Nederlandse man krijgt samen met zijn vriendin de verrassing van zijn leven nadat hij eerder al kanker overwon

Volledig overdonderd is Dimitri als hij met een vage instructie met een koffer vol vakantiespullen en een huurauto naar Schiphol wordt gestuurd.

Ondanks dat ze nog maar een jong stel zijn, hebben Dimitri en Inge al de mogelijke tegenslagen gehad. Bij Dimitri werd vijf jaar geleden kanker geconstateerd, wat zijn hele leven op z’n kop zette. Dit jaar is hij officieel genezen verklaard, en dat mocht ook wel gevierd worden.

Bij RTL-programma Puur Geluk weten ze daar wel raad mee. Plotseling stond er een huurauto van het programma voor de deur, waarin achterin al de paspoorten van Dimitri en Inge klaarlagen:

vlcsnap-2015-07-11-11h22m11s28

Ze zijn met stomheid geslagen, zeker wanneer ze dan ook nog de instructie krijgen richting Schiphol te rijden. Maar eenmaal daar wordt alles snel duidelijk. De twee hebben een hele zware periode achter de rug, maar nu lacht het geluk hen toe. Ze gaan van een welverdiende vakantie op het immer prachtige IJsland genieten. Hoera!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.