Deze kankerpatiënt hoort dat hij genezen is, maar annuleert de kerk die hij boekte voor de begrafenis niet. Sterker nog…

Nu deze vader van drie kinderen ineens toch nog heel wat jaren te leven blijkt te hebben, komt die reservering van de plaatselijke kerk goed van pas. Niet meer voor een begrafenis, maar wel voor iets veel mooiers.

Toen dokters de 30-jarige Sean McCabe vertelden dat hij nog maar enkele maanden te leven had, was dat voor de levenslustige vader van drie kinderen een bittere pil. Hoe moet z’n jonge gezin nu verder zonder hem. Sean besloot twee dingen te doen. Als eerste schreef hij afscheidsbrieven voor z’n dochters:

“Aan Kian, Summer, Asia, de prachtigste kinderen.

Jullie hebben me de beste jaren van m’n leven gegeven. Weet dat papa van jullie houdt en altijd aan jullie zal denken.

Ik wil jullie of mama niet verlaten, maar ik heb geen keuze.

Papa moet naar de hemel en jullie zullen me misschien niet zien, maar ik zal altijd over jullie waken.

Ik wil dat jullie gelukkig zijn, want dat maakt mij gelukkig.”

En ten tweede boekte hij alvast een kerk voor zijn begrafenis. Naar eigen zeggen wilde hij het z’n vriendin en z’n kinderen iets aangenamer maken, door die last alvast van hun schouders weg te nemen.

Maar toen gebeurde er iets wonderlijks. Dezelfde dokters die Sean mededeelden dat hij nog maar weken te leven had, vertelden hem iets nieuws: de chemotherapie sloeg onverwacht alsnog aan. In plaats van dat hij binnenkort zou komen te overlijden, zou de 30-jarige vader volledig herstellen. En zo gebeurde het ook. Sean ging van zo:

Sean-McCabe-when-he-was-very-ill-and-told-he-had-a-20-chance-of-survivalNaar zo:

PAY-Sean-McCabe-30-poses-for-a-portrait-by-the-church-he-had-booked-for-his-funeral

En toen was de reservering van de kerk voor zijn begrafenis ineens niet relevant meer. Maar gelukkig is voor elk probleem een oplossing. Sean liet de reservering voor de kerk gewoon staan. Maar er kwam geen uitvaartsceremonie. Nee, in plaats daarvan ging Sean op één knie voor zijn geliefde Lisa. En de dag dat Sean eigenlijk ter aarde besteld zou worden, treedt hij nu met z’n vriendin in het huwelijksbootje.

Schermafbeelding-2015-08-14-om-14.47.51-e1439556524286.png

Een prachtige dag, natuurlijk. Waarop de twee stralen en uitbundig genoten van het leven dat ze geschonken wordt! Vooral Lisa kan haar geluk niet op: “Het is echt een rit in de achtbaan geweest, maar ik kan niet wachten totdat ik eindelijk met de man van mijn dromen kan trouwen!

Geniet ervan, want jullie hebben het verdiend!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.