lekker ding, want dit is niet de eerste keer dat er over deze geweldige vrouw wordt geschreven.

 2. mijn-idee

  Sinds Jalta is de DDS verworden tot een chaotische mengeling van de Prive, de Libelle , de Story en Hart van Nederland en de Linda bij elkaar………
  Een enkel artikel van belang, maar men is juichend over de cijfers….
  ( vooral nieuwe aanwas van vrouwen tussen de 18 en 24 ?)
  Dat zegt het wel……….
  Ik lees de feel good en roddelbladen niet eens meer bij de kapper.. waarom zou ik dat thuis wel doen……..

  Vrees dat dit bericht niet geplaatst gaat worden vanwege de quote die MvdG op facebook plaatste.

  Kritiek ongewenst en de plaatser geblockt..we zullen het zien……… en verder ,blijf positief doen ook al is er genoeg reden om dat niet te zijn…
  Voor echt nieuws zijn er betere sites……

 3. borgpen

  mijn-idee is een serieuze naam voor een op DDS. Ik zal het straks voorstellen als de redactie terug is uit de kroeg/kerk/opvang.

 4. borgpen

  mijn-idee is een serieuze naam voor een rubriek op DDS. Ik zal het straks voorstellen als de redactie/moderator terug is uit de kroeg/kerk/opvang.

 5. V.K.

  -Geweldig toch, beter als dat uitgemolken kunstproject concept van Andy Warhol, Die soepblikjes en selfie- Beatrix zijn toch allemaal nep als je weet wat voor leven banana Joe, zeikstraal, Warhol eropna hield. Doe mij maar die verfrissende Glorix kunst van West.

  -Verder nog wat te zeiken?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.